Translate

Καντίροφ: "Αν ΗΠΑ και ΕΕ πιστεύουν πώς η Ρωσία θα γονατίσει είναι βαθιά νυχτωμένοι"

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τσεστενίας Ραμζάν Καντίροφ στέλνει μήνυμα στις ΗΠΑ και στην ΕΕ μέσω του intagram και τους λέει «αν πιστεύετε πώς η Ρωσία θα γονατίσει είστε βαθιά νυχτωμένοι».
"Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρωπαϊκή Ένωση επέβαλαν νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας. Στοχοποίησαν τις κορυφαίες εταιρείες ενέργειας και τις μεγάλες τράπεζες. Διαβάζοντας τις θέσεις τους, πείθομαι όλο και περισσότερο ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία έχει προκληθεί από τη Δύση, ή για να είμαι πιο ακριβής, από τις ΗΠΑ και ευρωσκυλάκια της.
Οι κυρώσεις αυτές δεν έχουν ως στόχο να βοηθήσουν την Ουκρανία και το λαό της, αλλά μόνο να υπονομεύσουν την Ρωσική Οικονομία. Οι κυρώσεις αυτές δεν είναι υπέρ της Ουκρανίας, αλλά μόνο κατά της Ρωσίας.
Τα υποχθόνια όνειρα των ΗΠΑ είναι η πρόκληση αστάθειας και αποδυνάμωσης της Ρωσίας. Στο Κίεβο είναι τόσο αφελείς και δεν μπορούν να δουν το αυτονόητο; Η Ουκρανία θα πρέπει να καταλάβει ότι με κάθε νέο βήμα προς τη Δύση, με κάθε επίσκεψη στις Βρυξέλλες και στο Βερολίνο και στους ηγέτες τους, γλιστρά όλο και βαθειά σε μια άβυσσο από την οποία δεν θα μπορέσει να βγεί για δεκαετίες.
Ας παραδειγματιστεί από τις χώρες που “βοήθησε” η Ουάσιγκτον, όπως Ιράκ, Αφγανιστάν, Συρία, ή Λιβύη όπου το αίμα ρέει ποτάμι. Η Ρωσία και η Ουκρανία είναι χώρες κοντινές. Σχεδόν μία γλώσσα, μία πίστη, μια ιστορία. Μόνο οι Ρώσοι έχουν δώσει χέρι βοηθείας στους Ουκρανούς δανείζοντάς τους. Οι Αμερικανοί το μόνο που κάνουν είναι να τους δίνουν όπλα για την υπόθαλψη του εμφυλίου πολέμου.
Αν οι Ηνωμένες Πολιτείες πιστεύουν ότι η Ρωσία και οι Ρώσοι θα γονατίσουν, είναι βαθιά νυχτωμένοι!". 
                                                                                                                         ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com