Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Βλαδίμηρος Πούτιν: «Θέλουμε ΟΣΕ και λιμάνι Θεσ/νίκης – Η Ελλάδα μας υποστηρίζει στην Συρία» – Τι προσφέρει η Μόσχα ως αντάλλαγμα

H Ρωσία ενδιαφέρεται να αγοράσει ελληνικά περιουσιακά στοιχεία όπως τον Σιδηρόδρομο και το λιμάνι της Θεσ/νίκης ενώ τόνισε με έμφαση πως η Ελλάδα μας υποστηρίζει στο θέμα της Συρίας. Σε αντάλλαγμα η Μόσχα προσφέρει

αμυντική-στρατιωτική συμμαχία ασπίδα στις τουρκικές επιθετικές βλέψεις στο Αιγαίο.
«Η Ρωσία μπορεί να βοηθήσει να εξορθολογήσει τις Ελληνικές μεταφορικές υποδομές. Αναφερόμαστε στην συμμετοχή ρωσικών εταιρειών στην επικείμενη προσφορά για την αγορά σιδηροδρομικών εταιρειών και του λιμανιού της Θεσ/νίκης. Επίσης στην ατζέντα είναι μεγάλος αριθμός έργων που μπορούν να βελτιώσουν την δυναμική της διεθνούς συνεργασίας» είπε ο Β.Πούτιν.
«Η Ελλάδα υποστηρίζει τις ρωσικές δράσεις στην Συρία γιατί βοηθούν στην εξαφάνιση μιας σημαντικής αιτίας παράνομης μετανάστευσης από την Μέση Ανατολή προς την Ευρώπη από την οποία η Ελλάδα υποφέρει σημαντικά»  δήλωσε ο Γιούρι Ουσακώφ, υποδιευθυντής του γραφείου του Ρώσου πρωθυπουργού.
«Στο τραπέζι θα τεθούν ζητήματα στρατιωτικής-αμυντικής φύσεως» πρόσθεσε.
«Ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Β.Πούτιν, και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Α.Τσίπρας, συμφωνούν ότι είναι απαραίτητο να μειωθούν οι εντάσεις μεταξύ Ρωσίας και ΕΕ» ανέφερε ο Γιούρι Ουσακώφ.
«Και οι δύο πλευρές ελπίζουν ότι οι δεσμοί στις κύριες σφαίρες συνεργασίας θα ενεργοποιηθούν με την βοήθεια των επερχόμενων συζητήσεων και επαφών».
«Η Ελλάδα, η Ιταλία και άλλες χώρες συμφωνούν με την αποκατάσταση του πολιτικού διαλόγου μεταξύ Μόσχας και Βρυξελλών».
«Η Ελλάδα είναι εναντίον των δυτικών κυρώσεων που έχουν επιβληθεί στην Ρωσία αλλά είναι αναγκασμένη να συμφωνήσει με την πολιτική θέση της ΕΕ».
Η Ρωσία γνωρίζει πως θα υπάρξει σοβαρή τουρκική πρόκληση σε Αιγαίο και Μεσόγειο γι αυτό και ενισχύει τον Στόλο της στην περιοχή.
Η εκδίωξη του Α.Νταβούτογλου και οι αποβατικές τουρκικές ασκήσεις αναλύονται συνεχώς από τους Ρώσους.
Η Ρωσία περιμένει στην γωνία την Τουρκία μετά και τις δηλώσεις Β.Τσούρκιν περί συμμετοχή τουρκικών εταιρειών στον εξοπλισμό του ISIS
Με λίγα λόγια η Ρωσία θέλει να εξαφανίσει την Τουρκία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΣΠΑΝΙΑ: Γνωρίστε την κυρία Χουάνα. Η κυρία Χουάνα λυπήθηκε τον Μοχάμεντ που δεν είχε σπίτι και τον έβαλε στο δικό της σπίτι. Τώρα ο Μοχάμεντ έχει κλειδώσει έξω από το σπίτι την κυρία Χουάνα και η κυρία Χουάνα δεν έχει σπίτι

Οι νεοταξίτες θέλουν να εξαλείψουν τον Χριστιανισμό από παντού - Απίστευτα σκηνικά σε Ισπανία και Σουηδία

Υπό διωγμό βρίσκεται ο Χριστιανισμός στην Ευρώπη και όχι μόνο - Ιερείς παύονται γιατί δεν θέλουν να συμμετέχουν σε ομοφυλόφιλους γάμους

41 τρις δολάρια το αμερικανικό χρέος! Ερχεται νέα κρίση... H αμερικανική οικονομία εδράζεται πάνω σε μία φούσκα

Ρε, που χρωστάμε όλοι; σε ποιούς;
Το ότι το αμερικανικό δημόσιο χρέος πλησιάζει τα 20 τρισεκατομμύρια δολλάρια το γνωρίζει κάθε Αμερικανός πολίτης, αρκεί βέβαια να παρακολουθεί την πορεία του από φωτεινές αναρτήσεις στην Νέα Υόρκη και αλλού.

“Τραγωδία” για τους Mykonians Βορίδη και Γεωργιάδη: Τους σηκώσαν από τις ξαπλώστρες για να κάνουν δήθεν αντιπολίτευση

Έπαθαν ζημιά οι Mykononians Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης, καθώς η φωτιά που κατέκαψε την Ανατολική Αττική τους ανάγκασε να διακόψουν τα μπάνια τους.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Σα χάρτινος πύργος καταρρέουν οι ΗΠΑ- Το U.S. NAVY παύει τις επιχειρήσεις παγκοσμίως μετά τη νέα τραγωδία vid

Πρωτοφανής απόφαση από το Αμερικανικό Ναυτικό υπό το βάρος της νέας τραγωδίας. Οι Στόλοι των ΗΠΑ παύουν τις επιχειρήσεις τους ανα τον πλανήτη!

ΕΠΙΒΙΩΣΗ - ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΦΥΓΗΣ Δείτε πως να ανοίξετε κονσέρβες χωρίς ανοιχτήρι vid

Το βίντεο που θα σας μάθει να ανοίγετε κονσέρβα χωρίς κανένα ανοιχτήρι, το έχουν ήδη δει 45 εκατομμύρια άνθρωποι.Ο τρόπος είναι