Translate

Μαρινάκης: Μας αρέσουν τα δύσκολα, είμαστε αισιόδοξοι

Μαρινάκης: Μας αρέσουν τα δύσκολα, είμαστε αισιόδοξοι
Μαρινάκης: Μας αρέσουν τα δύσκολα, είμαστε αισιόδοξοι
Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, αμέσως μετά την κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να αντεπεξέλθει απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους, χαρακτήρισε την κλήρωση
δύσκολη, αλλά επανέλαβε αρκετές φορές ότι είναι αισιόδοξος, έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα και έθεσε στόχο την πρόκριση στους 16.
«Σίγουρα είναι μια δύσκολη κλήρωση. Πολύ καλές ομάδες. Ο Ολυμπιακός είναι μια νέα ομάδα με ταλέντο και πάθος, το είδαμε στην προετοιμασία που παίξαμε με πολύ καλές ομάδες. Αν η ομάδα παίξει καλά, δείξει το ταλέντο, το πάθος της με τα λιγότερα δυνατά λάθη θα περάσουμε. Είμαστε αισιόδοξοι, μας αρέσουν τα δύσκολα και με τον κόσμο μας να μας στηρίζει, τον προπονητή μας , τους παίκτες μας που έχουν μεγάλο ταλέντο, θα πολεμήσουμε».
Σε ερώτηση για τις μετεγγραφές, τον σχεδιασμό και τους στόχους ο κύριος Μαρινάκης τόνισε:
«Έχει γίνει ένας σχεδιασμός, με τον κύριο Μίτσελ, είμαστε σε συνεχή επαφή όλο το επιτελείο, πιστεύουμε σ’ αυτή την ομάδα. Είναι νέα παιδιά με ταλέντο, ο κύριος Μίτσελ έχει αποδείξει ότι μπορεί να τους βγάλει τον καλύτερο τους εαυτό. Είμαστε αισιόδοξοι. Μας αρέσουν τα δύσκολα. Πάμε για το καλύτερο».
Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την πολύ καλή παρουσία του Ολυμπιακού στις ΗΠΑ με πολύ δυνατούς αντιπάλους κι αν αυτό τον κάνει να πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να αντεπεξέλθει:
«Στο Τσάμπιονς Καπ είδαμε ότι η ομάδα δεν φοβάται τους μεγάλους αντιπάλους, βλέπουμε ότι οι αντίπαλοι μας όσο δυνατοί κι αν είναι μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε. Το είδαμε και πέρυσι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είδατε ότι με την Μάντσεστερ αποκλειστήκαμε την τελευταία στιγμή».
Για τον στόχο της ομάδας ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε:
«Ας περάσουμε στους 16 και βλέπουμε. Step by step». Από το flash interview της κλήρωσης πέρυσι είχε προαναγγείλει 2 μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν. Ο συνάδελφος της NOVA ρώτησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη αν θα αναγγείλει και φέτος κάτι μεταγραφικό από την ίδια θέση. Η απάντησή του άφησε υποσχέσεις: «Όλοι λένε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται. Βλέπουμε».

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com