Translate

Η ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ: ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ CNN ΕΠΙΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

ίγουρα οι συνωμοσιολόγοι θα μπορούσαν δικαιολογημένα να σκέφτονται έτσι. Για χρόνια τα λαμόγια επιδιώκουν να συνδυάσουν το Μεξικό, τις ΗΠΑ και τον Καναδά σε ενα ενιαίο υπερ-κράτος.
Η Ευρωπαική ένωση έχει πραγματοποιηθεί, η Ασιατική και η Αφρικανική βρίσκονται σε αναμονή.
Ο Andrés Martinez και ο Daniel Kurtz-Phelan, αρθρογράφησαν ενα κείμενο (με έντονη γραμματοσειρά) σχετικά με την προώθηση της Βορειοαμερικανικής Ενωσης. Αφού διαβάσετε το απόσπασμα που επιλέξαμε από το κέιμενο, ακολουθεί κατατοπιστικό άρθρο από την Αθέατη γνώση που εξηγεί επακριβώς τη δημιουργία της Μεσογειακής Ενωσης, όπου έχουμε μιλήσει πολλές φορές από την ιστοσελίδα μας.

Γιατί χρειαζόμαστε ένα βορειοαμερικανικό διαβατήριο… Η μελλοντική επιτυχία της Βόρειας Αμερικής εξαρτάται εν μέρει από τον τρόπο με τον οποίο θα συνεργαστούν οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και το Μεξικό … Το μέλλον των Ηνωμένων Πολιτειών βρίσκεται στη Βόρεια Αμερική. Αυτό δεν είναι μια γεωγραφική κοινοτοπία, αλλά μια προστακτική στρατηγική. 

Οι γενιές των Αμερικανών, αποσπούν την προσοχή τους από τις εκτεταμένες κρίσεις, έχουν εδώ και καιρό λάβει τη δική μας περιοχή ως δεδομένο. Αυτό πρέπει να αλλάξει, αν ο 21ος αιώνας θέλουμε να γίνει ένας αμερικανικός αιώνας. - 
CNN
Ο κλώνος θα βγεί (στην πιάτσα) όταν βγεί και ο λεγόμενος αντίχριστος.

Αλλά για να γίνουν όλα αυτά, θα πρέπει να πάρουν τα χρεωκοπημένα κράτη μαζι με ολα τα άλλα κράτη της μεσογείου τα οποία αυτή την στιγμή τα απελευθερώνουν απο τους κακούς καντάφι, μουμπάρακ, ασάντ, κτλ ... θα κάνουν τη μεσογειακή ένωση και θα μπεί και η υπόλοιπη ισχυρή ευρωπαική ένωση.

Στην Αθέατη γνώση, έχουμε ενημερώσει κατά καιρούς ότι η ευρωπαική ένωση ειναι ηδη ενωμένη με την Αμερική σε μια ένωση η οποία οι υπογραφές εχουν μπεί και ισχύουν μονο μερικές εμπορικές συμφωνίες για μεγάλες εταιρείες, οχι για τους απλούς πολίτες. 

Αμέσως θα έχουμε την βορειοαμερικανική ήπειρο ΜΕΞΙΚΟ ΗΠΑ ΚΑΝΑΔΑ μαζί με όλη την μεσόγειο και τη βόρειο ευρώπη σε ενα ενιαίο κράτος με πρωτεύουσα τα ιεροσόλυμα. 

Οι περισσότεροι Αμερικανοί αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχουν απολύτως καμία ιδέα για το πως σκοπεύουν και πόσο έχουν προχωρήσει για να ενσωματώσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και το Μεξικό.

Πέρυσι, ο Μπαράκ Ομπάμα υπέγραψε μια συμφωνία για να δημιουργήσει μια «βορειοαμερικανική περίμετρο ασφάλειας» και οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν έχουν ακούσει ποτέ για αυτό, επειδή τα κύρια δίκτυα ειδήσεων το αγνοούν σχεδόν εξ ολοκλήρου.

Είναι σαφές ότι οι προσπάθειες για καθιέρωση για να δημιουργηθεί μια κατασκευασμένη κρίση μετανάστευσης προκειμένου να τεθεί αναγκαία μια ψευδή "ολοκληρωμένη" ενοποίηση σε αυτή τη φοβερή βορειοαμερικανική Ένωση, βρίσκεται στο επίκεντρο της μαζικής μετανάστευσης.

Η Αμερική ειναι ενα πάμφτωχο κράτος που χρωστάει στην παγκόσμια τράπεζα η οποία παγκόσμια τράπεζα πήρε τα χρήματα μέσο των κινεζικών τραπεζών της λευκής αδελφότητας. 

Μια Ασιατική Ενωση προτάθηκε από τον πρόερδο του Καζακστάν Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγιεφ στις 26 Απριλίου 2007, προκειμένου να δημιουργηθεί μια οικονομική και πολιτική ένωση παρόμοια με εκείνη της ΕΕ, που περιλαμβάνει τις πέντε πρώην σοβιετικές δημοκρατίες της Κεντρικής Ασίας Καζακστάν , το Κιργιστάν , το Τατζικιστάν , το Τουρκμενιστάν και το Ουζμπεκιστάν.

