Translate

''ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ'' ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΕΡΓΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ: Αντωνοπούλου: Ανέφικτη η επέκταση του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας

Αντωνοπούλου: Ανέφικτη η επέκταση του προγράμματος Κοινωφελούς ΕργασίαςΨΟΦΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΦΟΡΟΥΣ! Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΘΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ! ΞΕΦΤΙΛΑ ... ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ
Αντωνοπούλου: Ανέφικτη η επέκταση του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας Η επέκταση του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας αντίκειται στις κείμενες νομικές διατάξεις και στις υπάρχουσες εγκρίσεις προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  

Η τοποθέτηση αυτή προήλθε από την Αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας, κα Ράνια Αντωνοπούλου, απευθυνόμενη σε εργαζόμενους των προγραμμάτων πεντάμηνης απασχόλησης(ΔΟΥΛΕΊΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ), οι οποίοι είχαν πραγματοποιήσει νωρίτερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας, στην οδό Σταδίου. 
Προηγήθηκε χθεσινή συνάντηση της κας Αντωνοπούλου με εκπροσώπους της ΚΕΔΕ, κατά την οποία ο νομικός της σύμβουλος, επισήμανε αυτό ακριβώς το πρόβλημα.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com