Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Πρόεδρος Βλαδίμηρος Πούτιν στην Ελλάδα στις 27-28 Μαΐου

Russia Putin
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα στις 27-28 Μαΐου θα συζητήσει  την υλοποίηση κοινών έργων στους τομείς της ενέργειας και  μεταφορών, ανακοίνωσε  η υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.

«Ο Πρόεδρος θα συναντηθεί με τον   Πρόεδρο Προκόπη Παυλόπουλο και τον πρωθυπουργό ο Αλέξη Τσίπρα, ενώ αναμένεται ότι κατά τη διάρκεια των συνομιλιών  υψηλού  επιπέδου να  συζητηθούν  βασικά θέματα του διμερούς εμπορίου,  οικονομικής και επενδυτικής συνεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής των κοινών σχεδίων στους τομείς της ενέργειας και των μεταφορών.», καταλήγει η ανακοίνωση .
Επίσης, έχει προγραμματιστεί να δωθεί  ιδιαίτερη προσοχή στην πολιτιστική και ανθρωπιστική συνεργασία, συμπεριλαμβανομένου  του εορτασμού του ρωσικού έτους στην Ελλάδα , καθώς και στο πλαίσιο του εορτασμού των χιλίων χρόνων ρωσικής μοναστικής παρουσίας στο Άγιο Όρος.
Αναμένεται να γίνει  ανταλλαγή απόψεων για επίκαιρα διεθνή και περιφερειακά θέματα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της επίσκεψης, και να υπογραφεί  μια σειρά από διμερείς  συμφωνίες .
Σύμφωνα με πληροφορίες η παρουσία του Ρώσου Προέδρου στην χώρα μας και ολόκληρο το ταξίδι του αλλά και η επιστροφή του έθεσε σε συναγερμό τις ρωσικές δυνάμεις της νότιας περιφέρειας της Ρωσίας.
"Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στην πολιτιστική και ανθρωπιστική συνεργασία (...) στο πλαίσιο των εορτασμών το 2016 της χιλιετηρίδας της (μοναστικής) ρωσικής παρουσίας στο Άγιο Όρος".
Ο πατριάρχης της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Κύριλλος θα επισκεφθεί την Ελλάδα από τις 27 έως τις 29 Μαΐου για να συμμετάσχει στους εορτασμούς αυτούς.
"Στις 27 Μαΐου, ελπίζω να επισκεφθώ το όρος Άθως και να παραμείνω εκεί έως τις 29 Μαΐου, εορτάζοντας με τους κατοίκους του Αγίου Όρους και πολυάριθμους προσκυνητές τη χιλετηρίδα από την πρώτη αναφορά σε ένα ρωσικό μοναστήρι στο όρος Άθως", δήλωσε την περασμένη εβδομάδα.

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Εμβόλιο Γρίππης 2- Συγκλονιστικά ευρήματα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ μελέτης

vasoula2908Πριν από 7 ώρες (τροποποιήθηκε) Μετά την αρνητικότατη αντιδραση ενος(μόνο ενος σε πάνω από 3000 άτομα) κυρίου ονοματι Ματεο στο προηγούμενο βίντεο λες κι είναι αστυνομία σκέψης, έχω να πω ό,τι είπα και στο σάιτ μου γι'αυτό το θέμα. Το μεταφέρω αυτολεξί:

Οι Εξωγήινοι Ερπετοειδείς Και Το Συμβούλιο Των 13 Βασιλικών Οικογενειών ... Πρώτο και Δεύτερο Μέρος

Μέρος Πρώτο 
 Ο ηγέτης των Illuminati της Γης ονομάζεται "Πίνδαρος".  Ο Πίνδαρος είναι μέλος μίας από τις 13 Illuminati οικογένειες που κυβερνούν, και είναι πάντα αρσενικός. Ο τίτλος, Πίνδαρος, είναι μια συντομογραφία του όρου "Κορυφή του Δράκοντα», επίσης γνωστού και ως το «πέος του Δράκου". Συμβολικά, αυτό αντιπροσωπεύει την

ΘΕΛΕΤΕ ''ΜΟΥΣΙΑ'' - Το ΝΑΤΟ προσομοίωσε επίθεση στην Τουρκία – Επιβεβαιώνονται τα σενάρια «Καλλίπολης» – Ο Ερντογάν απέσυρε τα στρατεύματα του

Τρομερές εξελίξεις λαμβάνουν χώρα που πριν λίγο καιρό θα έμοιαζαν με φάρσα. Ο Ερντογάν απέσυρε και τους 40 Τούρκους στρατιώτες από προγραμματισμένη άσκηση του  ΝΑΤΟ «όταν το όνομα του προέδρου

Για κέντρο του Ισλάμ προορίζεται η Κύπρος

Πάνω από την πεδιάδα της Μεσαορίας και σε ύψος άνω των 60 μέτρων, χτίζεται το τζαμί Χάλα Σουλτάν στο βόρειο, κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου!

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...