Translate

Παλαιστίνιος Iμάμης Iσλαμοπίθηκος: “Θα σφάξουμε όλους τους Εβραίους δίχως EΛΕΟΣ” (VIDEO)


Σε σφαγή των Εβραίων κάλεσε με το κήρυγμά του ένας Παλαιστίνιος ιμάμης από το τέμενος Αλ-Ακσά στην Ιερουσαλήμ.  Παλαιστίνιος ιμάμης: Θα σφάξουμε όλους τους Εβραίους δίχως έλεοςΟ Σεΐχης Ομάρ Αμπού Σάρα σε ένα θρησκευτικό παραλήρημα καλεί τους πιστούς να εναντιωθούν στους Εβραίους, καλώντας τους να «τους σφάξουν δίχως έλεος».

Το VIDEO που αναρτήθηκε από το ινστιτούτο ερευνών Μέσης Ανατολής Memri, απεικονίζει τον Ομάρ Αμπού Σάρα στο τέμενος Αλ-Ακσά, το οποίο πρόσφατα έγινε θέατρο συγκρούσεων ανάμεσα σε Ισραηλινούς αστυνομικούς και Παλαιστινίους, καθώς οι ορθόδοξοι Εβραίοι ζητούν ευκολότερη πρόσβαση στο σύμπλεγμα του τεμένους.
Όπως αναφέρει ο Παλαιστίνιος ιμάμης, ενώ δίπλα του συγκεντρώνονται ομόθρησκοί του για να ακούσουν το κήρυγμά του, «οι Εβραίοι είναι οι σφαγείς των προφητών.
Σκότωσαν 70 προφήτες μέσα σε μία ημέρα ενώ συνολικά σκότωσαν 10.000 προφήτες. Προσπάθησαν να σκοτώσουν τον προφήτη μας Μωάμεθ δύο φορές. Ο Αλλάχ μετέτρεψε τους Εβραίους σε πιθήκους και γουρούνια».
Την ίδια ώρα, τονίζει ότι οι Εβραίοι «είναι τα πιο σατανικά πλάσματα στη Γη» και υποστηρίζει τις κτηνωδίες του Ισλαμικού Κράτους εκφράζοντας την ελπίδα ότι ο Αλλάχ θα επιταχύνει τη δημιουργία του Ισλαμικού Χαλιφάτου.
Όπως λέει χαρακτηριστικά σύμφωνα με το efenpress.gr: «Λέω στους Εβραίους δυνατά και καθαρά: Η ώρα της σφαγής σας έφτασε. Η στιγμή της μάχης εναντίον σας έφτασε. Η ώρα της δολοφονίας σας έφτασε, σύμφωνα με το θέλημα του Αλλάχ. Είμαστε έτοιμοι για αυτή την αποστολή. Εμείς και οι πιστοί Μουσουλμάνοι, μαζί με το στρατό του κράτους του Ισλαμικού Χαλιφάτου, το οποίο θα έρθει για να απελευθερώσει τη γη από τη βρωμιά σας».
protothema

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com