Translate

ΠΕΙΡΑΜΑ-ΣΟΚ:Σε αμερικανικό Πανεπιστήμιο φοιτητής σήκωσε την σημαία των ισλαμοπιθήκων του ISIS - VIDEO

ΠΕΙΡΑΜΑ-ΣΟΚ:Σε αμερικανικό Πανεπιστήμιο φοιτητής σήκωσε την σημαία των ισλαμοφονιάδων του ISIS-ΒΙΝΤΕΟΔείτε πως αντέδρασαν οι δήθεν…προοδευτικοί φοιτητες!
Στο Πανεπιστήμιο UC-Berkeley της Καλιφόρνιας ανέμισε η σημαία των ισλαμικών δολοφονικών ταγμάτων του ΙΚΙΛ, γεγονός που…κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την φιλική στάση που διατηρούν ορισμένα μορφωμένα μέλη της αμερικανικής κοινωνίας προς την ισλαμική ιδεολογία.
Η αριστερή υποκουλτούρα δεν έχει θερίσει κάθε ίχνος λογικής μόνο στα ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα, αλλά η αναγωγή της σε θεμελιώδη αξία μεταξύ των περισπούδαστων παγκοσμίως την έχει καθιερώσει ως επικρατούσα πολιτική σηψαιμία του δυτικού κόσμου

Θέλοντας να αποδείξουν την παραπάνω αντικειμενική αλήθεια, ομάδα φοιτητών προχώρησε στην εφαρμογή κοινωνικού πειράματος, με ένα εκ των μελών της ερευνητικής ομάδας να ανεμίζει την σημαία της τζιχάντ εντός της κεντρικής πλατείας του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας. Φωνάζοντας συνθήματα, ότι το ΙΚΙΛ είναι παρεξηγημένο, ότι οι ΗΠΑ ευθύνονται για τους θανάτους στη Συρία και το Ιράκ και όχι το ισλαμικό κράτος, και ότι το ΙΚΙΛ εκφράζει την αγάπη, ήταν μερικά από όσα φώναζε ο άνδρας, με πλήθος φοιτητών απλά να κοιτάει και να συνεχίζει την πορεία του αδιάφορα.
Η μόνη παρατήρηση που του έγινε ήταν όταν άναψε τσιγάρο, με φοιτητή να του υπενθυμίζει ότι το κάπνισμα εντός των χώρων του Πανεπιστημίου απαγορεύεται! Η σημαία, όμως, του ΙΚΙΛ που αποκεφαλίζει Αμερικάνους πολίτες και απειλεί ολόκληρο τον δυτικό κόσμο δεν ενοχλεί κανέναν!
Αμέσως μετά, το ίδιο μέλος της ερευνητικής ομάδας, της οποίας ηγείται Εβραίος φοιτητής, πηγαίνει στο ίδιο σημείο του Πανεπιστημίου, κρατώντας αυτή την φορά την σημαία του Ισραήλ, φωνάζοντας συνθήματα κατά της Χαμάς. Οι αντιδράσεις που αντιμετώπισε ήταν εντελώς διαφορετικές και αποδεικνύουν την σύμπλευση και ταύτιση απόψεων των αριστερών και των απανταχού ισλαμοπιθήκων.

Ε.Μ
hellasforce

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com