Translate

Κυβέρνηση με φουστανέλα - Φωτό απάντηση Καμμένου σ΄όσους διαφωνούν με την παρέλαση

foustanela kyvernisi
Στον σχεδιασμό της παρέλασης της 25ης Μαρτίου έχει εστιαστεί τα τελευταία 24ωρα η κρτική προς την ηγεσία του ΥΠΕΘΑ και ειδικά προς τον Πάνο Καμμένο.
Οι ερμηνείες πολλές άλλες πραγματικές κι άλλες "προσχηματικές". Ασφαλώς και υπάρχει προβληματισμός σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που παλαιότερα είχαν εκφράσει απόψεις ακόμη και για κατάργηση των παρελάσεων,αλλά το βέβαιο είναι
ότι η παρέλαση δεν θα αποτελέσει λόγο "ενδοκυβερνητικής κρίσης". Το παράδοξο της ιστορίας είναι ότι ακόμη και εκείνοι που μιλούσαν παλαιότερα για κατάργηση των παρελάσεων έχουν κατανοήσει ότι είναι πολύ δύσκολο να εκφράσουν αυτή τη στιγμή τις αντιρρήσεις τους έχοντας κατανοήσει απόλυτα ότι στην συγκεκριμενη χρονική,πολιτική και οικονομική συγκυρία το "πατριωτικό μήνυμα" που επιχειρεί να δώσει ο Καμμένος έχει "πέραση" στην πλειοψηφία των πολιτών.
foustanela kyvernisiΟ Καμμένος πάντως αντιμετωπίζει και με χιούμορ την κριτική . Η φωτογραφία που ανέβασε στο twitter είναι η απόδειξη. Συνοδευόμενη βέβαια από αναφορά σε "γερμανοτσολιάδες".
                                                                                                                                                  onalert

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com