Translate

Ανεμοστρόβιλος - γίγας χτυπά τη Dodge City στο Κάνσας vid

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τέθηκε η Dodge City στο Κάνσας των Ηνωμένων Πολιτειών, μετά το πέρασμα ενός ανεμοστρόβιλου-γίγα, ο οποίος ισοπέδωσε τα πάντα στο πέρασμά του, ενώ προκάλεσε το σοβαρό τραυματισμό δύο ανθρώπων.


Σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές, δεκάδες σπίτια καταστράφηκαν, αυτοκίνητα σηκώθηκαν στον αέρα και βρέθηκαν σε αρκετά χιλιόμετρα απόσταση, άνθρωποι κινδύνευσαν να χάσουν τη ζωή τους, ενώ ένα ζευγάρι γλίτωσε από βέβαιο θάνατο, χρησιμοποιώντας ένα παλιό υπόγειο καταφύγιο, το οποίο... έμεινε όρθιο μετά το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου.



Οι αναφορές της αστυνομίας ξεπερνούν τη φαντασία. Ένα παιδί 13χρόνων κλείστηκε σε αυτοκίνητο για να γλιτώσει, με αποτέλεσμα να «πετάξει» κανονικά και να προσγειωθεί αρκετά μέτρα μακριά. Όταν το βρήκαν οι υπεύθυνοι ήταν σοκαρισμένο, αλλά έχαιρε άκρας υγείας.



Δύο άνθρωποι στην περιοχή Φορντ δεν κατάφεραν να προστατευθούν και μεταφέρθηκαν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο μεγάλος αυτός ανεμοστρόβιλος και δεκάδες άλλοι που τον συνόδευσαν, δημιουργήθηκαν μετά την ένωση δύο μεγάλων καταιγίδων, όπως ανέφεραν οι μετεωρολογικές αρχές της περιοχής.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com