Translate

Πῶς καταφέρνουν νά αὐξάνουν τήν ὁμοφυλοφιλία;



Αν θέλουν να μας δηλητηριάσουν δεν χρειάζεται να μας ψεκάζουν και να σκορπούν τα δηλητήρια σε κάμπους και λαγκάδια.
Η Δισφαινόλη Α είναι μία τεχνητώς κατασκευασμένη ουσία, που είχε σκοπό την μίμηση των γυναικείων ορμονών, που λέγονται οιστρογόνα. 
Τελικά αυτή η ουσία χρησιμοποιείται εκεί που δεν το περιμένουμε γι’ αυτό και βλέπουμε έξαρση φαινομένων, που μόνο τυχαία δεν είναι.Πῶς καταφέρνουν νά αὐξάνουν τήν ὁμοφυλοφιλία;1
Η Δισφαινόλη Α, ως απομίμηση γυναικείας ορμόνης, προκαλεί διαταραχή του φύλου και της σεξουαλικότητας.
Ταυτόχρονα προκαλεί θρόμβους στο αίμα, διαβήτη και καρκίνο του μαστού.
Και ξέρετε που χρησιμοποιείται αυτή η ουσία χωρίς να παρεμβαίνει κανείς; Στα μπιμπερό, στο χαρτί αποδείξεων των ταμειακών, στην κονσερβοποιία, στα γυαλιά ηλίου, στις θήκες CD, σε πλαστικά σκεύη και στα πλαστικά μαχαιροπήρουνα.
Κάπως έτσι θα φθάσουν την ομοφυλοφιλία να εξαπλωθεί στο 10% του πληθυσμού, που είναι ένας από τους στόχους της Νέας Τάξεως.
Η συγκεκριμένη διεδομένη ουσία συνδέεται ακόμα με ημικρανίες ακόμα και με την εμφάνιση υπερικινητικότητος κι επιθετικότητας σε κορίτσια 3 ετών.
Οι ειδικοί προτείνουν να επιστρέψουμε στην χρήση σκευών από γυαλί, πορσελάνη, ανοξείδωτο ατσάλι και να σταματήσουμε την κατανάλωση κονσερβοποιημένων προϊόντων, για να μειώσουμε την έκθεσή μας στην τεχνητή αυτή γυναικεία ορμόνη.
Το σχετικό άρθρο από την ιστοσελίδα του ΣΚΑΙ …κοινοποιήθηκε μόλις 13 φορές.Πῶς καταφέρνουν νά αὐξάνουν τήν ὁμοφυλοφιλία;2

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com