Translate

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ - ΠΑΡΑΝΟΪΚΑ ΟΡΚ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

bulldozer
Έχει καλυμμένο πάντα το πρόσωπό του όπως ο Τζιχάντι Τζον. Το δικό του παρατσούκλι; “The Bulldozer”…. Είναι ο ισλαμοπίθηκος δήμιος που σπέρνει τον τρόμο σε πόλεις που έχουν καταλάβει οι τζιχαντιστές στο Ιράκ.
Εκτός από το παρατσούκλι που του αποδόθηκε μετά από φωτογραφία του να μεταφέρει ένα πολυβόλο 52 κιλών, έχει και τη φήμη ενός εκ των πιο αντιαισθητικών δήμιων του ISIS.
Ο δήμιος των 127 κιλών έχει αποκεφαλίσει άοπλους άντρες και έχει ακρωτηριάσει μικρά παιδιά ως μέλος της Επιτροπής Τεμαχισμού των τζιχαντιστών.
Μόλις την περασμένη εβδομάδα ένα 14χρονο αγόρι από τη Συρία αποκάλυψε πως ο “Bulldozer” ακρωτηρίασε το χέρι και το πόδι του επειδή αρνήθηκε να συμμετάσχει στον ISIS. Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο Omar, ο αδίστακτος δήμιος είχε συγκεντρώσει και μια μεγάλη ομάδα παιδιών να παρακολουθήσουν τον αιματηρό ακρωτηριασμό του. “Έβαλαν το χέρι μου σε μια ξύλινη βάση και το ακρωτηρίασαν. Στη συνέχεια έκοψαν το πόδι μου”, είπε ο 14χρονος Omar στο Channel 4 News.
Θυμάται να βλέπει τα διαμελισμένα άκρα του, δεκάδες πρόσωπα και την πανύψηλη φιγούρα του “Bulldozer” που είχε αναλάβει να φέρει εις πέρας τη βάναυση τιμωρία. Τον έβγαλε φωτογραφία με το κινητό του τηλέφωνο. Έδειχνε τον “Bulldozer” ντυμένο στα μαύρα να προετοιμάζεται για τον φρικτό ακρωτηριασμό του.
Μια από τις πρώτες εικόνες του έκαναν τον γύρο του κόσμου τον Ιούνιο του 2014 όταν φωτογραφήθηκε να κρατά ένα πολυβόλο 52 κιλών. Το όπλο, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά αεροσκαφών, τοποθετείται συνήθως σε πυργίσκους, δεξαμενές ή σταθερά σημεία.
Ήταν μόνο τον περασμένο μήνα που ιστοσελίδες του ISIS δημοσίευσαν φωτογραφίες του να αποκεφαλίζει δύο ανθρώπους που κατηγορήθηκαν για βλασφημία μπροστά σε πλήθος εκατοντάδων αντρών και νεαρών αγοριών στην επαρχία Anbar του Ιράκ. Φαίνεται να πηδά στον αέρα πριν αποκεφαλίσει τα θύματά του με σπαθί.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com