Translate

Φαρ Ουέστ στο Ζεφύρι: Πυροβολισμοί εναντίον περιπολικού της ΕΛΑΣ από τσιγγάνους - Ένας αστυνομικός τραυματίας

Ακόμη ένα αιματηρό περιστατικό στο Ζεφύρι σημειώθηκε πριν λίγη ώρα όταν τσιγγάνοι πυροβόλησαν, χωρίς προγανή λόγο, εναντίον αστυνομικών με αποτέλεσμα ένας εκ  των αστυνομικών να τραυματιστεί στο πρόσωπο και να νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
 Σύμφωνα με την Αστυνομία το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Φιλλιπιάδος στο Ζεφύρι, όταν τσιγγάνοι  πυροβόλησαν κατά δύο αστυνομικών με καραμπίνα.
Η επίθεση -που έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες- είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού στο πρόσωπο από τα σκάγια. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
«Οι δράστες εντοπίστηκαν και έχουν κρυφτεί σε πολυκατοικία στο Ολυμπιακό Χωριό. Είναι περικυκλωμένοι από αστυνομικές δυνάμεις» επισημαίνουν άλλες πηγές.
(Ανανέωση)
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άντρες τοπικού Αστυνομικού Τμήματος δέχθηκαν κλήση προκειμένου να μεταβούν στο Ολυμπιακό Χωρίο. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους, στην οδό Φιλιππιάδος, σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο για έλεγχο.
Τότε, ένας άγνωστος άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους, όχι όμως από το όχημα που επιχείρησαν να ελέγξουν, αλλά πιθανότατα από μπαλκόνι σπιτιού!
Ειδικότερα, αυτή την ώρα πραγματοποιείται επιχείρηση στην περιοχή από άνδρες των ΕΚΑΜ. Παράλληλα, ελεύθεροι σκοπευτές βρίσκονται σε ταράτσες κτηρίων, ενώ έχει κοπεί και η ηλεκτροδότηση.
Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και κάτοικοι της περιοχής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από λίγο έγινε μια σύλληψη.

Η επιχείρηση της αστυνομίας στο Ζεφύρι είχε αίσια έκβαση. Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση και οι δύο δράστες έχουν συλληφθεί. Να υπενθυμίσουμε ότι ο δεύτερος είχε ταμπουρωθεί στο σπιτι από το οποίο έπεσαν οι πυροβολισμοί.
Να σημειώσουμε ότι νωρίτερα το απόγευμα ένας αστυνομικός είχε τραυματιστεί στο πρόσωπο, όταν ο ένας εκ των δύο δραστών είχε πυροβολήσει με κυνηγετική καραμπίνα από το μπαλκόνι σπιτιού!

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com