Translate

Όλι Ρεν: ο Mister Tsipras έχει δεσμευτεί να εφαρμόσει το μνημόνιο

Όλι Ρεν: ο Mister Tsipras έχει δεσμευτεί να εφαρμόσει το μνημόνιο Γράφει ο Αντίοχος

Όσο πιο πολύ τα σκαλίζουν οι συριζαίοι, τόσο πιο πολύ… βρωμάνε και αποκαλύπτουν τις πομπές τους. Έτσι, με αφορμή μια ερώτηση του ευρωβουλευτή του παρδαλού συνονθυλεύματος Παπαδημούλη, αν νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα σημαίνει την έξοδο της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ και μια μεγάλη καταστροφή για την ίδια την Ευρωζώνη, ο Επίτροπος Όλι Ρεν έδωσε την παρακάτω άκρως διαφωτιστική απάντηση, για την οποία πρέπει επειγόντως να ενημερωθούν όλοι οι Έλληνες ψηφοφόροι:

«Ευχαριστώ για την ερώτηση κύριε Παπαδημούλη. Η Ελλάδα είχε κάποιες δυσκολίες στο παρελθόν, τώρα πάλι αυτές αυξάνονται. Δεν έχω καμία διάθεση παρέμβασης στην εσωτερική σας πολιτική και στα εσωτερικά πολιτικά σας πράγματα, όμως καταλαβαίνω ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κύριος Τσίπρας είναι δεσμευμένοι ως προς τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη. Αυτό νομίζω ότι μετράει και αυτό είναι το βασικό στοιχείο».
Μένει πλέον να εξηγήσει ο mister Tsipras στον ελληνικό λαό, από πότε και με ποιον τρόπο είναι «δεσμευμένος» στους διεθνείς τοκογλύφους, ότι αν και όταν κυβερνήσει αυτή τη χώρα, θα συνεχίσει την πιστή εφαρμογή του Μνημονίου της δυστυχίας μας!
antipliroforisi

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com