Translate

Ο “ΠAΡΑΔΕΙΣΟΣ” του Ισλάμ: Ομαδικό ΣΕΞ, Ατελείωτα ΟΡΓΙΑ και αναρίθμητες «Μαυρομάτες Παρθένες» (VIDΕΟ)

ΕΕΕΑ
Το Ισλάμ είναι ουσιαστικά μια θρησκεία που βασίζεται στο ατελείωτο και συνεχές σεξ.
Οι μουσουλμάνοι είναι ανεξέλεγκτοι σεξομανείς. Το μόνο για το οποίο μιλάνε συνέχεια είναι το σεξ. Το μόνο που σκέφτονται είναι το σεξ. Οι 6χρονες παρθένες αποτελούν μειοψηφία στον μουσουλμανικό κόσμο.
Ολόκληρη η κοινωνία και η θρησκεία τους βασίζεται στην σεξουαλική παράνοια, η οποία επιδιώκεται με τη βία, μέχρι να μπορούν να την απολαύσουν για πάντα στον παράδεισο (Jannah).
Αυτοκτονούν και ανατινάζουν τους εαυτούς τους για το σεξ. Εισβάλλουν σε χώρες και δολοφονούν αθώους ανθρώπους για το σεξ. Καταπιέζουν το μισό πληθυσμό της γης για το σεξ. Όχι μόνο οι γυναίκες και τα παιδιά, αλλά ούτε οι κατσίκες, οι γάιδαροι και οι καμήλες δεν είναι ασφαλείς, όταν οι μουσουλμάνοι θέλουν να ικανοποιήσουν τις μόνιμα ακόρεστες σεξουαλικές τους ανάγκες.
Δεν υπάρχει καμία κοινωνία σε ολόκληρο τον κόσμο που να μπορεί να ανταγωνιστεί τις μουσουλμανικές κοινωνίες στην σεξουαλική διαστροφή: παιδεραστία, σοδομισμός, βιασμός, ομοφυλοφιλία, κτηνοβασία, πορνογραφία κ.α..
Τα στατιστικά στοιχεία είναι συγκλονιστικά. Τα νυχτερινά κέντρα του Λονδίνου,σύμφωνα με το hellasforce.gr, αντιμετωπίζουν τις πιο ακραίες απαιτήσεις από τους Άραβες, οι οποίοι ζητούν διεστραμμένο σεξ και τόσα πολλά ποτά και ναρκωτικά που κανείς δεν θα μπορούσε να καταναλώσει. Το αλκοόλ και τα ναρκωτικά είναι τα εργαλεία για ακόμη πιο ανεμπόδιστες σεξουαλικές διαστροφές.
Τα πάντα στην κοινωνία τους ερμηνεύονται με βάση το σεξ. Οι άνδρες ή οι γυναίκες δεν μπορούν να πάνε σε ένα εμπορικό κέντρο, χωρίς να ανησυχούν για τους σεξουαλικούς κινδύνους. Οι ματιές είναι πολύ σεξουαλικές. Τα ρούχα είναι σεξουαλικά. Το να στέκεσαι δίπλα σε κάποιον είναι σεξουαλικό. Το να μιλάς με κάποιον είναι σεξουαλικό. Δύο άνθρωποι που απλά στέκονται στην ίδια πλευρά είναι σεξ.
Ο αθλητισμός θεωρείται πολύ σεξουαλικός για τις γυναίκες. Τα σώματα θα πρέπει να καλύπτονται πλήρως, ώστε να μην φαίνεται καθόλου δέρμα – ακόμη και στα παιδιά. Οι γυναίκες πρέπει να υποστούν κλειτοριδεκτομή υπό το φόβο του σεξ. Οι άνδρες πρέπει να υποβληθούν σε περιτομή υπό το φόβο του σεξ. Οι νόμοι θεσπίζονται και οι τιμωρίες εφαρμόζονται υπό το φόβο του σεξ. Οι άνθρωποι πρέπει να κρύβονται, μην τυχόν και «φουντώσει» η πυρκαγιά του σεξ. Η μουσική θα πρέπει να αποφεύγεται, καθώς πυροδοτεί τις σεξουαλικές ορμές τους. Ο κινηματογράφος απαγορεύεται. Ακόμα και οι άψυχες κούκλες των καταστημάτων απειλούν να ξυπνήσουν τον εθισμό τους στο σεξ και να δημιουργήσουν πάθη.
50
Σχεδόν όλες οι βάναυσες τιμωρίες τους σχετίζονται με το σεξ. Από την άλλη, ο μουσουλμανικός «παράδεισος» είναι βασικά ένα πορνείο, όπου οι «τυχεροί» θα απολαμβάνουν ομαδικό σεξ και όργια με νεαρά αγόρια και γυναίκες, ενώ οι «συνεδρίες» θα διαρκούν περισσότερο από «70 γήινα χρόνια».
Ο μουσουλμανικός «παράδεισος» δεν είναι τίποτα άλλο παρά σεξ 7 ημέρες την εβδομάδα, επί 365 ημέρες το χρόνο, για πάντα.
Δείτε πώς ένας Σαουδάραβας κληρικός περιγράφει τον μουσουλμανικό «παράδεισο»:
«Κάθε μουσουλμάνος άνδρας παίρνει τουλάχιστον δύο μαυρομάτες παρθένες στον παράδεισο. Κάθε παρθένα έρχεται με 70 υπηρέτριες. Σας επιτρέπεται να κάνετε σεξ με τις παρθένες, καθώς και με τις υπηρέτριες. Για κάθε γυναίκα από αυτόν τον κόσμο που μπαίνει στον παράδεισο, εσείς θα παίρνετε 70 μαυρομάτες παρθένες. Αν παντρευτείτε σε αυτόν τον κόσμο, τότε στον Παράδεισο μπορείτε να πάρετε τη σύζυγό σας από αυτόν τον κόσμο, συν 79 μαυρομάτες παρθένες, με τις οποίες θα επιτρέπεται να κάνετε σεξ, και κάθε μία από αυτές τις 70 παρθένες θα έχει 70 υπηρέτριες. Επιτρέπεται να έχετε σεξουαλική επαφή με όλα αυτά τα κορίτσια. Τώρα ας υποθέσουμε ότι είστε παντρεμένος με τέσσερις γυναίκες. Τότε θα πάρετε τέσσερις φορές περισσότερα κορίτσια στον Παράδεισο. Η επανένωση -με κάθε μία από τις συζύγους σας- διαρκεί όσο 70 γήινα χρόνια. Όταν τα 70 χρόνια τελειώσουν, μία άλλη μαυρομάτα θα σας ρωτήσει: υπηρέτη του Αλλάχ, εμείς δεν θα πάρουμε σειρά;

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com