Translate

«ΜΑΣ ΒΥΘΙΣΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ Ο ΛΑΘΡΟΚΑΜΙΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ»

 ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ – «ΒΟΗΘΕΙΑ – ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΟΛΟΙ» ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (ΦΩΤΟ – VIDΕΟ)makeleio58

Εκδίκηση; Μάθημα; Αδιαφορία; Για αυτά και άλλα τόσα, καταγγέλλουν οι κάτοικοι της οδού Μαυροματαίων στο κέντρο της Αθήνας, στο Πεδίον του Άρεως, τον Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη στο makeleio.gr… «Βοήθεια‼! Ελάτε στη Μαυροματαίων να δείτε τι γίνεται. Ούτε ένα φως! Φοβόμαστε! Έχουμε πάρει τον Δήμο δεκάδες φορές και μας γράφει. Κλέφτες, πρεζόνια και παράνομοι μας απαγορεύουν να περνάμε! Δεκάδες κλοπές! Ρωτήστε τους περιπτεράδες. Νιώθουμε να είμαστε στη χώρα των τζιχαντιστών. Και ο Δήμαρχος κάνει γιορτές ντροπής και τιμωρεί τους δημότες που δεν τον ψήφισαν! Αίσχος»!
makeleio54 makeleio53
Αυτό ήταν το μήνυμα που ήρθε στα γραφεία του makeleio. Οι κάτοικοι αφού απευθύνθηκαν πρώτα στον Δήμο Αθηναίων και βρήκαν την πόρτα κλειστή, στράφηκαν στην ιστοσελίδα μας ως τον μοναδικό πλέον μέσο για να ακουστεί η κραυγή τους!  Το βίντεο που εξασφαλίσαμε επιβεβαιώνει την καταγγελία για «σκοτάδια που προκαλούν τρόμο» στην οδό Μαυροματαίων μετά τις 7 το απόγευμα. Δείτε την εικόνα. Το απόλυτο σκοτάδι. Άραγε ο Καμίνης θα μπορούσε να περπατήσει ή ακόμα και να ζήσει εκεί, γνωρίζοντας παράλληλα ότι από το Πεδίον του Άρεως ξεπροβάλλουν δεκάδες ναρκομανείς, νταβατζήδες και ντίλερς που κάποιοι από αυτούς είναι ικανοί να σε σφάξουν ακόμα και για 1 ευρώ; Δείτε το βίντεο. Δεν υπάρχει κάποιο λάθος στην εικόνα… είναι απλά το απόλυτο σκοτάδι:
makeleio52 makeleio50
«Είμαστε απροστάτευτοι» λέει ένας ακόμη κάτοικος της περιοχής ο οποίος μάλιστα εργάζεται στο σημείο. Και όλα αυτά γιατί όπως δηλώνουν οι κάτοικοι της περιοχής, δεν έριξαν την… ψήφο τους στον Καμίνη. Με αυτόν τον τρόπο θεωρούν ότι προσπαθεί να τους τιμωρήσει. Σβήνοντας τα φώτα και βυθίζοντάς τους στο απόλυτο σκοτάδι και με τους δεκάδες παράνομους να… παραμονεύουν, οι κάτοικοι είναι κυριολεκτικά φυλακισμένοι στα ίδια τους τα σπίτια:
Η πάλαι ποτέ κοσμική Μαυροματαίων, που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το Μουσείο στην οδό Πατησίων, που είναι αφετηρία των λεωφορείων, που είναι πέρασμα τουριστών και σε κοντινή απόσταση από τα δικαστήρια της Ευελπίδων και δρόμος από τον οποίο περνάνε δεκάδες ανήλικοι που βγαίνουν από τον Πανελλήνιο, εδώ και μια εβδομάδα βρίσκεται στο απόλυτο σκότος! «Αυτό δεν συμβαίνει πρώτη φορά. Από τότε που ξανά ανέλαβε ο Καμίνης κατά καιρούς μέσα στο καλοκαίρι σβήνουν τα φώτα, βοηθώντας παράνομους και ανώμαλους να κάνουν ακόμα πιο εύκολα την δουλειά τους. Μας κλέβουν, μας απειλούν, ακόμα και νεκρό έχουμε δει μπροστά στα μάτια μας», αναφέρει άλλος ένας καταστηματάρχης.
makeleio49 makeleio57
Το makeleio.gr ήταν το πρώτο ενημερωτικό σάιτ που έφερε στην επιφάνεια το χάος που επικρατεί και μέσα στο Πεδίον του Άρεως με αντίσκηνα, σκουπίδια και δεκάδες παράνομους να το έχουν μετατρέψει σε στέκι τους! (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)   Οι κάτοικοι υποφέρουν, καλούν σε βοήθεια και οι καρεκλοκένταυροι αρμόδιοι τους αγνοούν παντελώς! Κάποιοι απειλούν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους. Καρεκλοβολευτάκηδες ξυπνήστε γιατί ο λαός δεν αντέχει άλλο! Εμείς πάντως σας ενημερώσαμε…
Ρεπορτάζ Μ.Κ
makeleio56 makeleio55

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com