Η Αφρικανική Ένωση (ΑΕ) είναι ένας οργανισμός που αποτελείται από 54 αφρικανικά κράτη (αναγνωρισμένα διεθνώς).  Απώτερος σκοπός της ΑΕ είναι να αποκτήσει ενιαίο νόμισμα και ενιαία αμυντική δύναμη, όπως και άλλους κρατικούς θεσμούς.

Στην Ελλάδα δεν το συζητάω καθόλου! Κυριαρχεί η απόλυτη χαιβανίτιδα σε όλα τα επίπεδα. Ενω οι παγκοσμιοποιητές προχωρούν με σταθερά βήματα πρός την επι της ουσίας παγκόσμια διακυβερνηση, εμείς ασχολούμαστε με το ψευτοδίλημμα Ευρώ-δραχμή, αν θα χρεοκοπήσουμε, την κακιά τη Μέρκελ, τον προδότη Σαμαρά, και τον σωτήρα Τσίπρα. 

Συνεχίστε τον ύπνο σας. Η γκοιμίτιδα χτυπάει κορυφή!

Ολα θα ξεκινήσουν όταν βγει ο κλώνος στην πιάτσα, θα εχουμε κατάρευση, και πάμε σε παγκόσμιο κράτος με ενα νόμισμα. Μετά πάμε για κατάρρευση και του παγκόσμιου κράτους των πολιτικων, (όχι του Αντιχρίστου) και μετά θα ερθει ο παγκοσμιος σωτηρας (666) που θα δώσει τα πάντα σε όλους με τον δίδυμο αδερφό του, την εικόνα του θηρίου, τον κλώνο. 

Η Ένωση για τη Μεσόγειο είναι μια πολυμερής εταιρική σχέση που περιλαμβάνει 43 χώρες από την Ευρώπη και τη λεκάνη της Μεσογείου: τα 27 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και 16 μεσογειακές χώρες εταίρους από τη Βόρεια Αφρική, τη Μέση Ανατολή και τα Βαλκάνια. 

Η Ένωση για τη Μεσόγειο είναι παλαιότερο σχέδιο που ιδρύθηκε τυπικά στο Παρίσι στις 13 Ιουλίου 2008 από τον Γάλλο Πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, και είχε ως στόχο δήθεν ένα εργαλείο για την αναζωογόνηση της ευρωμεσογειακής εταιρικής σχέσης (διαδικασία της Βαρκελώνης) με την ενίσχυση και την ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των εθνών που συνορεύουν τη Μεσόγειο Θάλασσα. 

Τα παράλια της Μεσογείου θα βρεθούν σε μεγάλο βαθμό υπό τη γαλλο-γερμανική επιρροή όταν το Ευρωπαϊκό μοντέλο εγχυθεί στη Μεσόγειο. (Για όσους αναρωτιούνται ακόμη προς τι οι πρόσφατες εξεγέρσεις στις χώρες βορειο-αφρικανικές). 

Η Γερμανία έβαλε εμπόδια στα αρχικά σχέδια της Γαλλίας, να συμμετέχουν στην Ένωση μόνο χώρες από τη Μεσόγειο, και απαίτησε να συμμετέχουν όλες οι χώρες της ΕΕ, όπως και έγινε τελικά. 

Ανεπίλυτες συγκρούσεις στην περιοχή της Μεσογείου, όπως το ισραηλινο-παλαιστινιακό. 

Πρόσφατα γίναμε θεατές "επαναστάσεων" σε κάποιες χώρες της Β. Αφρικής όπου τα πλήθη αν και "ανοργάνωτα" μπόρεσαν και ξεσηκώθηκαν μυστηριωδώς. Τυνησία, Αίγυπτος, Λιβύη, Συρία. Ποιά φωνή τους κάλεσε δεν έγινε γνωστό. Γνωρίζουμε ότι οι επαναστάσεις ενίοτε εκδηλώνονται για να εξυπηρετήσουν μυστικότερα ή και μεγαλύτερα συμφέροντα όπως στην προκειμένη περίπτωση την δημιουργία της Μεσογειακής ένωσης, και αυτό το παρατηρούμε να γίνεται συχνά στην σύγχρονη παγκόσμια πολιτική ιστορία. 

Σταδιακά η ΕΕ αντιμετωπίζει εσωτερική αστάθεια. Έτσι, συμφέρει όλες τις πλευρές να μοιραστούν τη Μεσόγειο. 

Ο ρόλος της Τουρκίας (όπως βλέπετε και στον χάρτη) ως χώρα της Μεσογείου θεωρείται βασικός για τη δημιουργία μιας "Ένωσης στην περιοχή της Μεσογείου." 

Για να δημιουργηθεί και τυπικά η Μεσογειακή ένωση, θα πρέπει να εξοντώσουν όλους όσους είναι αντίθετοι σε αυτό. 

