Translate

Ένας επισκέπτης από άλλους κόσμους στο Πεντάγωνο των ΗΠΑ vid

16 Μαρτίου 1957. Δυο αστυνομικοί που περιπολούν στην Alexandria της πολιτείας Virginia στις ΗΠΑ, «παγώνουν» όταν βλέπουν να υλοποιείται μπροστά τους ένα παράξενο σκάφος. Από μέσα βγαίνει ένας άνδρας ντυμένος με μια φόρμα που δεν έχουν ξαναδεί.
Βγάζουν τα όπλα τους για να τον ακινητοποιήσουν, αλλά μια φωνή που περισσότερο νιώθουν στο κεφάλι τους παρά ακούν, τους διαβεβαιώνει ότι έχει ειρηνικό σκοπό. Λίγα λεπτά
αργότερα, με τον άγνωστο στο πίσω κάθισμα του περιπολικού κατευθύνονται προς το Πεντάγωνο ειδοποιώντας από τον ασύρματο ότι «ένας εξωγήινος θέλει να επισκεφθεί τον πρόεδρο Αϊζενχάουερ»!

Το exelixeis.gr έχει ξαναγράψει για τις επαφές με εξωγήινους που φέρεται να είχε ο Άικ κατά τη διάρκεια της προεδρίας του… Για τη συγκεκριμένη, όμως, έχει εκδοθεί και βιβλίο με τίτλο «Stranger at the Pentagon» από τον δρα Frank E. Stranges που υποστηρίζει ότι συνάντησε τον μυστηριώδη εξωγήινο και συνέχισε να τον συναντά και μετά τη διακτίνησή του στον πλανήτη του μαζί με το σκάφος του «Victory One» την ίδια ακριβώς ημερομηνία, τρία χρόνια μετά: 16 Μαρτίου 1960. Ο Stranges πέθανε το 2008 και ως τότε είχε επαφές με τον εξωγήινο που επανερχόταν τακτικά στη Γη incognito!
Ένας επισκέπτης από άλλους κόσμους στο Πεντάγωνο των ΗΠΑΈνας επισκέπτης από άλλους κόσμους στο Πεντάγωνο των ΗΠΑΟ άγνωστος, που απαθανατίστηκε σε δυο φωτογραφίες από τον φωτογράφο της US Air Force August C. Roberts, είπε ότι ονομάζεται Valliant Thor και δεν ήταν μόνος. Είχε μαζί και το πλήρωμά του, που έμεινε στο σκάφος αλλά εμφανιζόταν ξαφνικά… όποτε ήθελε στο Πεντάγωνο παρακάμπτοντας κάθε μέτρο ασφαλείας! Ήταν ο αδελφός του Donn, που όπως ισχυρίζεται ο Stranges περνούσε μέσα από τους… τοίχους (!), ένας ακόμη άνδρας που λεγόταν Teel, δυο κοπέλες η Jill val-thorκαι η Tanya και ένας γιατρός. Ο Val, όπως τον αποκαλούσαν στα τρία χρόνια που έμεινε φιλοξενούμενος στο Πεντάγωνο, είχε απόλυτα ανθρωποειδή εμφάνιση: ύψος γύρω στο 1,80 μ., κανονικό βάρος, καστανά μαλλιά και μάτια. Οι διαφορές του με το ανθρώπινο γένος ήταν τέσσερις και πολύ βασικές:
Ένας επισκέπτης από άλλους κόσμους στο Πεντάγωνο των ΗΠΑ Δεν είχε δακτυλικά αποτυπώματα • Το δέρμα του ήταν σαν βρεφικό • Το IQ του υπολογίστηκε ότι ξεπερνούσε το… 200! • Μιλούσε άπταιστα και… τηλεπαθητικά όλες τις γλώσσες και διαλέκτους της Γης! 

Σε όλη την αποστολή δόθηκαν ρούχα της εποχής, υποτίθεται για να κινούνται χωρίς να δίνουν στόχο. Στην πραγματικότητα, οι Αμερικανοί ήθελαν να εξετάσουν τη λαμπερή ασημόχρυση διαστημική στολή του Thor που έδειχνε ένα μονοκόμματο ελαστικό ρούχο. Προσπάθησαν να κόψουν ένα κομμάτι, αλλά στάθηκε αδύνατο… Μετά επιχείρησαν να την τρυπήσουν ακόμη και με… διαμάντι αλλά εκείνο γλιστρούσε! Της έριξαν οξύ αλλά κατάφεραν να ανοίξουν μόνο μια τρύπα στο… πάτωμα! Ακόμη και ο πυροβολισμός με τυφέκιο υψηλής διατρητικότητας δεν μπόρεσε να τη διαπεράσει! Έτσι, εγκατέλειψαν την προσπάθεια. 

