Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΥΡΟ, ΧΩΡΙΣ ΘΕΟ


Τη θλιβερή εικόνα του παρουσίας χωρίς το σταυρό του στους λαθρομετανάστες της Ανατολής δικαιολόγησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ.Ιερώνυμος με ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

ΓΡΑΦΕΙ Η ΛΕΤΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΑ 

«Κόκκινες γραμμές» μνημόνευσε και αυτός θυμίζοντάς μας τον άθεο Πρωθυπουργό κ.Τσίπρα, προασπιζόμενοι αμφότεροι το εθνικό μας συμφέρον με τη δική τους ερμηνεία. Τη δημιουργική ασάφεια της θρησκευτικής και πολιτισμικής μας ταυτότητας ενδεχομένως.

Τα αξιώματα είναι για τους άξιους και οι αξίες είναι σαφώς υποκειμενικές. Οι παραδοσιακές ελληνικές αξίες είναι γνωστό ότι αποκρύφθηκαν τις τελευταίες δεκαετίες με συνεχή και κυρίαρχη προβολή της διαφορετικότητας, της ανεκτικότητας και κυρίως της παραδοσιακής ανωμαλίας ως νέα ήθη και έθιμα. Δεν συμβολίζουν εξάλλου τα διακριτικά τους φέροντες αλλά τα ιδεώδη που εκπροσωπούν. Χωρίς Θεό ο Πρωθυπουργός, χωρίς γραβάτα και λογική, χωρίς σταυρό και ο Αρχιεπίσκοπος, χωρίς ιδέες και η Ελλάδα ομολογουμένως.

Η έλλειψη του σταυρού του πρώτου τη τάξει κληρικού, δημοσίου υπαλλήλου της Ελλάδας, είναι προσωπικό του θέμα και δεν χρειάζονται εξηγήσεις. Το μήνυμα λαμβάνεται για αυτούς που ενδιαφέρονται. Αυτό που πρέπει να αποσαφηνίσουμε πια όλοι και οι πολιτικοί ιθύνοντες είναι αν όλοι αυτοί οι απρόσκλητοι διαβάτες δέχονται το σταυρό της Ελλάδας ή ήρθαν για να τον άρουν. Αν ήρθαν για να ενσωματωθούν στον ελληνικό πολιτισμό ή αν ήρθαν για να τον αλλάξουν.

Αν ήρθαν κατατρεγμένοι για μία καλύτερη ζωή είναι βέβαιο ότι θα αποδέχονται και τα ιερά και όσια της Ελλάδας όπως αυτά είναι καταγεγραμμένα στο Σύνταγμά της. Αν όχι καλώς δεν τον φοράει το σταυρό του ο Αρχιεπίσκοπος καθώς καμία ασφάλεια δεν θα του παρέχει τουναντίον προβλήματα θα δημιουργήσει στην καθορισμένη από άλλους πολύ-πολιτισμικότητά μας.

Σε κάθε περίπτωση δεν χρειάζονται ανακοινώσεις για όποιον αμείβεται για να φοράει το σταυρό του. Όποτε θέλει μπορεί να το βγάζει, όπως και ο καθένας μας…

thedayaftergr

Σχόλια

ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Εμβόλιο Γρίππης 2- Συγκλονιστικά ευρήματα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ μελέτης

vasoula2908Πριν από 7 ώρες (τροποποιήθηκε) Μετά την αρνητικότατη αντιδραση ενος(μόνο ενος σε πάνω από 3000 άτομα) κυρίου ονοματι Ματεο στο προηγούμενο βίντεο λες κι είναι αστυνομία σκέψης, έχω να πω ό,τι είπα και στο σάιτ μου γι'αυτό το θέμα. Το μεταφέρω αυτολεξί:

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΘΕΛΕΤΕ ''ΜΟΥΣΙΑ'' - Το ΝΑΤΟ προσομοίωσε επίθεση στην Τουρκία – Επιβεβαιώνονται τα σενάρια «Καλλίπολης» – Ο Ερντογάν απέσυρε τα στρατεύματα του

Τρομερές εξελίξεις λαμβάνουν χώρα που πριν λίγο καιρό θα έμοιαζαν με φάρσα. Ο Ερντογάν απέσυρε και τους 40 Τούρκους στρατιώτες από προγραμματισμένη άσκηση του  ΝΑΤΟ «όταν το όνομα του προέδρου

Για κέντρο του Ισλάμ προορίζεται η Κύπρος

Πάνω από την πεδιάδα της Μεσαορίας και σε ύψος άνω των 60 μέτρων, χτίζεται το τζαμί Χάλα Σουλτάν στο βόρειο, κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου!