Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Translate

Τροποποίηση καιρού + ΓΤΟ = Παγκόσμια πείνα!

Στα πολύ γρήγορα για να φτάσουμε στο ψητό, ο όξ’ από δω ξαναστέλνεται στη γη, μέσα σ’ έναν κομήτη, γίνεται μια μικρή ηλεκτρομαγνητική ανωμαλία και κάποια άτομα ξαφνικά αποκτούν περίεργες δυνάμεις, ξεχωριστά χαρίσματα το καθένα. Είναι The Messengers που καλούνται να αντιμετωπίσουν τους Καβαλάρηδες που θα σπάσουν τις σφραγίδες, αλλά κύρια τον αντίχριστο.

Τους 4 Καβαλάρηδες της Αποκάλυψης πολλές ταινίες ελάτρεψαν, τον ερχομό του αντίχριστου, ακόμα περισσότερες. Νέο αμερικάνικο σήριαλ συνδυάζει και τα δυο…


Παραγωγή: 2015
Είδος Ταινίας: Φαντασίας
Σκηνοθέτης: Duane Clark,
Ηθοποιοί: Shantel VanSanten, Sofia Black-D'Elia, Joel Courtney


Επιλέξτε επεισόδιο για προβολή

Πρόκειται για το The Messengers, δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί ο τελευταίος κύκλος, αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι με τρία ακόμα επεισόδια.


Η ιστορία υποτίθεται έχει ξαναγίνει στο παρελθόν και οι προηγούμενοι “εκλεκτοί” τα είχαν καταφέρει. Τούτοι δω όμως έχουν δυσκολίες και κύρια από τους ίδιους τους καβαλάρηδες, που δεν είναι παρά κοινοί άνθρωποι που προβαίνουν σε κάποιο θανάσιμο αμάρτημα και έτσι σπάζουν μια σφραγίδα και αποκτούν το αξίωμα. Μάλιστα αυτή η φουρνιά είναι άκρως δόλια, δολιότερη του αντίχριστου και θέλουν να αναλάβουν οι ίδιοι τη διαχείριση των πραγμάτων για να είναι σίγουροι ότι θα ολοκληρώσουν το έργο τους, καθώς ο οξ’ από δω τις προηγούμενες φορές δεν τα πήγε και τόσο καλά! lol
Τώρα, αυτοί που θα αμαρτάνουν πολύ ώστε να απελευθερωθεί η παγκόσμια πείνα, είναι δυο αδέλφια, και οι ήρωες πρέπει να ανακαλύψουν ποιος από τους δυο θα είναι ο καβαλάρης. Συνέχεια στο επόμενο επεισόδιο που αναμένεται.
Τι “αμάρτημα” θα κάνουν, λοιπόν; Τα αδέλφια έχουν μια εταιρεία που παράγει ΓΤΟ, κάτι σαν τη Μονσάντο, δηλαδή, και με δόλο επιφέρουν ξηρασία κι εκβιάζουν τους αγρότες να τους πουλήσουν τη γη τους που αργοπεθαίνει. Στα σχέδια τους είναι να κάνουν τροποποίηση καιρού με drones, όπου θα σπείρουν τα νέφη με ένα νέο υλικό, ιωδιούχος άργυρος + κάτι άλλο, και θα προκαλέσουν “έξυπνη βροχή” (smart rain) κι αυτή η εμπλουτισμένη βροχή θα βοηθήσει να παραχθούν οι δικοί τους ΓΤ σπόροι.
Τώρα το κλασικό ερώτημα αν ο κινηματογράφος αντιγράφει τη ζωή ή τι αντίθετο, εδώ δεν ισχύει καν, αφού το στόρι το έχουμε ήδη δει στην πραγματικότητα. Και την σπορά νεφών, και την χειραγώγηση καιρού, και τις τεχνητές ξηρασίες και πλημμύρες, και τη λαμπρή δόξα της Μονσάντο με τους ΓΤΟ της που λανσάρονται ως ανθεκτικοί σε όλους τους καιρούς.
Αυτό που δεν έχουμε δει ΑΚΌΜΑ είναι την παγκόσμια πείνα σε όλο της το μεγαλείο. Γιατί τα Ηνωμένα Έθνη μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει “αδυναμία” να αντεπεξέλθουν στο πρόβλημα αυτό, αλλά το χειρότερο είναι ότι τώρα δηλώνουν αποφασισμένα να το κάνουν. Τα ρίχνουν όλα στην υποτιθέμενη ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή και σύντομα θα “πάρουν αποφάσεις” και θα “προβούν σε μέτρα”. Τη σημαία, μάλιστα, ανέλαβε να κρατήσει προσωπικά ο Πάπας, ο οποίος εξέδωσε και μια τεράστια εγκύκλιο που σύντομα θα αναλύσουμε.
Πάντως ούτε ο Πάπας, αλλά ούτε και ο ΟΗΕ με την Ατζέντα 21 είναι κατά των ΓΤΟ. Το αντίθετο, θεωρούν ότι η αυτή η τεχνολογία είναι που θα δώσει “λύσεις” στην παγκόσμια πείνα.
Οπότε το επεισόδιο μάλλον εστιάζει όχι σε αυτά που μέχρι τώρα γίνονται, αλλά σε αυτά που έρχονται. Γιατί αν ήδη μια Μονσάντο κατέχει τέτοια δύναμη στην καλλιέργεια, φανταστείτε το έχει να γίνει μέχρι και όταν κηρυχθεί επισήμως η Θεά της Τροφής. Εκτός από την οικονομική της εξουσία, θα έχει κάθε δικαίωμα να μπαίνει από την πόρτα του σπιτιού στο πιάτο μας, χωρίς άλλη επιλογή και μετά κατευθείαν στο DNA μας. Και η μέχρι τώρα πείρα έδειξε ότι ούτε φθηνοί, ούτε θρεπτικοί είναι οι ΓΤΟ, το αντίθετο μάλιστα.
Οπότε, οδεύουμε πραγματικά σε μια παγκόσμια μονοπώληση τροφής, σε μια παγκόσμια πείνα. Και το πιο λυπηρό είναι να βλέπεις ανθρώπους και δήθεν προοδευτικά ιστολόγια, να επαναλαμβάνουν ως υπνωτισμένοι την προπαγάνδα του υπερπληθυσμού της γης και της ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής. Όλοι αυτοί, θα συγκατανεύσουν κουνώντας πειθήνια το κεφαλάκι ώστε να μπει το τελικό σφράγισμα πάνω στο Θεϊκό δημιούργημα.
Δεν ξέρω πως θα τελειώσει το τηλεοπτικό σήριαλ, αλλά ξέρω πως ΔΕΝ πρέπει να τελειώσει το αληθινό σήριαλ. Θα πρέπει να είμαστε όλοι σε εγρήγορση και να μην αφήνουμε αυτό το υπνωτιστικό εγκεφαλοπλύσιμο να περνάει στις συνειδήσεις του κόσμου.
Μπορεί να μην έχω υπερδυνάμεις, αλλά κάτι σαν messenger είμαι…
© AllNewz                                                                                                                              spy

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com