Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Translate

Το ''Σκάι'' προτείνει θειάφι στην ατμόσφαιρα: “Όλοι μαζί ας ψεκαστούμε”!

    Το… ‘οικολογικό’ κανάλι Σκάι που τόσο αγαπάει το περιβάλλον και προπαγανδίζει φανατικά την κλιματική αλλαγή, τώρα μας παρουσιάζει και ειδική μέθοδο αντιμετώπισης της βρομίζοντας την ατμόσφαιρα που αναπνέουμε με θειάφι!

    Το Σκάι, το φανατικά κείμενο υπέρ της κλιματικής αλλαγής και εξίσου φανατικά κατά της αποκάλυψης των χημικών αεροψεκασμών, τώρα μας πληροφορεί ότι στο μέλλον, ίσως όχι και στο τόσο μακρινό, θα χρειαστεί να ψεκάσουν τους ουρανούς με διοξείδιο του θείου που θα μας προστατεύσει από την ηλιακή ακτινοβολία.
    Παρά τις τόσες καταγγελίες που τους έχουμε κάνει ότι διενεργούνται χημικοί αεροψεκασμοί, το κανάλι ποτέ δεν έκανε ούτε μια αναφορά, αντιθέτως, οι Μπογδάνος και Πορτοσάλτε συχνά κάνουν χρήση της λέξης “ψεκασμένος” ειρωνικά με την έννοια του ανόητου συνωμοσιολόγου ή κάτι παρόμοιο. Κι ο Τράγκας, που τόλμησε κι έκανε μια εκπομπή αφιερωμένη στους ψεκασμούς και φαινόταν ορεξάτος από το τρέιλερ της επόμενης σεζόν να συνεχίσει και σε άλλες, πήρε τα παπούτσια στο χέρι μόλις λίγες μέρες πριν την έναρξη της εκπομπής του.
    Κι όμως, το κανάλι αποφάσισε να μιλήσει για ψεκασμούς, αλλά όχι γι’ αυτούς που ήδη γίνονται, αλλά γι’ αυτούς που ίσως πρέπει να γίνουν κάποια στιγμή για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και παρουσιάζει στους θεατές του την επιστήμη της Γεωμηχανικής -για να αρχίζει να την μαθαίνει ο κόσμος- με ένα χλιαρό υπότιτλο “επικίνδυνα παιγνίδια με το κλίμα”.  Δείτε την εκπομπή του econews:Όμως η κα Κατερίνα Χριστοφυλλίδου  έκανε ένα ρεπορτάζ μαλλιά κουβάρια. Παρουσίασε τρεις διαφορετικές μεθόδους Γεωμηχανικής σαν μια η οποία γίνεται δια ψεκασμών.
    Στιγμιότυπο 2015-02-18, 6.02.06 μ.μ.Η μια μέθοδος που δείχνει με τα περίεργα πλεούμενα να εκτοξεύουν νερό στα σύννεφα είναι η “λεύκανση των νεφών” και γίνεται με θαλάσσιο νερό που το στέλνουν στα σύννεφα – καμία σχέση με διοξείδιο του θείου και ψεκασμούς.