Ένας επισκέπτης από άλλους κόσμους στο Πεντάγωνο των ΗΠΑΟ δρ Frank E. Stranges γράφει ότι ο Valliant Thor ισχυριζόταν ότι προέρχεται από τον πλανήτη που οι γήινοι αποκαλούν «πρωινό και βραδινό άστρο», εννοώντας την Αφροδίτη. Όπως εξήγησε, ο πολιτισμός τους αναπτυσσόταν μέσα στον πλανήτη και όχι στην επιφάνειά του, όπου η βαρυτική έλξη είναι κατά 3/20 μικρότερη από εκείνη της Γης και τα ανθρακούχα αέρια σε συνδυασμό με τη θερμοκρασία που φτάνει τους 95ο Κελσίου δεν επιτρέπουν την ύπαρξη ζωής. Το ίδιο –είπε- ισχύει σε πολλούς πλανήτες στο σύμπαν! 

Αρχικά, τον συνάντησε στο Πεντάγωνο ο υφυπουργός Εξωτερικών John F. Dulles. Στη συνέχεια, όμως, έγινε δεκτός από τον Αϊζενχάουερ στο Λευκό Οίκο, περικυκλωμένος από μια ομάδα πράκτορες με τα όπλα στα χέρια! Ο εξωγήινος έδωσε στον Άικ μια επιστολή που, αν και γραμμένη σε μια ακατανόητη γλώσσα, εκείνος μπόρεσε να τη διαβάσει τηλεπαθητικά! Τη μετέφερε ο Thor από το Υψηλό Συμβούλιο του πλανήτη του και πιστοποιούσε ότι η αποστολή του ήταν να πείσει τους γήινους να εγκαταλείψουν τις πολεμικές ετοιμασίες και να στρέψουν το ενδιαφέρον τους στην ειρηνική ανάπτυξη, την πρόοδο και την προστασία του περιβάλλοντος.
Ένας επισκέπτης από άλλους κόσμους στο Πεντάγωνο των ΗΠΑ

Επί τρία ολόκληρα χρόνια, όσο και ήταν ο χρόνος που θα διαρκούσε η αποστολή του, ο Valliant Thor προσπαθούσε να πείσει τον Άικ και τον αντιπρόεδρό του Ρίτσαρντ Νίξον ότι ήταν αναγκαίο να σταματήσουν την ανάπτυξη πυρηνικών που θα οδηγούσαν στην καταστροφή του πλανήτη. Οι Αφροδιτιανοί πρότειναν να εγκατασταθούν στις ΗΠΑ δικοί τους που θα «έτρεχαν» ένα πρόγραμμα το οποίο θα διαφύλαττε την παγκόσμια ειρήνη, θα απάλλασσε τους κατοίκους της Γης από κάθε ασθένεια και θα εξασφάλιζε ιδανικές συνθήκες διαβίωσης. 

Ένας επισκέπτης από άλλους κόσμους στο Πεντάγωνο των ΗΠΑΜαταιοπονούσε, όπως αποδείχθηκε! Ο Αϊζενχάουερ απάντησε ότι μια τέτοια κοσμοϊστορική αλλαγή στην ύπαρξη της ανθρωπότητας θα προκαλούσε… χάος, έχοντας φυσικά στο μυαλό του ότι οι κυβερνήσεις θα έχαναν την ισχύ τους απέναντι στους πολίτες οι οποίοι θα λάτρευαν ως θεούς τους εξωγήινους και ότι οι χρυσοφόρες βιομηχανίες –κυρίως η πολεμική και η φαρμακευτική- θα έχαναν κάθε λόγο ύπαρξης!

Αντίθετα, ο Αμερικανός πρόεδρος ζήτησε από τον Valliant Thor να του δώσει μέρος της τεχνολογίας που είχε στη διάθεσή του. Εκείνος, όμως, αρνήθηκε κατηγορηματικά, αφού ήταν προφανές για ποιους σκοπούς τη ζητούσε.

Η αποστολή του τελείωσε άδοξα με τη συμπλήρωση τριών ετών και επέστρεψε στον πλανήτη του. Ωστόσο, μιλώντας στον συγγραφέα του βιβλίου Frank E. Stranges, του αποκάλυψε ότι στη Γη πηγαινοέρχονται τακτικά 77 μέλη αποστολών από την Αφροδίτη, με σκοπό να συναντούν ανθρώπους που έχουν τη θέληση και τις δυνατότητες να προσπαθήσουν να επηρεάσουν τις κυβερνήσεις να στραφούν προς την ειρήνη και το κοινό συμφέρον.
Πληροφορίες από

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com