Translate

Και το δίδυμο Μπογδάνος – Σούζη επιμένει να γελοιοποιείται! (περί chemtrails o λόγος)

μαμματουςΤο άπαιχτο δίδυμο Σούζη – Μπογδάνος έχουν μάλλον αναλάβει να… “σώσουν” τον σταθμό με έναν δικό τους ιδιαίτερα χαριτωμένο τρόπο

Η μέχρι τώρα πείρα, στον Ελλαδικό χώρο αλλά και παγκοσμίως, δείχνει ότι τα άτομα ή τα μέσα που προβάλλουν την κλιματική αλλαγή ή/και διακωμωδούν τους χημικούς αεροψεκασμούς προκόβουν,

ενώ οι άλλοι κινδυνεύουν ακόμα και με απόλυση.
Βλέπε Σταύρο Θεοδωράκη, του χαρίστηκε ολόκληρο κόμμα μετά από πολλαπλά αφιερώματα απομυθοποίησης των χημικών ψεκασμών, τα Ελληνικά Hoaxes προβάλλονται από άλλα συστημικά ΜΜΕ (Καθημερινή, Lifo κλπ) για το θεάρεστο έργο τους, ενώ αντιθέτως, ο διάσημος Γάλλος μετεωρολόγος, Philippe Verdier, που αμφισβήτησε την Κλιματική Αλλαγή δέχτηκε κάτι σαν ‘μπούλινγκ’ από συνδικάτα και απειλείται με απόλυση.
Στο ΣΚΆΙ όμως το σόου Σούζη – Μπογδάνος παίζεται σχεδόν κάθε απόγευμα. Τη μια ο Μπογδάνος θα γλείφει τη Σούζη για το πόσο καλή μετεωρολόγος είναι, την άλλη θα βγάζουν τις διάφορες φωτογραφίες που ανεβάζουν στο σάιτ του ΣΚΆΙ διάφοροι ερασιτέχνες ή επαγγελματίες φωτογράφοι, κάποιοι ίσως έχοντας επίγνωση τι ανεβάζουν, οι περισσότεροι πιθανώς όχι.
Το σημερινό “μάθημα” ήταν αφιερωμένο στα σύννεφα mammatus που εμφανίστηκαν στη Ρόδο πριν τη βροχή και τι ωραία η φωτογραφία:

Τα σύννεφα Mammatus μοιάζουν να κρέμονται σαν καλοσχηματισμένες στρογγυλές «σακούλες». Το όνομα mammatus προέρχεται από την λατινική λέξη mamma που σημαίνει μαστός, γι’ αυτό και σε ελεύθερη μετάφραση είναι γνωστά ως «Σύννεφα γυναικείου μαστού».
Συνήθως, λένε, τα σύννεφα αυτού του είδους συνοδεύονται από έντονες καταιγίδες.
Το JOURNAL OF THE ATMOSPHERIC SCIENCES, σε μια δημοσίευση “επεξήγησης και δικαιολόγησης” του συχνού αυτού πλέον φαινομένου και στην πρώτη-πρώτη κιόλας εισαγωγική παράγραφο (μην τυχόν και βαρεθεί κανείς και δεν το διαβάσει παρακάτω) αναφέρει:
Τα σύννεφα Mammatus είναι ένα ενδιαφέρον αίνιγμα της ατμοσφαιρικής δυναμικής του υγρού και της φυσικής των νεφών […] Τα mammatus εμφανίζονται επίσης στην κάτω πλευρά των νεφών cirrus, cirrocumulus, altocumulus, altostratus, και stratocumulus, καθώς και στα contrails από αεριωθούμενα αεροσκάφη και pyrocumulus σύννεφα στάχτης από ηφαιστειακές εκρήξεις. Παρά την αισθητική τους εμφάνιση, τα mammatus έχουν αποτελέσει αντικείμενο ποσοτικά σε λίγες ερευνητικές μελέτες.
Γιατί άραγε παρότι είναι “ενδιαφέρον”; Μήπως γιατί ξέρουν τι είναι; και πως δημιουργούνται; Μετά η μελέτη προσπαθεί να μας πείσει ότι το “σπάνιο” φαινόμενο είναι παλιό – ‘να εμφανίζεται και σε έργο ζωγραφικής του 1500′ και οι σχετικές επιστημονικές προσπάθειες παραπληροφόρησης.
Εγώ όμως επειδή είμαι εξαιρετικά πρακτικός άνθρωπος και καθόλου επιστήμονας, ως εκ τούτου όταν με τρώει το αριστερό αυτί το ξύνω με το αριστερό χέρι και όχι το δεξί, θα ήθελα να μου πείτε: Γιατί παλιά δεν είχαμε μαμμάτους καθόλου στην Ελλάδα και τώρα έχουμε πολύ συχνά, μαζί με το… γαμάτους στους ψεκασμούς και το χάαρπισμα ουρανούς;;;
Αγρίνιο 16 Οκτωβρίου:
Όμως την Τρίτη και 13 του μήνα Οκτώβρη δε, το δίδυμο έσκισε σε σόου!!! Η… Βεζυροπούλα του ΣΚΆΙ εμφάνισε (επίτηδες) μια φωτογραφία “ωραία” με αεροπλάνα που… να μωρέ απλά περνούν και μην αρχίσεις τώρα να λες Κωνσταντίνεεε, ο δε Καραγκιόζης έκανε τα γνωστά του, τι άλλο; Καραγκιοζιλίκια, προκαλώντας βεβαίως βεβαίως όσους έχουν αντίθετη άποψη από την επίσημη γραμμή που μας έρχεται κατόπιν εντολών εκ του εξωτερικού. Καμαρώστε τους!

12144664_10208490772093849_6942397430198003158_n 
IMG_20151016_233924
Δεν πειράζει, συνεχίστε! Θα λέτε εσείς, θα σας κράζουμε εμείς! Και που ξέρεις; Μπορεί στο τέλος να βρεθεί κάποιος καλός χορηγός να σας σώσει το κανάλι!
Αλήθεια κα Σούζη, τι φοβάστε κι έχετε κλείσει το τουίτερ σας; Πρώτη φορά το βλέπω αυτό, να μπορώ να κάνω τουίτ στον Ομπάμα αλλά όχι σε μια μετεωρολόγο! Είναι αυτό που λένε κάποιοι… φοβάμαι και τη σκιά μου. Αλλά συνήθως έχουν οι ίδιοι δημιουργήσει τους λόγους για να το λένε.
Μήπως η φωτογραφική σας κολεξιόν έχει αρχίσει να σας τρομοκρατεί τελικά;

πηγη

Ο χημικός και επιστημονικός συνεργάτης του Δημόκριτου, Νίκος Κατσαρός, δίνει την επιστημονική του έρευνα και άποψη για το φαινόμενο τών χημικών αεροψεκασμών στον ουρανό τής Ελλάδας καί όχι μόνο.
                                                                                                                                      7spy

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com