Translate

Mark Richard: Μαύρος Ιππότης, Σφαίρες DYSON

Μόλις Κυκλοφόρησε! Mark Richard
Μαύρος Ιππότης, Σφαίρες DYSON, PHILIP K. DICK, ASIMOV και ARTHUR C. CLARKE
Kerry Cassidy: Πήρα συνέντευξη από τον Mark Richards για τέταρτη φορά. Αυτή η συνέντευξη αναφέρεται στο θέμα του Μαύρου Ιππότη και τους δορυφόρους των ET/AI, την σφαίρα Dyson στο ηλιακό μας σύστημα και πολλά ακόμη.
Αυτά είναι μια επαναφορά στην μνήμη μου όλων όσων είπε κατά την διάρκεια περίπου 4 ωρών.
1.ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ- Ο ΝΕΟΣ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ο οποίος φορά μια ‘hannibal lector’ μάσκα προσώπου, πιστεύει πως είναι σε επαφή με εξωγήινες φυλές και έχει σταλεί για να σκοτώσει τον Μάρκ. Ενας ημι-ψυχωτικός τύπος υπερστρατιώτη, που μιλάει με την ουλή στον λαιμό του. Νομίζει πως «δεν είναι άνθρωπος». Δεν μπορεί να κοιμηθεί την νύχτα. Ο Μάρκ λέει πως ο μόνος λόγος που είναι ακόμα ζωντανός, είναι επειδή φυλάσσεται από έναν Raptor (ερπετοειδείς φυλή εξωγήινων). Ο Raptor επίσης θέλει να σκοτώσει αυτό το άτομο, αλλά ο Μάρκ του έχει ζητήσει να μην το κάνει, διότι το φταίξιμο θα ριχνόταν στον Μάρκ σαν τον «εγκέφαλο», αυτός είναι και ο τρόπος άλλωστε για το πώς κατέληξε στην φυλακή, (ενοχοποιήθηκε πως ήταν ο υποτιθέμενος εγκέφαλος πίσω από τον φόνο στο Marin County). Αρκετοί νέοι άνδρες στην φυλακή θέλουν να προστατεύσουν τον Μάρκ και βγάζουν έξω αυτόν τον συγκρατούμενο από το κελί, αλλά ο Μάρκ τους είπε να αποσυρθούν, για τον ίδιο λόγο.
Στις 7 Δεκεμβρίου άλλαξαν συγκρατούμενο στον Μάρκ και τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα τώρα γι αυτόν. Το σύστημα της φυλακής σπάζει τους κανόνες με το να βάζει νεώτερους άνδρες στα κελιά μαζί με παλαιότερους και διαγράφει τα ιστορικά υγείας των παλαιότερων ανδρών, με συνέπεια να χάνουν την φαρμακευτική θεραπεία τους. Υπήρξε ένας πρόσφατος φόνος ενός φυλακισμένου από τον συγκρατούμενό του και αυτό το χρησιμοποίησαν ώστε να κερδίσουν μεγαλύτερη χρηματοδότηση από το σύστημα. Χρησιμοποιείται για να μετατοπίσουν πολιτικά το νομοθετικό σώμα της πολιτείας ώστε να τους δώσουν μεγαλύτερη χρηματοδότηση.
2.ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ & ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ: δημιουργήθηκαν από τους Βρετανούς, καλωδιακά εγκατεστημένα, πολύ δύσκολο να τα χακάρεις, εποπτεύει οτιδήποτε σε όλο τον κόσμο -υπάρχουν 3 που κατασκευάστηκαν στην δεκαετία του ’60- στέλνει μήνυμα στους Βρετανούς, αν αυτοί εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο. (Καλείται «αισθάνομαι μια φαγούρα»… Ο Μαύρος Ιππότης θεωρείται τώρα κάτι σαν είδος ενός αλάθητου εφεδρικού συστήματος για το Πρόγραμμα Leonid νανο-δορυφόρων οι οποίοι μπορούν πιο εύκολα να χτυπηθούν, να πάθουν ζημιά ή να καταστραφούν. Συχνά καταστράφηκαν από Τεχνητή Νοημοσύνη.
