Translate

Κρατήρας και Α.Τ.Ι.Α αναστατώνουν χωριό της Ρωσίας (Εικόνες)


Ένας κρατήρας διαστάσεων τουλάχιστον 25 μέτρων πλάτους και βάθους 10 μέτρων, εμφανίστηκε μυστηριωδώς σε αγρόκτημα στο χωριό Lunyevka της Ανατολικής Ρωσίας.
Οι χωρικοί φοβούνται ότι α χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα καθώς ένας πολύ μεγαλύτερος κρατήρας είχε κάνει την εμφάνιση του στην γειτονική πόλη Solikamsk το περασμένο φθινόπωρο αλλά και τις μαζικές εμφανίσεις κρατήρων στην κοντινή πόλη Berezniki ήδη από το 2006. Οι τοπικοί αξιωματούχοι σπεύδουν να κατηγορήσουν τα ορυχεία άνθρακα και ποτάσας που κάποτε λειτουργούσαν στην περιοχή Perm.
sinkhole1-570x342
Aυτά τα ορυχεία έχουν κλείσει εδώ και πάνω από 50 χρόνια, αλλά οι κάτοικοι της Lunyevka φοβούνται ότι είναι θέμα χρόνου να εμφανιστούν και άλλες τέτοιες οπές στην περιοχή τους και ζητούν άμεσα απαντήσεις από τις Αρχές.
Επίσης, σύμφωνα με μαρτυρίες, ένα παράξενο ΑΤΙΑ που εμφανίστηκε στην περιοχή του Perm, χάθηκε μυστηριωδώς μέσα στους κρατήρες εντείνοντας περισσότερο την ήδη περιρρέουσα ανησυχία. Τι συμβαίνει στην περιοχή Perm και στα γύρω χωριά και πόλεις είναι μέχρι στιγμής ανεξακρίβωτο.
Πηγή: mysteriousuniverse
Ηλίας Σιατούνης, crashonline.gr

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com