Translate

Η Οργουελική hi-tech πολιτική του Μεγάλου Αδελφού

Με το Google Wallet App για Πληρωμές Μέσω Smartphone, οι επιβάτες οποιοδήποτε μεταφορικού μέσου για να αγοράσουν ένα εισιτήριο απλά , κουνάνε τα smartphones μπροστά από ένα αισθητήρα αυτόματης πώλησης εισητηρίων στο σταθμό.
Μπροστά στα μάτια μας διαδραματίζεται μια νέα τεχνολογική γενιά, που αντικαθιστά την παλιά κουλτούρα μιας άλλης . Η αχρήματη κοινωνία είναι γεγονός , και όλες οι εταιρείες συναγωνίζονται για την προώθηση καινούριων μοντέλων .


Προχώρησε σε ένα σύστημα που θα επιτρέπει σε ένα άτομο να κουνάει την παλάμη του, όχι το τηλέφωνό του, μπροστά από μια ψηφιακή συσκευή αναγνώρισης, έτσι ώστε να έχει πρόσβαση σε διάφορα κτήρια, να πληρώσει για τα εμπορεύματα, ή αλλιώς για να εντοπιστεί ο ίδιος. Η τεχνολογία γνωστή ως 'PalmSecure' δεν είναι τεχνολογία Near Field Communication, (NFC - επικοινωνία κοντινού πεδίου) επιτρέπει όμως στους χρήστες να παρακάμψουν τελείως τις πιστωτικές κάρτες και τα μετρητά με τα τηλέφωνά τους. Η ευκολία χρήσης θα την κάνει ιδιαίτερα αποδεκτή σε μεγάλο αριθμό κόσμου και είναι διαθέσιμη στην αγορά.

Επίσης το νέο σύστημα, γνωστό ως PalmSecure, δεν είναι NFC. Το PalmSecure δεν απαιτεί χρήση τηλεφώνου ή κάποια κάρτα .Το μόνο που απαιτεί είναι ότι να κουνήσει ο χρήστης τα χέρια του μπροστά από έναν ηλεκτρονικό αναγνώστη και η μικρή συσκευή θα διαβάσει το μοναδικό πρότυπο των φλεβών, μέσω του εγγύς υπέρυθρου φωτός. Οι καινοτομίες των βιομετρικών τσιπ είναι καθημερινές λύσεις στον σύγχρονο άνθρωπο, λύνοντας τα χέρια, και απολύοντας την ψυχή από το σώμα.
                                                                                                                                  Βλέπε και ΕΔΩ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com