Το μέγιστο ζήτημα, το σχετικό με την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), είναι πάντα το τσίπ που σκοτώνει (Kill Chip) ή ο διακόπτης On/Off, μιλήσαμε για τον Pete Peterson που λέει πως κατασκεύασε το μάστερ τσιπ για το Skynet για να το προστατεύσει έναντι οιασδήποτε υφαρπαγής. Ο Μάρκ αναφέρει ότι κάθε σύστημα που χρησιμοποιείται από τον στρατό, λέγεται πως έχει μια ανθρώπινη εφεδρεία και έναν φονικό διακόπτη (kill switch), για να το προστατεύει ενάντια σε υφαρπαγή, ιδιαίτερα από τους εξωγήινους ή άλλη παρεμβολή Τεχνητής Νοημοσύνης ή διείσδυσης. ΑΙ- ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΩΘΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙ «ΑΝΟΙΧΤΟ» άπαξ και μπεί σε λειτουργία. Υπάρχουν μερικοί πολύ αρνητικοί τύποι και αυτό εξαρτάται από το πώς έχουν προγραμματιστεί αρχικά και από την φυλή που τα κατασκεύασε. Το μέγιστο πρόβλημά μας είναι να βεβαιώσουμε πως πάντα έχουμε ανθρώπινη εφεδρεία (human backup)… και φονικό διακόπτη (kill switch)
3.ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ – ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ:
Α. ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ – 34 ΑΝΙΧΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΓΗ- διοικούνται από υποτιθέμενα φιλικά είδη, αλλά βασικά δεν γνωρίζουμε τι κάνουν με αυτούς.
Β. ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ- ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ – 8000
Γ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ- ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ- 160.000
4. ΣΦΑΙΡΕΣ DYSON-ΠΛΑΝΗΤΗΣ Χ- NIBIRU Επί του παρόντος, μια σφαίρα Dyson μπορεί να θεωρείται λάθος πως είναι ο Nibiru. Καταλαμβάνονται συχνά από ΑΙ και καταλήγουν να είναι άδειες, ταξιδεύοντας σε ηλιακά συστήματα, άδεια κελύφη. Οι σφαίρες Dyson κατασκευάστηκαν από εξωγήινες φυλές χρησιμοποιώντας ΥΛΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ, χρησιμοποιώντας διαθέσιμα υλικά στον περιβάλλοντα γαλαξία.
5. ΦΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ PHILIP K. DICK –  Πολύ στενός φίλος του Μάρκ. Ηθελε να καταθέσει υπέρ του Μάρκ. Βρισκόταν μαζί με τον Μάρκ κατά την διάρκεια κάποιων γεγονότων που υποθετικά ο Μάρκ ήταν επικεφαλής του φόνου και κατηγορήθηκε σαν ο ‘εγκέφαλος’ του φόνου, που διεπράχθη από έναν νέο άνδρα. Ο Μάρκ υποθετικά, συνωμοτούσε να ‘καταλάβει το Marin County’ και να εγκαθιδρύσει εκεί έναν πολιτισμό τύπου Κάμελοτ! Δεν θα άφηναν τον PK Dick να καταθέσει και να παρέχει αληθινό άλλοθι στον Μάρκ. Ο PK Dick έμαθε τόσα πολλά που αυτό ελαφρώς τον τρέλανε, εισήχθη σε ψυχιατρική κλινική. Τελικά τον δολοφόνησαν. Ο PK Dick είχε προσληφθεί από τον πατέρα του Μάρκ τον λεγόμενο “THE DUTCHMAN” και στρατολογήθηκε από αυτόν για να κάνει αποκαλύψεις στις επιστημονικής φαντασίας ιστορίες του.
6. ΝΕΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΛΕΙΖΕΡ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ- ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ– μπορούν να εξοντώσουν κάποιον με απόλυτη ακρίβεια (ήδη, πληροφορίες κοινοποιημένες)
7. BROOKHAVEN / CERN- ΠΟΙΚΙΛΟΙ ΓΡΑΜΜΙΚΟΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΕΣ- ΧΡΗΣΙΠΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΥΛΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ REPTOIDS ΚΑΙ DRACOS ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ- Θέλουν να φέρουν μεγαλύτερο εξοπλισμό, στόλους κλπ, αλλά έχουν πρόβλημα να περάσουν μέσα από τις πύλες με αυτά. ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ MONTAUK. IE. ταξίδια στον χρόνο/χειρισμό χρονοδιαγραμμάτων. Το Brookhaven είναι περισσότερο σχετικό με τα όπλα, ενώ το CERN είναι περισσότερο επιστημονικό από την φύση του.
8. ΡΙΨΗ ΠΤΗΣΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ- ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΕΤΡΑΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ SHARM AL SHEIK. Αυτή η κίνηση του Putin, ο οποίος προηγουμένως συνεργαζόταν με τους Reptoids (του προσφέρθηκαν πολλά κίνητρα/ανταμοιβές από τους Reptoids για να συνεργαστεί μαζί τους), υποδήλωσε μια ξαφνική αλλαγή προς το καλύτερο ή στρατηγική από την πλευρά του Putin. Ισως ο Putin γίνεται πιο σοφός σχετικά με τον τρόπο που ενεργούν οι Reptoids, απορρίπτοντας οποιαδήποτε γήινη συμμαχία που αναπόφευκτα παύει να τους είναι χρήσιμη. Το ίδιο με τις κινήσεις του Putin στον βομβαρδισμό της ISIS (που διοικούνται από τους Reptoids). Ισως ο Putin αλλάζει πλευρά. Ο Μάρκ λέει πως δεν είναι σίγουρος για το τί σκαρώνει ο Putin. REPTOIDS: είναι υβρίδια ανθρώπων- -raptors
9. ORT CLOUD – συνεχές πρόβλημα για τα εισερχόμενα και εξερχόμενα σκάφη. Πρέπει να χρησιμοποιούν σκουληκότρυπες/πύλες για να έρχονται σ΄αυτόν τον πλανήτη και να πηγαίνουν έξω στο διάστημα. Ο Μάρκ πάντα έφευγε υπερδιαστατικά από τον πλανήτη.
10. ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΟΝΤΑ- Ο Μάρκ λέει πως βρίσκεται σε επαφή με διάφορους, συμφωνεί με την CAMERON FAILY πάνω σε αυτό. Αλλά δεν συμφωνεί με καμμία απόδειξη για το ότι τώρα ο πλανήτης Χ/ Nibiru βρίσκεται κοντά στον πλανήτη μας ή στο ηλιακό σύστημα. Συμφωνεί με την εκτίμηση του Zacharia Sitchin για τον Nibiru κλπ. Αλλά δεν το βλέπει να συμβαίνει τώρα. Λέει ότι αυτό που βλέπουν οι άνθρωποι (ala Clark McClelland) είναι πολύ πιθανό να είναι ΣΦΑΙΡΑ DYSON κατειλημμένη από μια φυλή όντων και ‘οδηγείται’. Περιέγραψε την Σφαίρα Dyson, δαχτυλίδι/σφαίρα, σαν τεχνολογία που περιβάλλει έναν Καφέ νάνο αστέρι (Brown dwarf star) για να το ενεργοποιήσει.
11. ΟΙ REPTOIDS ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ- Η ΡΗΨΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΤΗΣΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ έγινε για να τους εμπλέξουν στον πόλεμο με την Συρία. Η ISIS κάτω από διαταγές να καταστρέψει τους αρχαιολογικούς χώρους στην Συρία και στην Τουρκία, θα μετακινηθούν στην Τουρκία. Θέλουν να καταστρέψουν τα ίχνη κατοίκησής τους που αποκαλύπτουν την παρουσία τους στον πλανήτη μας. Αλλωστε πολλά τα αποδεικτικά στοιχεία στους αρχαιολογικούς χώρους στην Τουρκία και συμπεριλαμβανομένου του Gobekli Tepe (και την γύρω περιοχή), καθώς επίσης στην Κεντρική Τουρκία (Καππαδοκία) και την Δυτική Ακτή τις λεγόμενες Ελληνικές πόλεις, οι οποίες δεν είναι καθόλου Ελληνικές.
