Translate

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ!!ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ!!



Όχι στην Μεσόγειο ή το Β. Ατλαντικό ή τον Ειρηνικό αλλά μέσα στο στενό της Μάγχης  σκάφη του ρωσικού Ναυτικού!
Και δεν είναι μόνο αυτό καθώς τα σκάφη της ρωσικής ναυτικής Μοίρας έχουν αγκυροβολήσει σε «ουδέτερα» νερά  ανοικτά των εκβολών του Σηκουάνα απέναντι από το γαλλικό λιμάνι της  Χάβρης και είναι άγνωστο το πότε θα αποπλεύσουν από το αγκυροβόλιο τους!
Πρόκειται σίγουρα για ακόμη μια κίνηση αιφνιδιασμού της Μόσχας αυτή τη φορά με ρωσική ομάδα σκαφών να βρίσκεται αγκυροβολημένη μεταξύ Βρετανίας και Γαλλίας περίπου 450 χλμ. (240 ν.μ.) από το Saint-Nazaire εκεί που βρίσκονται τα δύο ρωσικά Mistral που αρνείται να παραδώσει η Γαλλία!
Αυτό ανακοίνωσε σήμερα  η δυτική Στρατιωτική Διοίκηση της Ρωσίας μέσω δελτίου Τύπου που εξέδωσε.
«Σήμερα μια ναυτική Μοίρα πολεμικών σκαφών και σκαφών υποστήριξης από το Β. ρωσικό Στόλο πέρασαν από το βορειότερο άκρο των βρετανικών Στενών στην Μάγχη ανοικτά του Ντόβερ και εισήλθαν στον Κόλπο κοντά στις εκβολές του ποταμού Σηκουάνα» αναφέρεται πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του.
Εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών τα σκάφη της ναυτικής Μοίρας αποφασίστηκε  να παραμείνουν στην περιοχή σε διεθνή ύδατα σχεδόν απέναντι από τη Χάβρη(!) μέχρι αύριο.
Όπως έγινε γνωστό με την κάθοδο των σκαφών από τη βόρεια Θάλασσα προς την περιοχή του Στενού της Μάγχης αξιωματικοί ναυσιπλοΐας, τεχνικοί και αξιωματικοί επικοινωνιών , των σκαφών Severomorsk, και Alexander Otrakovskiy όπως και άλλων υποστηρικτικών σκαφών πραγματοποίησαν σειρά από δοκιμές συστημάτων σε σενάριο διάπλου της Μοίρας μέσα από στενό θαλάσσιο πέρασμα κατά τη διάρκεια αντίξοων  μετεωρολογικών συνθηκών.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι «κατά της διάρκεια του αγκυροβολίου τα μέλη των πληρωμάτων των σκαφών επιφανείας θα πραγματοποιήσουν σειρά “δραστηριοτήτων” οι οποίες σχετίζονται με ανθυποβρυχιακές επιχειρήσεις εναντίον υποβρυχίων όπως και ασκήσεις επιβίωσης σε περίπτωση πυρκαγιάς ή βύθισης σκάφους».
Στην ανακοίνωση δεν γίνεται γνωστό εναντίον ποιων υποβρυχίων θα γίνουν οι Α/Υ αφήνοντας έτσι το ενδεχόμενο στην περιοχή να βρίσκονται και ρωσικά υποβρύχια!
Η ναυτική Μοίρα του ρωσικού Στόλου της Β. Θάλασσας της οποίας επικεφαλής σκάφος είναι το από το αντιτορπιλικό  Severomorsk  κλάσης Udaloy I ξεκίνησε στις 20 Νοεμβρίου από το ομώνυμο λιμάνι του Severomorsk.  Τα σκάφη του ρωσικού Ναυτικού έχουν διανύσει μέχρι στιγμής τουλάχιστον 2.700 χλμ. σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.
                                                                                                                                  defencenet.gr

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com