Translate

Σε δικτάτορα μετατράπηκε ο Ομπάμα με νόμο που πέρασε




Η ίδρυση της παγκόσμιας κυβέρνησης είναι γεγονός με το πέρασμα ενός μυστικοπαθούς νομοσχεδίου που
μετατρέπει τον Ομπάμα σε απόλυτο άρχοντα που μπορεί να ελέγξει και να καθορίσει τα πάντα.
Παρά την μαζική αντίδραση από τον αμερικανικό λαό, το κόμμα των ρεπουμπλικάνων Tea Party και με την πλειοψηφία των Δημοκρατικών, η Γερουσία έδωσε στον Πρόεδρο Ομπάμα τη νίκη του Trans Pacific Partnership (TTP) με 60 ψήψους υπέρ και 38 κατά.
Τμήματα του TPP που δημοσιεύτηκαν από το Wikileaks αποκάλυψαν την τεράστια δύναμη της συνθήκης σε πολλά θέματα, συμπεριλαμβανομένων των ατομικών δικαιωμάτων, της ελευθερίας του ιντερνετ, ακόμη και του ίδιου του κράτους δικαίου.
Τι σημαίνει αυτό;
Ότι μη εκλεγμένα εταιρικά διοικητικά συμβούλια αλλά και ο ίδιος ο Πρόεδρος μπορούν πλέον να ασκήσουν πρωτοφανή έλεγχο σχεδόν κάθε πτυχή της ανθρώπινης δραστηριότητας.
«Αν διαβάζεις, γράφεις δημοσιεύεις, έχεις άποψη, ακούς, χορεύεις, τραγουδάς ή αν είσαι εφευρέτης, αν έχεις αγρόκτημα ή αν καταναλώνεις τρόφιμα, εάν είσαι άρρωστος τώρα ή ίσως μια μέρα αρρωστήσεις, το TPP θα σε έχει στο στόχαστρο του», έγραψε ο Τζούλιαν Ασάνζ του Wikileaks.
Μυστικά κεφάλαια του TPP σχετικά με τη μετανάστευση, παρέχουν επίσης στον πρόεδρο Ομπάμα μια ακόμη μεγαλύτερη ικανότητα να διαβρώσει τα νότια σύνορα της χώρας.
Το TPP, το οποίο καλύπτει 12 χώρες και πάνω από το 40% της οικονομίας του κόσμου, θα θέσει τη Βόρεια Αμερική κάτω από την ίδια γενική δομή διακυβέρνησης, όπως είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση, όπου οι νόμοι είναι δημιουργημένοι χωρίς δημόσια επιρροή.TPP PASSES: Obama Now A Dictator

πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com