12. NSA – CIA- μακροπρόθεσμοι εχθροί. Η NSA δημιουργήθηκε για να ‘τηρεί τις καρτέλες’ στην CIA. Η CIA δεν έχει πραγματικές ηθικές κατευθυντήριες γραμμές και πηγαίνει με οποιαδήποτε πλευρά έχει διάθεση κάθε φορά.
13. DULLES – ΡΟΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ KENNEDY – ΟΧΙ Ο ‘ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ’ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΗΝ ‘ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ’ , το βιλίο του David Talbot με τις καλύτερες πωλήσεις. Ο Μάρκ είπε πως γνώριζε τον Alan Dulles και αρχικά προστάτευε τον Μάρκ, μετά άλλαξε όταν ο Μάρκ πήγε με το μέρος του Kennedy. Στην αρχή σκέφτηκαν πως ήταν ο Johnson πίσω από αυτό, αλλά μετά συνειδητοποίησαν πως ήταν απλά ένα πιόνι. Ο Μάρκ γνωρίζει ποιος σκότωσε τον Kennedy, αλλά θα κατέληγε στο Leavenworth αν το απεκάλυπτε. Αρκεί μόνο να πω, ότι είναι ένας συνασπισμός, πάνω από τον Dulles, που ενορχήστρωσε την δολοφονία. Ο Kennedy επρόκειτο να εκφωνήσει έναν λόγο εκείνη την μέρα στο Dallas, που θα ξεσπέπαζε την ιστορία με τους εξωγήινους και του νομισματικού συστήματος και τα μυστικά σχέδια της CIA για τον ΝΟΗΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ (MIND CONTROL) εφαρμόζοντας το MKULTRA σε φοιτητές κολλεγίου, σχεδιασμένη πώληση ναρκωτικών σε κοινότητα Μαύρων, για να τους κόψει λίγο τον αέρα, (ηρωίνη) και άλλα … εμπλοκή του FBI και DEA με το εμπόριο ναρκωτικών κλπ. (είπε ότι ήταν 2 ή 3 φατρίες που συνεργάζονταν και το ενορχήστρωσαν) – ότι η μεσαία τάξη ήταν πολύ δυνατή και ο Kennedy αισθάνθηκε πως ήταν ό,τι πλησιέστερο σε βασιλιά, που είχαν ποτέ οι ΗΠΑ και πως οι Kennedys μπορούσαν να κάνουν οτιδήποτε ήθελαν με την υποστήριξη της μεσαίας τάξης
14. ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ‘ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ’– προσπάθεια να μεσολαβήσει για συμφωνία για τους ανθρώπους. Ο Πάπας βοήθησε τους Ναζί στην Αργεντινή. Θα κάνει συμφωνίες με την σκοτεινή πλευρά για να διευκολύνει την ανθρωπότητα. Η Ουγκάντα έχει μεγάλη βάση των Reptoids. (ίσως να είναι ίδιο όν με αυτούς από τον Αλντεμπαράν).
15. Συχνά χρησιμοποιούν συντριβές αεροπλάνων για να σφραγίσουν σκουληκότρυπες που τις θέλουν κλειστές.
16. ΟΙ DRACOS ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ REPTOIDS. Οι Dracos είναι πιο ειλικρινείς. Αν είσαι ένας εχθρός ή θέλουν κάτι και βρίσκεσαι στον δρόμο τους, θα ασχοληθούν άμεσα και επιθετικά μαζί σου. Οι Reptoids (ανθρώπινα/ raptor υβρίδια) είναι πιο άνομοι/κρυφοί. Συνεργάζονται μεταξύ τους.
17. ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ-ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΓΗ-ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΓΗ-ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ- Ο Μάρκ μερικές φορές πρέπει να ελέγχει σε ποια πραγματικότητα βρίσκεται, νομίζει πως ίσως να βρίσκεται στην λάθος εδώ … λέει πως υπάρχουν τρόποι να ελέγχεις σε ποια πραγματικότητα έχεις ‘αποβιβαστεί’.
18. Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ-ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ. Τα σκάφη θα πρέπει να έχουν κατασκευαστεί ώστε να αποσβένουν την αδράνεια των G-δύναμης αναστολέων.
19. CARL SAGAN– ολοκληρωτικά ενήμερος και μέρος του μυστικού διαστημικού προγράμματος, το κράτησε μυστικό.
20. ASIMOV και ARTHUR C. CLARKE – επίσης όπως άλλοι συγγραφείς, υπάκουσαν στο ‘να προσφέρουν το καρότο/να κεντήσουν την ρουτίνα’ σε αντάλλαγμα για πολλές πληροφορίες για να τις προσθέσουν στα sci-fi έργα τους, μετά θα κατέληγαν να κρατήσουν μυστικά. Αργότερα θα μετάνιωναν που έπρεπε να καλύψουν τα μυστικά. Ο Arthur C. Clarke – ενήμερος και μετά προς το τέλος της ζωής του ήθελε να σπάσει την σιωπή του. Πιθανότατα δολοφονήθηκε ακριβώς όταν ήμασταν έτοιμοι να πάρουμε μια συνέντευξη απ’ αυτόν. Ηθελε να μιλήσει, να αποκαλύψει περισσότερα. Το CHILDHOOD’S END, εν μέρει γράφτηκε κατόπιν απαίτησης του SSP (Secret space program), για να προειδοποιήσει την ανθρωπότητα για τους κινδύνους της παρέμβασης των ET (εξωγήινων) στις υποθέσεις μας.
21. ΘΑΝΑΤΟΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΜΑΡΚ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ- πολυάριθμες ομάδες φίλων του Μάρκ πυροβολήθηκαν την εποχή της δίκης του για να τους αποτρέψουν από το να καταθέσουν για την υπεράσπισή του.
22. ΣΥΝΕΔΡΙΑ PIT (PERSEPOLIS INTERSTELLAR TREATY CONFERENCE –ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΑΣΤΡΙΚΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΠΕΡΣΕΠΟΛΙΣ)- ΤΟ 1971 και ξανά το 2011. Οι άνθρωποι εξασφάλησαν το ‘δικαίωμα να υπάρχουν’ το 1971. Οι άνθρωποι έχουν ίση θέση από άποψη ηθικότητας, αλλά όχι από άποψη ολοκληρωμένης κυριαρχίας ή ελέγχου για το μέλλον τους. Επί του παρόντος αντιμετωπίζονται σαν άτακτα παιδιά που πρέπει να παρακολουθούνται και να ελέγχονται.
23. MINERVA- περιμένει ακόμα τον Μάρκ σε επαφή. Είναι ένα από τα πολλά, ίδιου τύπου, βιολογικά σκάφη Τεχνητής Νοημοσύνης, εκεί έξω. Βρίσκεται εκεί έξω ‘παίζοντας παιχνίδια’.
24. ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ TONY TOPPING- την δήλωσή του σχετικά με το ότι πιθανώς βρίσκεται σε επαφή με ένα σκάφος, λέει ναι είναι πιθανόν, έχει εκπαιδευτεί να οδηγήσει ένα.
25. ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ SEAN DAVID MORTON- SANDS OF TIME- του έχουν σταλεί οι 2 πρώτοι τόμοι, απολαμβάνει να το διαβάζει, λέει πως είναι γεμάτο με ανθρώπους που γνωρίζει. Ακριβές στο μεγαλύτερο μέρος του.
26. ΠΡΟΤΖΕΚΤ LEONID γνωστό και ως AEGIS- εποπτεία συστήματος- πρόβλημα με τα διαστημικά απόβλητα- ένα κλειδί μπορεί να καταστρέψει το σκάφος σου.
27. X-38 κάνοντας πολλές διαδρομές στον Αρη από την Γη και τον διαστημικό σταθμό κλπ. όχι μόνο ένα ή δύο σε αντίθεση με το τι έχει βγεί προς τα έξω σχετικά με αυτό. Ποτέ δεν μένει εκεί έξω… μόλις ρίξει κάτι, φεύγει. Δεν θα ήταν ασφαλές να το έχει παραμένει εκεί έξω για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα.