Μεταξύ Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου του 2011, η Αραβική Άνοιξη ξέσπασε και η Ένωση για τη Μεσόγειο έχει δείξει ανίσχυρη απέναντι σε αυτά τα γεγονότα, διότι οι περισσότερες από τις κυβερνήσεις που θα πρέπει να στηρίξουν την μεσογειακή αναζωογόνηση και την οικονομική πολιτική (Μουμπάρακ στην Αίγυπτο, Μπασάρ ελ Άσαντ στη Συρία, Μπεν Αλί στην Τυνησία και Καντάφι στη Λιβύη) άρχισαν να πέφτουν κάτω από την πίεση του «λαϊκού κινήματος»? 

Τον Ιανουάριο του 2011 ξέσπασαν πολύνεκρες ταραχές με διαδηλώσεις πολιτών, με αίτημα την παραίτηση του Μουμπάρακ. (Πολιτικός της Αιγύπτου) Στις 1 Φεβρουαρίου 2011 ο πρόεδρος ανακοίνωσε ότι δεν θα έθετε ξανά υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές, και παρέδωσε την εξουσία για να γλυτώσει την ζωή του . 

Τον μέχρι πρότινος "καλό" Καντάφι γιατί τον έφαγαν? 

Το Δεκέμβριο του 2007 ο Λίβυος ηγέτης Καντάφι επισκέφθηκε για πρώτη φορά επίσημα τη Γαλλία, όμως στις 11 Δεκεμβρίου η επίσκεψή του στη Γαλλική Εθνοσυνέλευση πυροδότησε αντιδράσεις. 

Στη διάρκεια συνδιάσκεψης στη χώρα του, στις 10 Ιουνίου του 2008, ο Καντάφι τάχθηκε εναντίον της σχεδιαζόμενης Μεσογειακής Ένωσης, που στην ουσία είναι η δημιουργια της επερχόμενης παγκόσμιας διακυβερνησης. Τα υπόλοιπα τα γνωρίζεται. Ο λαός της Λιβύης δεν αρέσει πλέον το νέο εγκεκριμένο καθεστώς των ΗΠΑ-κράτος μαριονέτα. Οι Λίβυοι αγωνίζονται αδίκως να πάρουν πίσω τη χώρα τους. 

H Συρία ανέστειλε τη συμμετοχή της στην Μεσογειακή Ένωση σε αντίποινα για τα κατασταλτικά μέτρα ενάντια στο καθεστώς της από τα ευρωπαϊκά κράτη. Η τιμωρία της ....? 

Απο τότε η ΕΕ έχει αναλάβει μια σειρά από αδικαιολόγητες κυρώσεις που στοχεύουν στο βιοτικό επίπεδο του λαού της Συρίας. Η Τουρκία ανακοίνωσε κυρώσεις κατά της Συρίας με πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων της συριακής κυβέρνησης στην Τουρκία και παύση των σχέσεων. Η συριακή οικονομία έχει πληγεί σκληρά από την ΕΕ, τις ΗΠΑ και τις αραβικές κυρώσεις, σε συνδυασμό με μια πρόσφατη σειρά των τουρκικών οικονομικών κυρώσεων. 

Τα σώματα ασφαλείας του ισραηλινού καθεστώτος εργάζονται για τη δολοφονία του Προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ με τη βοήθεια των τρομοκρατικών ομάδων και των ένοπλων ανταρτών. Εδειξε τη δύναμη του και μήνες αντίστασης ενάντια στις τρομοκρατικές επιθέσεις ενορχηστρωμένες από τις ΗΠΑ, το Ισραήλ και τους αραβικές τους εταίρους. Σοκαρισμένοι από την αντίσταση του Ασάντ, έχουν αρχίσει τα λαμόγια να σκέφτονται άλλους τρόπους για να τον ανατρέψουν. Το τέλος του όπως δείχνουν όλα θα είναι παρόμοιο με του Καντάφι. 

Την συνέχεια την γνωρίζετε. Η Ευρωπαική ένωση είναι ήδη ενταγμένη στην μεσογειακή ένωση αφου φρόντισαν να είναι ολα τα κράτη υπόδουλα με τα χρέη. Δεν πρόκειται να αφήσουν καμία χώρα να χρεωκοπήσει, και εννοείται να φύγει απο το μαντρί της Ε.Ε, διότι αυτό όπως καταλαβαίνετε θα τους χαλάσει τα σχέδια για το επερχόμενο παγκόσμιο κράτος. 

Οπότε εμείς ούτως η άλλως θα είμαστε απλοί παρατηρητές μέχρι τα λαμόγια να δώσουν το σήμα να ενταχθούμε στην Μεσογειακή ένωση, αφού βέβαια ξεμπερδέψουν πρώτα από αυτούς που μπαίνουν εμπόδιο στα σχέδια τούς, για να στρώσουν το κόκκινο χαλί στον Αντίχριστο που θα εμφανιστεί κατά την διάρκεια του 3ου παγκόσμιου πολέμου.

πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com