Translate

ΡΩΣΙΚΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ''ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΩΝ'' ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ. LIVE

7Το αίτημα Πούτιν στη Δούμα να δώσει στο Κρεμλίνο το ΟΚ για ανάπτυξη ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων στη Συρία ήρθε μετά από εκείνο που έκανε ο Μπασάρ αλ Άσαντ στη Μόσχα για στρατιωτική βοήθεια, όπως είπε ο επικεφαλής των υπηρεσιών
της ρωσικής προεδρίας Σεργκέι Ιβανόφ. “Ο Σύρος πρόεδρος απευθύνθηκε στην κυβέρνηση της χώρας μας για να ζητήσει τη χορήγηση στρατιωτικής βοήθειας”, δήλωσε ο Ιβανόφ στους δημοσιογράφους διευκρινίζοντας ότι θα ενεργήσει “σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο” και ότι οι ρωσικές στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Συρία θα ενταχθούν σε ένα σαφές χρονοδιάγραμμα.7
Ρωσική αεροπορία : θα παράσχουμε κάθε δυνατή υποστήριξη στον εναέριο χώρο της Συρίας.Οι εκτιμήσεις των αναλυτών αναφέρουν ότι η Ρωσία έχει αναπτύξει πάνω από 17000 μαχίμους και 2500 υποστηρικτικούς στρατιώτες – μηχανικους με απόλυτη μυστικότητα.
Ενεργοποιήθηκαν τα ειδικά τηλέφωνα και συστήματα επικοινωνίας μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας για την αποφυγή λαθών στις επιχειρήσεις και ατυχημάτων καθώς στην περιοχή υπάρχει κίνηση απο UAV Drone των ΗΠΑ.
ZΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ
Ο Αμερικανός πρόεδρος μίλησε για ρεαλισμό και συμβιβασμό μετά την 90λεπτη συνάντησή του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η επιλογή των λέξεων του Αμερικανού προέδρου απέκτησε άλλη σημασία και άλλη βαρύτητα. Όπως δε σημειώνει το Politico, σε αυτή τη “στροφή” όσον αφορά στον Άσαντ φαίνεται πως ο Ομπάμα έχει τη στήριξη της Ευρώπης. Γιατί; Γιατί ο εφιάλτης της ''προσφυγικής κρίσης'' είναι πολύ μεγάλος για να τον αντέξει.
Πηγή του Στέιτ Ντιπάρτμεντ δήλωσε στο Politico ότι ο Τζον Κέρι συγκάλεσε σύσκεψη με Ευρωπαίους αξιωματούχους, Σαουδάραβες αλλά και αξιωματούχους από το Κατάρ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να σχηματίσει έναν ευρύ συνασπισμό. Στόχος να υπάρξει συνεργασία με τη Μόσχα αλλά όχι με τον Άσαντ απευθείας.

Και φαίνεται πως βρέθηκε η “χρυσή τομή”. Όπως μεταδίδουν τα ρωσικά πρακτορεία RIA και Interfax, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανταλλάσσει πληροφορίες με τις ΗΠΑ για τις αεροπορικές επιδρομές στο συριακό έδαφος, ενώ προσφάτως εγκατεστημένο επιχειρησιακό κέντρο στη Βαγδάτη βοηθά στον συντονισμό των επιδρομών και των κινήσεων των χερσαίων δυνάμεων στη Συρία.
                                                                                                                                   7spy

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com