28. Λέει πως υπάρχουν μερικές φυλές που έχουν την στάση του ‘κάτω τα χέρια’, από επιλογή τους.
29. Λέει για το πρώτο κύμα Συρίων προσφύγων που ακούσαμε, στην πραγματικότητα, γύρω στις 200.000 έφτασαν στον προορισμό τους. Οι υπόλοιποι, κατέληξαν εκτός του πλανήτη ή ως τροφή για τους Reptoids.
30. Οι DRACOS είναι της ‘παλιάς σχολής’, δεν μας συμπαθούν, αλλά συνεργάζονται με τους Κινέζους.
31. ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ- ναι ήταν παραπλάνηση. Είχαν σκοπό να εμπλέξουν την Γαλλία στον πόλεμο με την Συρία, διότι γνώριζαν πως οι Γάλλοι θα αντιδρούσαν αμέσως γιατί τέτοιος είναι ο τρόπος που λειτουργούν. Υπήρξαν διάφορες επιθέσεις, μία στην Σουηδία, μία προσπάθεια επίθεσης σε Γερμανικό στάδιο για να ακολουθήσουν την Angela Merkel.
32. Οι ANUNUNKI ΕΠΙΣΗΣ, ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΥΣ REPTOIDS ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
33. ΤΟ ΡΑΝΤΣΟ ΤΟΥ JOHN EDMONDS- σκέφτηκε πως ήταν ενδιαφέρον. Είπε ότι το να σκοτώσεις γκρίζους κόβοντάς τους το κεφάλι θα λειτουργούσε. Αλλά τον περισσότερο καιρό είναι οντότητες που μπορούν να προγραμματιστούν. Είπε πως υπάρχουν 3 είδη Ανδρες με τα Μαύρα (Men-in-black).
1. Ανθρώπινοι
2. Εξωγήινοι που χρησιμοποιούν σώματα νεκρών ανθρώπων
3. Εξωγήινη φυλή που ‘περνιέται’ όπως οι άνδρες με τα μαύρα
Λέει πως είναι αρκετά επικίνδυνοι. Του μίλησα για τους γκρίζους και τις φωτογραφίες των γκρίζων. Σκέφτηκε πως αυτό που συνέβαινε εκεί ήταν αληθοφανές.
34. CHURCHILL ΚΑΙ HITLER – Τον ρώτησα για την ιδέα που έχουν μερικοί νομίζοντας ότι ο Χίτλερ πρόσφερε στον Τσώρτσιλ μια συμφωνία για να ειρήνη, πρίν να επιτεθεί στην Βρετανία. Αλλά ο Μάρκ είπε πως αυτό δεν ήταν αλήθεια. Η συμφωνία που πρόσφερε ο Χίτλερ στον Τσώρτσιλ θα του έδινε χρόνο για να εισβάλει στην Ρωσία και να παρατάξει περισσότερες δυνάμεις και πως ο Τσώρτσιλ ενήργησε σοφά γιατι είχε περιορισμένο χρόνο και πως εκείνη την εποχή ο Χίτλερ είχε τον Γαλλικό στρατό και ναυτικό επιπρόσθετα στο Γερμανικό και αυτό θα ήταν καταστροφικό. Είπε πως ο πόλεμος με τον Χίτλερ υποτίθεται πως θα ήταν περιορισμένος και πως είχε ενορχηστρωθεί ώστε να οδηγήσει την Ευρώπη σε κατάπτωση, αλλά πως ο Χίτλερ στην ουσία δεν μπορούσε να συγκρατηθεί μετά από ένα ορισμένο σημείο, έτσι έπρεπε να τον ρίξουν. Είπε πως οι Ναζί βοηθήθηκαν από μια φυλή από τον Αλντεμπαράν. 2 σκάφη συνετρίβησαν στην Γερμανία το 1938 και 1939 και το ένα απ’ αυτά τα σκάφη ανήκε σε μια φυλή από τον Αλντεμπαράν.
35. ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΔΟΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΥΛΕΣ- και έχουμε ανταλλάξει πολυάριθμους ανθρώπους (ως τροφή και σκλάβους κλπ.), αλλά αυτό στην πραγματικότητα δεν λειτούργησε. Οι EΤs θέλουν ακόμα περισσότερα. Δεν χαρίστηκε η Αφρική, αλλά δόθηκαν μερικά μέρη υπογείων βάσεων εκεί σε διάφορες φυλές, κυρίως στους Reptoids.
36. Είπε ότι υπάρχουν 6 θετικές φυλές που συνεργάζονται μαζί μας.
37. ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ- ΠΛΟΙΟ ανοιχτά των ακτών του Σαν Φρανσίσκο ‘νησιά Fallon’ Βυθίστηκε εκεί επίτηδες και υπάρχουν διάφορα πλοία που έχουν βυθιστεί για να δημιουργήσουν υποβρύχια μέρη συναντήσεων. Οι άνθρωποι πηγαίνουν εκεί με μικρά υποβρύχια. Εχουν αεροσταγείς θαλάμους.
38. ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΙΦΘΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ- κατερίφθη από ένα UFO. Ποτέ δεν θα δείτε καμμιά φωτογραφία από κανένα Τουρκικό τζετ. Δεν χτυπήθηκε από το έδαφος. Συχνά, χρησιμοποιούν καταριφθείσες αερογραμμές για να ανοίγουν αστροπύλες και να φέρνουν εξοπλισμό. (χρειάζεται να τον ρωτήσω πώς οι καταριφθείσες αερογραμμές δημιουργούν ή κλείνουν μια δίνη ή μια σκουληκότρυπα) επίσης προσφέρει στον στρατό επιφάνειας έναν περισπασμό και λόγο για να μετακινούν μεγάλο εξοπλισμό.
39. ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΑΠΟΒΑΘΡΕΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΤΟΥ ΜΑΛΙΜΠΟΥ. Υπάρχει ένα υποβρύχιο νησί που έχει μια ποικιλία υποβρύχιων αποβαθρών. Για παράδειγμα είπε ότι τα σκάφη Trog μπορούν να μορφοποιούνται σε οτιδήποτε θέλουν. Λέει πως το Vandenberg είναι σε μεγάλο βαθμό απασχολημένο τελευταία. Μια ή δύο εβδομάδες πριν που απομάκρυναν τις πτήσεις από τις ακτές του Μαλιμπού, ήταν εξαιτίας επιχειρήσεων που κάνουν εκεί και έχουν να κάνουν με σκάφη που πέταξαν σε μυστική συνάντηση πάνω από το Λος Αντζελες αντί να εκτοξευθούν από την θάλασσα. Ηταν μια φυλή, θυμωμένη και έφυγε ξαφνικά σπάζοντας τους κανόνες με το να μην πάει από την συγκεκαλυμμένη διαδρομή από την θάλασσα. Δεν ήταν ένας πύραυλος που απενεργοποιήθηκε στην ακτή του LA, ήταν ένα εξωγήινο σκάφος. Ηταν μια από τις 6 ΕΤ φυλές που έχουμε δοσοληψίες.
40. ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ; Ο Μάρκ λέει ναι, μπορείς να πας να γευματίσεις στον Αρη και να επιστρέψεις μέσω μιας αστροπύλης. Υπάρχουν πολλές σε όλο τον πλανήτη. Μερικές φορές μπορείς να περάσεις εξοπλισμό μέσω αυτών και άλλες φορές δεν μπορείς.
41. FUKUSHIMA- ραδιενέργεια στους ωκεανούς μας. Ο Μάρκ είπε πως τα καβούρια ανοιχτά από την ακτή του San Francisco, μολύνθηκαν με ένα είδος βακτηρίου (ίσως οφείλεται στην ραδιενέργεια). Είπε πως 3 πυρηνικά βαρέλια με ραδιενέργεια έκαναν σκουπιδότοπο την ακτή του San Francisco, και δηλητηρίασαν τον κόλπο. Αναγνώρισε πως οι EΤs θα μπορούσαν να καθαρίσουν την ραδιενέργεια σε διάστημα ενός χτυπήματος της καρδιάς αν ήθελαν, Αλλά δεν νόμιζε πως το ήθελαν.
