Translate

O δήμαρχος Vilvorde Βρυξελλών φοβάται αιματοχυσία:oι ριζοσπαστικοποιημένοι νέοι μουσουλμάνοι επιτίθονται στους σύριους πρόσφυγες που τους θεωρούν δειλούς που δεν πολέμησαν για το χαλιφάτο!!


O δήμαρχος του Vilvorde στην περιοχή των Βρυξελλών ο Hans Bonte (sp.a) εκφράζει τους φόβους του για τις εντάσεις μεταξύ των νέων μοσυουλμάνων που έχουν ριζοσπαστικοποιηθεί και των σύριων προσφύγων που έχουν καταθέσει αίτημα παραοχής ασύλου.
« Χωρίς μέσα συμπληρωματικά δεν μπορώ να εγγυηθώ την ασφάλεια των προσφύγων  » διαβεβαιώνει ο δήμαρχος στην φλαμανδόφωνη εφημερίδα De Morgen καθώς το Κέντρο Υποδοχής οφείλει ν΄ανοίξει στο Vilvorde την 1η Οκτώβρη.
OI MOYΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ - ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Ή ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ! ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ Η ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕΤΙ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ!

Η ζώνη Brabant flamand αντιμετωπίζει εδώ και κάποιο καιρό τη ριζοσπαστικοποίηση νέων μουσουλμάνων.Τα ιδιαίτερα εχθρικά μηνύματα που παρατηρήθηκαν από το δήμο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφορούν το προσεχές άνοιγμα ενός κέντρου υποδοχής στο Vilvorde για αιτούντες άσυλο. « Η κατάσταση είναι εκρηκτική « , εκτιμά ο Bonte.
Οι ριζοσπαστικοποιημένοι μουσουλμάνοι θεωρούν τους αιτούντες πολιτικό άσυλο ως δειλούς οι οποίοι το καλύτερο που θα είχαν να κάνουν είναι να παραμείνουν στη χώρα τους για να οικοδομήσουν το χαλιφάτο προσθέτει ο δήμαρχος. Ανησυχεί επίσης για την κατάσταση στις Βρυξέλλες όπου οι ριζοσπαστικοποιημένοι θα μπορούσαν εύκολα να προμηθευθούν όπλα. Σε αυτό το πλαίσιο ο Hans Bonte κρίνει ότι θα ήταν παράλογο ν΄ανοιχθεί ένα νέο κέντρο υποδοχής για αιτούντες άσυλο στον δήμο του αφού δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλειά του.(rtl 26.8.15)
Σημειωτέον ότι από τον συγκεκριμένο δήμο έφυγαν ως και σχολιαρόπαιδα 15χρονα και 16χρονα (παρότι προφανώς να είναι δεύτερης και τρίτης γενιάς μουσουλμάνοι και υποτίθεται ότι γαλουθήχηκαν στο δυτικό περιβάλλον που διαβιώνουν) για να κάνουν τζιχάντ στη Συρία.
  spy                                                                                                             πληροφοριες από dimpenews

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com