Translate

ΝΕΑ ΣΥΡΙΖΑΪΚΗ SOVIETIA Κατάσχονται λογαριασμοί, δημεύονται περιουσίες και ακόμα δεν έχουν έρθει τα νέα μέτρα

Σε σοβιετικό καθεστώς παραπέμπουν οι κατασχέσεις λογαριασμών μισθωτών και συνταξιούχων, οι οποίοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους είτε προς την Εφορία, είτε προς τα Ασφαλιστικά Ταμεία και τις τράπεζες.
Μάλιστα, όπως λέγεται, το τελευταίο διάστημα ο αριθμός των κατασχέσεων έφτασε τις 10.000 ημερησίως και αυξάνεται ολοένα και περισσότερο.

Την ίδια ώρα η κυβέρνηση φέρνει με τις «ευλογίες» των δανειστών μεγαλύτερους φόρους και χαράτσια, ενώ οι Έλληνες αδυνατούν να πληρώσουν αυτά που έχουν ήδη επιβληθεί.

Όπως αναφέρουν λοιπόν τα στοιχεία, οι κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών ακολουθούν η μία την άλλη, ενώ με αλματώδεις ρυθμούς αυξάνονται και τα ειδοποιητήρια για κατασχέσεις σπιτιών ή προειδοποιήσεις για δήμευση άλλων περιουσιακών στοιχείων.



Αξιοσημείωτο είναι πως ο αριθμός των κατασχέσεων μόνο τραπεζικών λογαριασμών που εκτελέστηκαν τον Μάρτιο έφτασαν στις 28.000, από 22.000 τον Φεβρουάριο και 15.000 τον Ιανουάριο. Τον Απρίλιο οι ρυθμοί είναι καταιγιστικοί και θα συνεχίσουν να είναι από τι στιγμή που οι πολίτες δεν μπορούν να πληρώσουν τις οφειλές που έχουν.

Ανάμεσα στους φορείς που πρωτοστατούν σε μαζικές κατασχέσεις είναι εκτός από την εφορίας και τα ασφαλιστικά ταμεία, οι δήμοι που στέλνουν κατασχετήρια ακόμη και για μικροποσά.
Και αν σήμερα κατάσχονται 10.000 λογαριασμοί της ημέρα, αντιλαμβάνεστε τι έχει να συμβεί, όταν περάσουν και τα μέτρα που έρχονται στην Βουλή για ψήφιση.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com