42. GOBEKLI TEPE – λέει πως είναι πολύ μεγαλύτερο απ’ ότι έχουν ανακαλύψει. Πως είναι ένα σύστημα τερατίων πυλώνων και κεκλιμένων επιφανειών όπως στην Disneyland. Πως οι άνθρωποι ανέβαιναν τις ράμπες, σε μια ύπνωση μταξύ 11.000 ετών πριν. Μπορεί να το έκλεισαν για να τους σταματήσουν να παίρνουν τους ανθρώπους. Είπε πως συμφωνεί με την πιθανότητα να μην σκοπεύουν να το ξεθάψουν. Αλλά θα τους συμβούλευε να το ξεσκεπάσουν, να μάθουν πώς λειτουργεί και μετά, αφού μάθουν για την τεχνολογία να το καταστρέψουν. Όταν ήταν στο μυστικό διαστημικό πρόγραμμα, ήδη το είχαν βρεί χρησιμοποιώντας διαπεραστικά ραντάρ εδάφους και γνώριζε γι αυτό.
43. ΣΚΕΛΕΤΟΣ ANUNNAKI ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ- το είδαμε στο μουσείο Surgeons- αναγνώρισε πως πιθανότατα ήταν ο σκελετός ενός υγιεστάτου Ανουννάκι και όχι αποτέλεσμα ‘γιγαντισμού’ ή κάποιας ασθένειας, όπως ισσχυρίζεται το μουσείο.
44. ΥΠΟΓΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΡΩΜΑΙΚΗ ΣΦΙΓΓΑ- Ο Μάρκ ήξερε γι αυτό. Είπε πως πήγε εκεί όταν ήταν μικρός. Τα τραπέζια είχαν φτιαχτεί για πολύ μεγαλύτερα όντα. Υπήρχε κάτι εκεί που ο πατέρας του δεν τον άφησε να το δεί.
45. ΚΛΙΜΑΚΩΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ- Ο Μάρκ δεν νομίζει πως είναι πλέον σε χρήση όπλα για να καταστρέφουν ολοκληρωτικά τους δορυφόρους, θα υπήρχαν μεγαλύτερα κομμάτια που θα πετούσαν επικίνδυνα εκεί πάνω προκαλώντας περισσότερα προβλήματα όχι λιγότερα, αν προσπαθούσαν να τους μετατρέψουν σε σκόνη όπως τους Δίδυμους Πύργους. Είπε πως δεν μετατρέπονταν όλα σε σκόνη.
46. ΜΑΛΤΑ: Δεν θα πιστεύαμε τι υπάρχει υπογείως στην Μάλτα. Πριν χωριστούν τα 3 νησιά. Υπήρχε μια κατασκευή αστροπύλης και πόλεις, εκεί υπόγεια, μια κατασκευή αστροπύλης παρόμοια με του Gobekli Tepe. Οι ναοί εκεί σαφώς δεν ήταν φτιαγμένοι για ανθρώπους.
47. ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΠΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ- πως προσγειώθηκαν στην Ισπανία, είπε πως συμβαίνουν παράξενα πράγματα στην Ισπανία. Δεν είχε ακούσει γι αυτό. Του είπα πως σκέφτηκα ότι ίσως είναι κατασκευές ΤΝ που δημιουργήσαμε, του μίλησα για το Montserrat. Συμφωνεί στο ότι είναι βάση των Reptilian (ερπετοειδών). Επίσης είπε ότι η Ισπανία είναι ένα από εκείνα τα μέρη που τα πράγματα απλώς εξαφανίζονται. Kerry: Θα έλεγα πως είναι κάποιο είδος υπερδιαστατικού ρήγματος εκεί.
Σημειώστε πως τα παραπάνω είναι μαρτυρία από μνήμης μόνο από την Kerry Cassidy, τεκμηριώνοντας την συνέντευξη μου στην φυλακή με τον Captain Mark Richards. 10-12-2015

terrapapers                                                                                                               βλέπε ΕΔΩ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com