Translate

Area - 51: Επιβάτης αεροπλάνου καταγράφει UFO κοντά στην απόρρητη περιοχή

Επιβάτης πτήσης της American Airlines κατέγραψε με την κάμερα του ένα μεγάλο ιπτάμενο δίσκο με λαμπερά φώτα και σφαίρες να ξεφεύγουν από αυτό.
Ο ανώνυμος μάρτυρας ανέφερε την θέαση του στο «Κοινό Δίκτυο ΑΤΙΑ» (Mutual UFO Network, MUFON), μια αμερικανική μη κερδοσκοπική οργάνωση, που ερευνά ιπτάμενα αντικείμενα και άλλες παρόμοιες θεάσεις.
Όπως είπε ο ίδιος στην οργάνωση:
«Ήμουν σε μια πτήση της American Airlines από το Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια προς το Χιούστον του Τέξας, όταν παρατήρησα ένα εκτυφλωτικό φως στην έρημο κοντά στην περιοχή Luning και Gabbs στην Νεβάδα. Τότε είδα το αντικείμενο. Ήταν ένα μεγάλος ασημένιος δίσκος που φάνηκε να είναι στη μέση της ερήμου
Είπε επίσης ότι ο δίσκος είχε πολλά φώτα, που σχεδόν σου τύφλωνε τα μάτια. Κατάφερα και τράβηξα έξι φωτογραφίες πριν πέσει η μπαταρία στο κινητό μου.
Και συνέχισε: «Ο κυβερνήτης του αεροσκάφους δεν είπε λέξη για το γεγονός και το αεροπλάνο πέταξε έως ότου το αντικείμενο εξαφανίστηκε πίσω από την οροσειρά.»
Τελειώνοντας είπε: «Δεν υπάρχουν άλλοι επιβάτες φαίνεται να παρατηρήσετε το δίσκο ή τη σχολιάσει.»
Ερευνητές που σχολίασαν την αναφορά λένε ότι μπορεί να έχει σχέση με την περίφημη Αμερικανική μυστική βάση στην Περιοχή 51 που βρίσκεται στην έρημο της Νεβάδα, που η κυβέρνηση παραδέχθηκε ότι υπήρχε μόνο το 2013!
Η περίφημη βάση 51 από αεροφωτογραφία
Η περιοχή εντάσσεται σε πολλούς μύθους με ΑΤΙΑ και επισκέψεις εξωγήινων μορφών ζωής, αλλά και ως μια μυστική βάση πειραμάτων της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ κάτι που μπορεί να έχει σχέση με την συγκεκριμένη θέαση. Δηλαδή να ήταν κάποιο μυστικό πείραμα η πτήση ενός υπερσύγχρονου αεροσκάφους.
UFO_AREA_51_2UFO_AREA_51_3
Η συγκεκριμένη υπόθεση καταχωρήθηκε στον κατάλογο της MUFON με τον αριθμό 72656.
Πηγή: Ηλίας Σιατούνης, crashonline.gr

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com