Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τους ρίχνουν τα άδεια ταμεία, κυνηγάνε ακόμη και τα 30 ευρώ!

Εmails-σοκ της Γενικής Γραμματείας Εσόδων σε όσους χρωστάνε και μισό σεντ!
Είναι κοινό μυστικό που κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα. Στα ταμεία του διαχρονικά φαύλου κράτους δεν υπάρχει σάλιο. Κι ακριβώς αυτό είναι το τρωτό του σημείο. Κάθε κυβέρνηση κρατιστών και ιδιαίτερα η κυβέρνηση Τσίπρα τρέμει εκείνο το πρωί που δεν θάχει να πληρώσει μισθούς και συντάξεις στους διορισμένους κομματικούς στρατούς του Δημοσίου. Βλέπουν να ζωντανεύει μπροστά τους αυτό το απειλητικό σενάριο και επιχειρούν να παίξουν τα ρέστα τους με όπλο την απειλή: Έτσι η η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων στέλνει ομαδικά e-mails σε 50.000 φορολογούμενους με παλαιές ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο, ύψους από 30 έως 500 ευρώ ο καθένας. Θα ακολουθήσουν και άλλοι κύκλοι ειδοποιήσεων.
Η αποστολή emails τους κοστίζει περισσότερο από τα 30 ευρώ της οφειλής κάποιου αλλά οι τύποι βλέπουν τα άδεια ταμεία και τρέχουν να μαζέψουν λεφτά διαφορετικά θα πέσουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για οφειλές που έχουν βεβαιωθεί έως την 31η Δεκεμβρίου 2015 και υπάρχει καθυστέρηση στην πληρωμή τους άνω του τριμήνου.
Από τη ΓΓΔΕ εξαιρέθηκαν οι οφειλές σε ρύθμιση, σε αναστολή είσπραξης ή εκτέλεσης, οι οφειλές ανεπίδεκτες είσπραξης, καθώς και οι οφειλέτες κάτω των 18 ετών. Όπως αναφέρουν παράγοντες της ΓΓΔΕ, δεν τίθεται θέμα κατάσχεσης περιουσιακών στοιχείων των οφειλετών, οι οποίοι θα καλούνται να εισέλθουν στον ιστότοπο της Γενικής Γραμματείας (www.gsis.gr) με τους προσωπικούς κωδικούς τους, για να τακτοποιήσουν την οφειλή τους.
Στην επιστολή αναφέρεται ότι μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε η ύπαρξη ληξιπρόθεσμων οφειλών και καλούνται οι φορολογούμενοι να προχωρήσουν στην άμεση «τακτοποίηση» της εκκρεμότητας.

Την ίδια στιγμή η χρεοκοπημένη ΔΕΗ στην οποία οφείλουν οι πολίτες 2,7 δις ευρώ ανακοινώνει μείωση 15% των τιμολογίων της καθώς διαπιστώνει ότι οι καταναλωτές της γυρίζουν την πλάτη επιλέγοντας ιδιώτες παρόχους. Κάθε μέρα που περνάει όλοι συνειδητοπιοιούν πως το τρωτό σημείο των κυβερνώντων, η Αχίλλειος Πτέρνα τους δεν είναι άλλη από την μη πληρωμή προς το Δημόσιο και ειδικά τους αμαρτωλούς Οργανισμούς του Δημοσίου όπως η ΔΕΗ.
Η αλλαγή παρόχου του ρεύματος για πολλούς από εκείνους που ψήφισαν ΝΑΙ στην Ευρώπη και εισπράττουν σήμερα τις απειλές του Κυρίτση είναι μια πράξη αντίστασης, μια πράξη που επιταχύνει την πτώση της κυβέρνησης. Ακόμη και το Κράτος του ISIS άρχισε να αιμορραγεί όταν βομβαρδίστικαν οι πετρελαιοπηγές και τα φορτηγά μεταφοράς. Εάν γονατίσει ο φαληρισμένος γίγαντας της ΔΕΗ θα υποστεί ένα τεράστιο πλήγμα το πελατειακό κράτος…Οχι. Οπως αποδεικνύεται δεν μπορεί (για την ώρα τουλάχιστο) ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ρίξει την κυβέρνηση. Οι πολίτες μην πληρώνοντας το Δημόσιο μπορούν να το κάνουν. Μια επιλογή που για εκατομμύρια συμπολιτών μας είναι μονόδρομος…

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

Εμβόλιο Γρίππης 2- Συγκλονιστικά ευρήματα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ μελέτης

vasoula2908Πριν από 7 ώρες (τροποποιήθηκε) Μετά την αρνητικότατη αντιδραση ενος(μόνο ενος σε πάνω από 3000 άτομα) κυρίου ονοματι Ματεο στο προηγούμενο βίντεο λες κι είναι αστυνομία σκέψης, έχω να πω ό,τι είπα και στο σάιτ μου γι'αυτό το θέμα. Το μεταφέρω αυτολεξί:

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...