Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

O Πάκης και το ''ολοκαύτωμα''

Παυλόπουλος: Ποτέ ξανά Ολοκαύτωμα
«Το Ολοκαύτωμα μας δίδαξε με τον πλέον οδυνηρό και φρικτό τρόπο, ότι οι αρχές και αξίες του Ανθρωπισμού δεν είναι, στην πράξη, αυτονόητες. Άρα είναι χρέος όλων μας να επαγρυπνούμε για την περιφρούρησή τους» τόνισε ο πρόεδρος
της κυνοβουλευτικής μουφοκρατίας Προκόπης (Πάκης) Παυλόπουλος κατά την επίσκεψη του στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος στα Ιεροσόλυμα. (πήξαμε στα μουσεία με το ''ολοκαύτωμα'' των εβραίων σε όλο το κόσμο!)
«Ιδίως σήμερα που, για διάφορες αιτίες, ο ρατσισμός, η μισαλλοδοξία, ο αντισημιτισμός, (όλοι οι μασώνοι και οι κωλοδημοσιογράφοι τις ίδιες αρχιδιές λένε)βρίσκονται, δυστυχώς, και πάλι σ’ έξαρση και για τα οποία πρέπει να δείξουμε μηδενική ανοχή.  Γι’ αυτό και είναι θεμελιώδους σημασίας η διατήρηση και καλλιέργεια της μνήμης του Ολοκαυτώματος και η μεταβίβαση των διδαγμάτων του στη νέα και τις επόμενες γενιές.» πρόσθεσε ο  Παυλόπουλος.
Ο  Παυλόπουλος επεσήμανε ότι επισκέπτεται το Yad Vashem «με βαθύτατο σεβασμό στην μνήμη των εκατομμυρίων θυμάτων του Ολοκαυτώματος. Αλλά και με ανείπωτη συγκίνηση, μπροστά στην οδυνηρή δύναμη, με την οποία αυτός ο ιερός τόπος αποτυπώνει τη βιωμένη φρικαλεότητα του Ολοκαυτώματος, του ειδεχθέστερου εγκλήματος κατά της Ανθρωπότητας.» 
«Είναι δε για μένα χρέος εθνικής συνείδησης να μνημονεύσω, μεταξύ των εκατομμυρίων θυμάτων, τους 67.151 Εβραίους Έλληνες, που εξοντώθηκαν στα ναζιστικά στρατόπεδα.» .
Ο  Παυλόπουλος υπογράμμισε ότι «Το Yad Vashem δεν είναι μόνον ο τόπος που αποτυπώνει την φρικτή ικανότητα του ανθρώπου για τον απόλυτο παραλογισμό. Μας υπενθυμίζει, ταυτοχρόνως, και την δυνατότητά  του για το μεγαλείο, μέσα από τις πράξεις θάρρους και γενναιότητας των Δικαίων των Εθνών, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται και 327, γνωστοί ως σήμερα, Έλληνες Χριστιανοί, που με κίνδυνο της ζωής τους διέσωσαν Εβραίους συμπολίτες τους.»
«Το παράδειγμα εκείνων καλούμεθα ν’ ακολουθήσουμε, αρνούμενοι να μείνουμε απαθείς και αμέτοχοι μπροστά στις μεγάλες σύγχρονες ανθρωπιστικές προκλήσεις. Δείχνουμε λοιπόν μηδενική ανοχή σε κάθε μορφή μισαλλοδοξίας, που προσβάλλει και υπονομεύει τον πολιτισμό μας και δεσμευόμαστε από την υπόσχεση που έχουμε δώσει: «Ποτέ Ξανά Ολοκαύτωμα» τόνισε ο Παυλόπουλος προσθέτοντας  «Ας είναι αναπαυμένες οι ψυχές τους «εν σκηναίς δικαίων».

Για το συνεχές και αέναο ολοκαύτωμα που συντελείτε διαχρονικά εις βάρος των Ελλήνων τσιμουδιά το τσιράκι της ΝΤΠ!

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Εμβόλιο Γρίππης 2- Συγκλονιστικά ευρήματα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ μελέτης

vasoula2908Πριν από 7 ώρες (τροποποιήθηκε) Μετά την αρνητικότατη αντιδραση ενος(μόνο ενος σε πάνω από 3000 άτομα) κυρίου ονοματι Ματεο στο προηγούμενο βίντεο λες κι είναι αστυνομία σκέψης, έχω να πω ό,τι είπα και στο σάιτ μου γι'αυτό το θέμα. Το μεταφέρω αυτολεξί:

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΘΕΛΕΤΕ ''ΜΟΥΣΙΑ'' - Το ΝΑΤΟ προσομοίωσε επίθεση στην Τουρκία – Επιβεβαιώνονται τα σενάρια «Καλλίπολης» – Ο Ερντογάν απέσυρε τα στρατεύματα του

Τρομερές εξελίξεις λαμβάνουν χώρα που πριν λίγο καιρό θα έμοιαζαν με φάρσα. Ο Ερντογάν απέσυρε και τους 40 Τούρκους στρατιώτες από προγραμματισμένη άσκηση του  ΝΑΤΟ «όταν το όνομα του προέδρου