Translate

Ασυλία τέλος: Έρχεται το νομοσχέδιο για τις άδειες των ΜΜΕ



«Κορυφαίο πλήγμα της Δημοκρατίας» χαρακτήρισε την απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης να κλείσει την ΕΡΤ ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς ανοίγοντας την συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο που φέρνει την επανίδρυση του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα.
 Επιπροσθέτως, ο αρμόδιος για ΜΜΕ υπουργός προανήγγειλε νέο νομοσχέδιο για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών χωρίς ωστόσο να προσδιορίσει χρονικά την κατάθεσή του στην Βουλή.
«Κάποιοι θέλουν την διατήρηση ενός άναρχου, χωρίς κανόνες τηλεοπτικό τοπίο. Εμείς από την πλευρά μας το λέμε με έμφαση: δεν μας απασχολούν αυτές οι αντιδράσεις. Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να βάλει τάξη» ξεκαθάρισε ενώ κάλεσε την αντιπολίτευση «να μην ταυτιστεί με όσους νομίζουν ότι θα έχουν θεσμική - φορολογική - οικονομική ασυλία στο διηνεκές».
Αναφορικά με το υπό συζήτηση νομοσχέδιο που αναμένεται να ψηφιστεί αύριο ο κ. Παππάς το χαρακτήρισε «ανάσα αξιοπρέπειας» και πως «παρά το ότι κάποιοι άρχιζαν να φωνάζουν ότι το νομοσχέδιο θα το κόψουν οι δανειστές - λες και είναι οι ντουντούκες – η κυβέρνηση εμφανίζεται συνεπής με τις τις προεκλογικές της δεσμεύσεις». 

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com