    χημικοί αεροψεκασμοί και χημικά σύννεφαΤο συγκεκριμένο στιγμιότυπο είναι από ψεκασμούς που ήδη πραγματοποιούνται – τα αεροπλανάκια φαίνονται δεξιά – αλλά αυτό πάλι δεν έχει καμία σχέση με τη Γεωμηχανική, έχει να κάνει με τη λειτουργία των στρατιωτικών προγραμμάτων τύπου HAARP που λειτουργούν με μικροκύματα και χρειάζονται μέταλλα στην ατμόσφαιρα για να είναι ιονισμένη. Μυστικό πρόγραμμα και κύρια υπεύθυνο για τον κακό μας τον καιρό που λέγεται “κλιματική αλλαγή”.
    Στιγμιότυπο 2015-02-18, 6.01.45 μ.μ.Και τέλος, η μέθοδος μίμησης του ηφαιστείου δεν έχει να κάνει με ψεκασμούς αλλά με την απελευθέρωση τόνων διοξειδίου του θείου στην ατμόσφαιρα από ένα τεράστιο αερόστατο που θα το αμολήσει στην ατμόσφαιρα. Στη Βρετανία ετοιμάστηκαν να κάνουν ανάλογο πείραμα το 2011 αλλά οι ακτιβιστικές οργανώσεις το σταμάτησαν. Οι Ρώσοι ήδη έκαναν ένα πείραμα το 2009 αλλά πολύ μικρής κλίμακας με αεροπλάνο.
    Αυτά για την κα Χριστοφυλλίδου, η οποία αποδεικνύει με την Γεωμηχανική σαλάτα της πόσο λάθος ενημερωμένη είναι και υπεύθυνη για την παραπληροφόρηση του κοινού της. Είναι φανερό ότι τα παίρνει πακέτο τα θέματα και τα προβάλλει χωρίς καν να εξετάζει την εγκυρότητα τους, να βάζει κάποιον αντίλογο, να κάνει την προσωπική της έρευνα και να ΑΦΟΎ διαμορφώσει άποψη, ΤΌΤΕ να την προβάλλει. Γιατί… πως αλλιώς εξηγείται ότι συνεχώς προβάλλει τι λέει η εκκλησία της κλιματικής αλλαγής και ποτέ τη λένε άλλοι επιστήμονες; Γιατί δεν ανέφερε την τελευταία έρευνα ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη έχει σταματήσει εδώ και 18 χρόνια;
    Εκτός… κι αν η σαλάτα δεν έτυχε, αλλά πέτυχε, γιατί σιγά σιγά θέλουν να μας συμφιλιώσουν με την ιδέα ότι θα μας ψεκάζουν έτσι κι αλλιώς, για το καλό μας!

    Τι δεν μας είπε ο Σκάι:

    Πολλά δεν λέει ο Σκά(ε)ι κι ας τα πάρουμε με τη σειρά.
    1. Το θέμα της μιμικής του ηφαιστείου παρουσιάστηκε στο BBC Science δύο μέρες νωρίτερα, με συνέντευξη του κλιματολόγου  Alan Robock, ο οποίος ναι μεν αναφέρει την ιδέα αυτή της Γεωμηχανικής, αλλά δεν την βάζει ως  “Plan B” αλλά ως “Plan Z”, τόσο στον πάτο την αξιολογεί.
    2. Αυτό που ξέχασε επίσης να πει ο Σκάι είναι ότι ο ίδιος ο κλιματολόγος, μόοοολις λίγες μέρες πριν, σε άρθρο της Guardian που αναδημοσιεύτηκε και στα ΝΕΑ και γράψαμε κι εμείς, μίλησε για τις μυστικές υπηρεσίες που, στο όνομα της ΔΉΘΕΝ Γεωμηχανικής, οπλοποιούν τον καιρό!
    3. Το τρίτο που ξέχασε να πει το κανάλι, είναι ότι τα “επικίνδυνα πειράματα” δεν είναι ΜΌΝΟ με το κλίμα, αλλά ΚΎΡΙΑ με την υγεία μας. Στο επιστημονικό σάιτ της rsta.royalsocietypublishing.org γίνεται εκτενής αναφορά στις επιπτώσεις που έχουν οι εκρήξεις ηφαιστείων στο περιβάλλον αλλά και στους κατοίκους (υγεία και οικονομία): «Δύο έτη μετά την έκρηξη του Pinatubo το 1991 εκτεταμένες τρύπες όζοντος επέμειναν στην πολική ατμόσφαιρα για 3-4 χρόνια. Λιγότερο όζον, φυσικά, σημαίνει περισσότερη υπεριώδης ακτινοβολία». Ουπς! Τέλεια! Μια τρύπα στο νερό, που λένε, μόνο που θα είναι στο όζον και μετά θα διαπερνά η ακτινοβολία που θέλουν (υποτίθεται) να σταματήσουμε. Τι σημαίνει αυτό; Ότι άπαξ και αρχίσουν να το κάνουν δεν πρέπει να σταματήσουν ΠΟ-ΤΕ! Μέχρι να διαλυθεί όλο το όζον κι άμα ξεμείνουμε από χρήματα θα πρέπει να πεινάσουμε προκειμένου να μην σταματήσουμε να ρίχνουμε θειάφι στην ατμόσφαιρα! Όσο για τις επιπτώσεις στο περιβάλλον και την υγεία… συγνώμη αλλά θέλει πολύ γνώση και μυαλό; «Σημαντικές ιστορικές εκρήξεις προκάλεσαν μαζική πείνα σε ευάλωτες περιοχές». Γιατί το κύριο συστατικό της σκόνης που εκτοξεύεται από τις εκρήξεις και θέλουν να μας το απολύσουν στην ατμόσφαιρα είναι το διοξείδιο του θείου: ανόργανη χημική ένωση (SO2), αέριο με οσμή «καιόμενου θείου». Επειδή οι γαιάνθρακες(κάρβουνο) και το πετρέλαιο περιέχουν ενώσεις του θείου, αναπόφευκτα η καύση τους εκλύει διοξείδιο του θείου. Με την παρουσία υγρασίας και περισσότερο κάποιου καταλύτη όπως το διοξείδιο του αζώτου, το διοξείδιο του θείου οξειδώνεται παραπέρα σε τριοξείδιο του θείου (το οποίο διαλυόμενο στο νερό δίνει θειικό οξύ), πράγμα που όταν γίνεται στην ατμόσφαιρα δημιουργεί το φαινόμενο της όξινης βροχής. «Ηφαιστειακή δραστηριότητα: Υπολογίζεται ότι η ατμόσφαιρα της Γης επιβαρύνεται ετησίως (από αυτήν την πηγή) κατά μέσο όρο κατά 7,5 kT S, με τη μορφή SO2
    Και αντί το οικολογικό Σκάι να βγάλει μια ντουντούκα και να αρχίζει να φωνάζει, “Ξεσηκωθείτε, όλοι μαζί να σταματήσουμε αυτή την τρέλα, πριν πάρουν φόρα και την εφαρμόσουν – Όλοι μαζί μπορούμε να την σταματήσουμε”, κάνει ένα ρεπορτάζ που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ψυχολογική προετοιμασία του τύπου:
    είμαστε μια ευχάριστη θειούχα ατμόσφαιρα!Κοίτα, πρέπει σαν χώρα να ξεπουλήσεις το λιγνίτη σου στους Γερμανούς, που οι ίδιοι έχουν στραφεί και πάλι σε αυτόν, κι εσύ να συνεχίσεις να πληρώνεις χρυσάφι τις ΑΠΕ και να αγοράζεις τα φωτοβολταϊκά των Γερμανών ή Αμερικάνων και να παίρνεις πράσινα δάνεια από τις τράπεζες που προωθούμε όλοι μαζί στο πρόγραμμα “Εξοικονομώ κατ’ οίκον”, γιατί έχουμε κλιματική αλλαγή κι αν δεν πετύχει το “Plan Α”, θα πάμε στο “Plan B” και θα σε φλομώσουμε στο θειάφι και θα κάνουμε τον πλανήτη γη να μοιάζει με την Αφροδίτη, μέχρι να πεις Ήμαρτον!
    Και όχι, δεν ψεκάζουν, ούτε εδώ ούτε σε όλον τον πλανήτη, αλλά… καλή ιδέα! Ας το δοκιμάσουμε τώρα να δούμε πως θα πάει –  “Όλοι μαζί ας ψεκαστούμε”!
    Δεν μπορώ να πω, και το ελεγχόμενο ακτιβιστικό κίνημα κατά των χημικών αεροψεκασμών, δούλεψε αρκετά προς την κατεύθυνση της εισαγωγής του απλού πολίτη στη Γεωμηχανική, γιατί απέκρυπτε τεχνηέντως τους αληθινούς λόγους ψεκασμών και τους απέδιδε στο κλίμα!
    Όντως, το Ίδρυμα Ροκφέλερ έχει ξοδέψει εκατ. δολάρια για την προπαγάνδα και τρομοκρατία της κλιματικής αλλαγής – το αναφέρει στην ίδια του την έκθεση. Δεν ξέρω κατά πόσο ο Σκάι και η κα Χριστοφυλλίδου συμμετέχουν ενεργά και αμείβονται για την επίμονη και επίπονη προπαγάνδα που γίνεται μέσω του ομίλου, αλλά ίσως θα έπρεπε να ερωτηθεί και το ΕΣΡ αν είναι δεοντολογικά σωστό να δίνεται μονόπατη ενημέρωση και να μην ακούγεται ΠΟΤΈ ο αντίλογος που αυτή τη στιγμή υπάρχει σε όλον τον πλανήτη σχετικά με την κλιματική αλλαγή και τις πρακτικές της Γεωμηχανικής.
    Είπαμε… πάτος η Ελλάδα στην ελευθερία του τύπου, αλλά όχι κι έτσι! Αυτό λέγεται πια… απόπατος!!!

    Σχόλια

    Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com