Translate

Συνέντευξη Β. Πούτιν: «Όχι σε ένα νέο σιδηρούν παραπέτασμα» - Τι είπε για την υγεία του VIDEO

Η Μόσχα δεν είναι και δεν θα είναι απομονωμένη από τη διεθνή σκηνή, τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν,κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το  TASS  ενώ υποβάθμισε τον κίνδυνο να υπάρξουν «καταστροφικές συνέπειες» για τη ρωσική οικονομία από τις δυτικές κυρώσεις σε συνδυασμό με την πτώση της τιμής του πετρελαίου και του ρουβλίου.

«Δεν θα ακολουθήσουμε αυτό τον δρόμο σε καμία περίπτωση και κανείς δεν θα χτίσει ένα τείχος γύρω μας. Αυτό είναι αδύνατο», υπογράμμισε.
«Κατανοούμε τις σοβαρές επιπτώσεις που θα έχει για εμάς ένα Σιδηρό Παραπέτασμα», ανέφερε ο Πούτιν σε συνέντευξή του, όπως μετέδωσε το πρακτορείο TASS.
Ενδιαφέρον όμως είχε και η σύντομη στιχομυθία μεταξύ των δημοσιογράφων και του Ρώσου  προέδρου αναφορικά με τις φήμες για την κατάσταση της υγείας του.
Ποια είναι η κατάσταση της υγείας σας Vladimir Vladimirovich;
Όλες οι ανησυχίες για την υγεία μου βρίσκονται στα όνειρα των αντιπάλων μου
- Οι αντίπαλοι κάνουν νύξεις…
ΣοβαράΕίναι η πρώτη φορά που το ακούωΤι ακριβώς λένε; Απλά φαντασιώνονται;
-Δεν θα τις ανακυκλώσω. Στην πραγματικότητα είμαι στη πηγή της είδησης
Αφήστε τους να σκέφτονται με έτσι. Θα χαλαρώσουν καλύτερα
Ναι αλλά δεν πρόκειται για περιέργεια και μόνο. Η υγεία της χώρας εξαρτάται από την δική σας φυσική και ψυχολογική κατάσταση εν μέρει…
Αναφέρονται στην σωματική μου υγεία ή την ψυχολογική μου κατάσταση;
Οι υποθέσεις τους διαφέρουν
Είμαι οκ και όλα είναι καλά. Και τι άθλημα εσείς κάνετε;
Κανένα άθλημα για αρκετό καιρό. Μόνο αθλήματα στην τηλεόραση
Αυτό είναι άσχημο, Τα κανάλια δεν είναι άθλημα. Και η δουλειά απαιτεί συγκεκριμένη ενέργεια, αντοχή και φυσική δραστηριότητα
Γιατί ρωτάτε όμως; Μόνο επειδή…
Αθλούμαι τακτικά
Σε καθημερινή βάση;
ΑκριβώςΣε απόλυτα καθημερινή βάσηΤο σταματάω μόνο κατά τη διάρκεια των ταξιδιών. Όταν η πτήση είναι μακρινή και υπάρχει διαφορά ώρας δεν βρίσκεις χρόνο για να ξεκουραστείς.
Επί τη ευκαιρία, προσαρμόζεστε εύκολα στις τοπικές ζώνες ώρας ή όταν ταξιδεύετε μακριά εξακολουθείτε να ζείτε με ώρα Μόσχας;
Δεν προσαρμόζομαι εύκολα. Και όταν γίνεται αυτό τότε είναι για επιστροφή πίσω. Επομένως προσπαθώ να ζω με ώρα Μόσχας αλλά τα πολύ μακρινά ταξίδια το κάνουν αυτό δύσκολο.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com