Translate

ΤΩΡΑ: ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ-Η ''ΕΙΡΗΝΙΚΗ'' ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ-ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ''ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ'' ANARXOΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΖΑΜΙ!-ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ&VIDΕΟ ) – (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

salam4


Συνεχίζονται τα επεισόδια ανάμεσα σε ομάδες αναρχικών και αστυνομικών που ξέσπασαν λίγο μετά την έναρξη της πορείας μνήμης για τον Παύλο Φύσσα στο Κερατσίνι, με κλεφτοπόλεμο στα στενά της Αμφιάλης.

Στιγμές αγωνίας έζησαν οι περίπου 60 επιβάτες λεωφορείου της ΕΘΕΛ που εγκλωβίστηκε ανάμεσα στα οδοφράγματα με αγνώστους να σπάνε ένα από τα τζάμια του οχήματος.
Μέχρι στιγμής η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 50 προσαγωγές.
Προηγούμενη ενημέρωση:
Άρχισαν τα όργανα στο Κερατσίνι καθώς πριν λίγο άγνωστοι έσπασαν τράπεζες και καταστήματα κινητής τηλεφωνίας.
Μια ομάδα ατόμων σύμφωνα με πληροφορίες έκανε λαμπόγυαλο το ΚΕΠ στην οδό Σαλαμίνος στο Κερατσίνι. Υπάρχει και  η παρουσία ασθενοφόρου.
vodaphone1
vodaphone2
kkk
salam3
salam5
salam4
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν μια γυναίκα να έχει τραυματιστεί ελαφρά από αντικείμενο που της πέταξαν όταν ρώτησε τους ταραξίες γατί σπάνε τζάμια. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι λίγο έλειψε η γυναίκα να τραυματιστεί σοβαρά και τη γλύτωσε από θαύμα!
salam6 salam2 salam3
Μια δεύτερη πορεία (αντι)φασιστικών οργανώσεων και φορέων κατευθύνεται στην πλατεία Μέμου, όπου έδινε συναυλίες ο Παύλος Φύσσας.
salam6
Το “Μakeleio.gr”  θα σας ενημερώνει για κάθε εξέλιξη.
salam1
trapeza1
trapeza2
trap3
trap2
trap1
tr1
av1
av2
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ: ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ μπροστά στη κάμερα του “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” από τους παρακρατικούς Αναρχοκομμουνιστές!

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com