Translate

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ! HΡωσία με πρόσχημα στρατιωτικές ασκήσεις μετακινεί μαζικά στρατεύματα στα σύνορα της Ευρώπης vid


Η Ρωσία κάτω από άκρα μυστικότητα συγκεντρώνει   έναν τεράστιο αριθμό  στρατευμάτων  στα σύνορα με την Ευρώπη  χρησιμοποιώντας  την «δικαιολογία» της διεξαγωγής ασκήσεων ετοιμότητας, ανακοίνωσαν σήμερα αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ .
Πιθανόν να πρόκειται για την «απάντηση» του Β.Πούτιν στην τοποθέτηση νατοϊκών πυραύλων  στην Ρουμανία και στην μετακίνηση Γερμανών , Δανών , Ολλανδών και άλλων στις χώρες της Βαλτικής, αναφέρει , ο  παντα  καλά ενημερωμένος για το θέμα βρετανικός τύπος.
Το Κρεμλίνο έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον 12 μεγάλου μεγέθους διακλαδικές ασκήσεις σε  σύντομο χρονικό διάστημα δύο ετών , ενώ ετοιμάζεται σύντομα και για άλλη ακόμα πιο μεγάλη .
Η Μόσχα  διεξάγει αυτές τις «μαζικές στρατιωτικές  ασκήσεις», χρησιμοποιώντας  ένα νομικό κενό για να αποφύγει την υποχρέωση να προσκαλέσει στις ασκήσεια αυτές διεθνείς παρατηρητές, πιστεύουν οι νατοϊκοί αξιωματούχοι .
Υπενθυμίζεται ότι ο  ρωσικός στρατό έχει πραγματοποιήσει αυτές τις τεραστίων διαστάσεων στρατιωτικές ασκήσεις, που τις ονομάζει « μικρές στρατιωτικές ασκήσεις»,  χωρίς προειδοποίηση, κατά την διάρκεια των τελευταίων δύο ετών.
Οι αρχηγοί Άμυνας του ΝΑΤΟ φοβούνται ότι αυτό το τεράστιο ρωσικό μέτωπο ( ισοδύναμο τριών στρατιών)  που έχει συγκεντρωθεί κατά μήκος των συνόρων της Ευρώπης, θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να «εισβάλει» αιφνιδιαστικά κατά την διάρκεια προετοιμασίας «ασκήσεων» στις ευρωπαϊκές πεδιάδες , και να φτάσει ανενόχλητο μέχρι το Βερολίνο, παρα πολύ  «άνετα».
Για παράδειγμα τον  Φεβρουάριο του 2014, η Ρωσία ξεκίνησε μια «τεραστίων διαστάσεων  άσκηση», με την συμμετοχή 150.000 στρατιωτών κοντά στα ουκρανικά σύνορα.
Λίγες μέρες αργότερα, πολλά από αυτά τα ίδια τα αερομεταφερόμενα στρατεύματα έλαβαν μέρος στην προσάρτηση της Κριμαίας. !!!!
Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας πραγματοποίησε  περισσότερες από 4.000 ασκήσεις το 2015 ενώ για φέτος ο αριθμός μεγαλώνει ακόμα πιο πολύ.
Σύμφωνα Έλληνες αμυντικούς αναλυτές,  προτείνεται  στους νατοϊκούς ειδικούς ,  να ανοίξουν και κανένα βιβλίο ιστορίας,  διότι εκεί θα διαπιστώσουν ότι όταν για παράδειγμα η  δημοκρατική «Αθήνα» «περικύκλωσε» στρατηγικά, εμπορικά και οικονομικά την ολιγαρχική «Σπάρτη» , η αντίδραση των Λακώνων ήταν ο Πελοποννησιακός πόλεμος, ο χειρότερος της αρχαιότητας και ταυτόχρονα ο  πιο άγριος και πιο αιματοβαμμένος .
Αυτό πρόκειται να κάνει και η Ρωσία και για αυτό ακριβώς προετοιμάζεται εδώ και δύο χρόνια.

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com