Translate

''Αναρχικοί -Σοράκια'' πυρπόλησαν τρόλεϊ - «Κοντέψαμε να σκοτωθούμε, πανικόβλητοι τρέχαμε να σωθούμε» λένε μάρτυρες vid

“Γυαλιά καρφιά” τα έκαναν αναρχικοί στην Πατησίων χθες το βράδυ με τις μαρτυρίες των ανθρώπων να είναι πραγματικά συγκλονιστικές. Eπαληθεύονται οι φόβοι της ΕΛ.ΑΣ για εκτεταμένα επεισόδια καθώς εισαγόμενοι αναρχικοί στρατολογούν MOYSOYLMANOYS λαθρομετανάστες!
 ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
Tζιχαντιστές εν υπνώσει, "γενίτσαροι" και εισαγόμενοι "μπαχαλάκηδες" με τη συνδρομή Ευρωπαίων αναρχικών από την Ιταλία, τη Γερμανία και την Ισπανία, συνιστούν ένα εκρηκτικό "κοκτέιλ" με την ΕΛ.Α.Σ να εκφράζει φόβους ότι τα χειρότερα έρχονται στην Ελλάδα είχε γράψει χαρακτηριστικά το pronews.gr...
Σύμφωνα με πληροφορίες, σταμάτησαν διερχόμενο τρόλεϊ, κατέβασαν τους επιβάτες και στη συνέχεια του έβαλαν φωτιά.
«Κοντέψαμε να σκοτωθούμε αυτό το βράδυ, πανικόβλητοι έτρεχαν οι άνθρωποι να σωθούν από τον κίνδυνο έκρηξης, των θραυσμάτων και επακόλουθων μολότοφ».
Με τα παραπάνω λόγια περιγράφει ένας πολίτης όλα όσα έζησε χθες, λίγο μετά τις 11 το βράδυ, στο κέντρο της Αθήνας, όταν μια ομάδα  κουκουλοφόρων πυρπόλησε ένα τρόλεϊ στην οδό Πατησίων, έξω από το Πολυτεχνείο.
Οι αναρχικοί, αφού πρώτα σταμάτησαν το όχημα, ζήτησαν από τους επιβάτες και τον οδηγό να κατέβουν και στη συνέχεια έριξαν μολότοφ. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ στο σημείο έσπευσαν αμέσως οχήματα της Πυροσβεστικής, που έσβησαν τη φωτιά.
«Ο οδηγός μας (βρισκόμασταν στο πίσω τρόλεϊ) φώναξε να κλείσουμε τα παράθυρα και μας άνοιξε τις πόρτες για να τρέξουμε, μερικοί άνθρωποι έπεσαν κάτω, ΧΑΟΣ»,  
«Φωτιά στο κέντρο της Αθήνας. Ηλίθιοι έκαψαν τρόλεϊ λες και περισσεύουν!», έγραψε επίσης χθες το βράδυ μια χρήστης του Twitter και συνόδευσε το σχόλιο της με μια φωτογραφία από τους πυκνούς καπνούς που είχαν καλύψει τον ουρανό.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com