Translate

Εξτρεμιστικός ακραίος μουσουλμανικός στρατός «προετοιμάζεται» μυστικά στα βρετανικά σχολεία

britain
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Οι μαθητές στα ισλαμικά σχολεία στο ανατολικό Λονδίνο βρίσκονται σε κίνδυνο επηρεασμού σε μεγάλο βαθμό από τις ιδέες του ριζοσπαστικού Ισλάμ. Αυτό είναι το συμπέρασμα που συνάγεται από το Γραφείο Προτύπων Εκπαίδευσης του Λονδίνου (Ofsted), σύμφωνα με την εφημερίδα Christian Today.

Μετά από μια πρόσφατη έρευνα σε έξι ανεξάρτητα ισλαμικά σχολεία και σε σχολεία που ανήκουν στην Εκκλησία της Αγγλίας, ο επικεφαλής της εκπαίδευσης του βρετανικού υπουργείου παιδείας, Sir Michael Wilshaw κατέληξε στο συμπέρασμα ότι, ο σχηματισμός της ευημερίας της σωματικής και ψυχικής υγείας των μαθητών στα σχολεία αυτά « διατρέχει σοβαρό κίνδυνο», κάτι που γράφουμε εδώ και πολύ καιρό σε άρθρα μας στο Pentapostagma.gr .
Σύμφωνα με την Επιτροπή, σε αυτά τα σχολεία που εδρεύουν στην περιοχή Τάουερ Χάμλετς, στα ανατολικά της βρετανικής πρωτεύουσας (τρία από αυτά δίπλα σε τζαμιά), δίνεται μεγάλη έμφαση στα διδάγματα του Ισλάμ. Σε ένα σχολείο οι μαθητές, δεν γνωρίζουν καν αν υπάρχει διαφορά μεταξύ βρετανικού δίκαιου και του ισλαμικού νόμου της σαρία.
Σύμφωνα με τον Μ Wilshaw, η έρευνα στα έξι σχολεία για το κύριο πρόγραμμα σπουδών των μαθητών, αποκάλυψε ότι αυτό αφορά , αποκλειστικά και μόνο την μελέτη και την κατανόηση του Ισλάμ, αγνοώντας άλλα σημαντικά στοιχεία του προγράμματος σπουδών των μαθητών. Σε ένα άλλο «σχολείο οι μαθητές δήλωσαν ότι θα ήταν «ανάρμοστο» να μάθουν μια άλλη θρησκεία εκτός από το Ισλάμ. Σε άλλο σχολείο απαγορευόταν «δια ροπάλου» στους μαθητές η συμμετοχή σε μουσικές εκδηλώσεις ή χορό .
Επιπλέον, μερικά από αυτά τα σχολεία ήταν σε τόσο κακή κατάσταση, από άποψης κτιριακών υποδομών, ώστε να μην διαθέτουν ντους και αποδυτήρια, πρίζες και διακόπτες να είναι εντελώς καταστραμμένοι, και τα κλιμακοστάσια να εμπεριέχουν αποκλειστικά σκουπίδια και σπασμένα έπιπλα.
«Με βάση τις πληροφορίες που συλλέχθηκαν από εμάς κατά τη διάρκεια των ελέγχων αυτών, … ανησυχούμε σε υψηλό βαθμό ότι οι μαθητές αυτών των σχολείων, μπορεί να επηρεαστούν από τον ισλαμικό φονταμενταλισμό και τον ριζοσπαστισμό», κατέληξε βρετανός αξιωματούχος του υπουργείου παιδείας .
Με τη σειρά του, ο βρετανός υπουργός Παιδείας Nikki Morgan προειδοποίησε ότι τα σχολεία αυτά θα παραμείνουν κλειστά, αν η κατάσταση τους δεν βελτιωθεί.
«Ζητήσαμε από την ειδική επιτροπή αξιολόγησης (Ofsted) που ελέγχει ανεξάρτητα σχολεία τα αποτελέσματα της έρευνας , και αυτά είναι πολύ λυπηρά. Είναι σαφές ότι αυτά τα σχολεία λειτουργούν χωρίς συντονισμένο σχέδιο μελέτης, δεν νοιάζονται για την σωστή εκπαίδευση των παιδιών, κάτι που είναι επιεικώς απαράδεκτο. Όλα τα σχολεία απαιτούνται να προετοιμάσουν τα παιδιά για την ζωή στην σύγχρονη Βρετανία», δήλωσε ο Ν Morgan.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Independent», ιδιαίτερα σκανδαλώδη ήταν η κατάσταση στο σχολείο John Cass, το οποίο λειτουργεί υπό την κηδεμονία της Μητρόπολης της Εκκλησίας της Αγγλίας.
Μέχρι πρόσφατα, το συγκεκριμένο σχολείο θεωρούνταν ένα από τα καλύτερα και εξαιρετικά σχολεία της χώρας.
Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι μαθητές της έκτης τάξης του σχολείου είχαν οργανωθεί κρυφά στα «πρότυπα της ισλαμικής κοινωνίας», κάτι που η διοίκηση του ιδρύματος δεν το είχε καν πάρει «χαμπάρι» . Οι μαθητές διέθεταν σελίδα στο «Facebook», που περιέχει συνδέσεις με ριζοσπάστες ισλαμιστές( ισλαμικός στρατός, Τζιχάντ), καθώς και δικός τους κανάλι στο YouTube.
Τώρα, το σχολείο αντιμετωπίζει μια ειδική τιμωρία για το γεγονός ότι η διοίκηση του, «δεν προστάτεψε τα παιδιά από την επιρροή του ακραίου Ισλάμ». Αν και το σχολείο. John Cass είναι κατ’ όνομα Αγγλικανικό, το 80% των μαθητών του είναι Βρετανοί μουσουλμάνοι προέλευσης Μπενγκάλι προέλευσης.
Αν και αργά στην Βρετανία, διαπιστώθηκε αυτό που φωνάζουν πολλοί ειδικοί αναλυτές εδώ και πολλά χρόνια , ότι η Ευρώπη κινδυνεύει από το φονταμενταλιστικό Ισλάμ. Μια γενιά ολόκληρη σε σχολεία σε όλη την Ευρώπη , δεν μαθαίνει όσα πρέπει να μαθαίνουν τα παιδιά της ηλικίας τους σκόπιμα, παρά μόνο τον νόμο της Σαρίας.
Αυτό γίνεται για να προετοιμαστούν οι μελλοντικοί τζιχαντιστές, στη γηραιά ήπειρο, η οποία πρέπει , σύμφωνα με τους ηγέτες των Τζιχαντιστών, να αλωθεί πρώτα εκ των έσω. Περιττό να δηλώσουμε ότι η ελληνική πολιτεία οφείλει να ενεργήσει τάχιστα, σε ενδελεχή έλεγχο όλων των παράνομων τζαμιών στην Αθήνα , τα οποία αν όχι όλα τα περισσότερα έχουν αναφορά στο ριζοσπαστικό Ισλάμ.
pentapostagma.gr

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com