Translate

Ποια Ουκρανία;;; Απλά, προσέξτε τα παιδιά σας…Μπατσόκ, απαλλοτριωτήριο νεανικών οργάνων. 09/07/2011 Το Νομοσχέδιο εικαζόμενης συναίνεσης το πέρασε ο Λοβέρδος.....

Το τροϊκοϋπουργείο-απαλλοτριωτήριο νεανικών οργάνων ξεκινά άμεσα προπαγάνδα γκεμπελικής “πειθούς“ υπέρ μεταμοσχεύσεων.
Η οποία θα γίνεται στα σχολεία!!! στις εκκλησίες, στους δήμους και στα mme (ξεπουλημένα mme… χμμ… πλεονασμός, ταυτοσημία… ξεπουλημένα δεν ήταν ανέκαθεν αυτά;)

Όπλο τους, το νομοσχέδιο “εικαζόμενης συναίνεσης”.



Όπλο μας, η Αρνητική Δήλωση Δωρητή Οργάνων, την οποία πρέπει να πεισθούν να υπογράψουν τα ευάλωτα στην προπαγάνδα νεαρά άτομα18 ετών και άνω, καθόσον η δική τους αρνητική δήλωση επείγει πολύ περισσότερο από την αρνητική δήλωση των γονέων!


Όπου πήγε το ΔΝΤ ψηφίστηκε πρώτα αυτό το νομοσχέδιο. 

Τι συμβαίνει σήμερα στην Ουκρανία ; ;


Οι Διεθνείς Εγκληματίες δεν σκοπεύουν να αφήσουν τίποτα να ξεφύγει.


Οι ξεπουληματίες του ΝΑΙ στο Μνημόνιο και στο Μεσοπρόθεσμο δεν ορρωδούν προ ουδενός.



Το αποδεικνύουν κάθε μέρα επί 20 μήνες, το απέδειξαν στις 28 και στις 29 του μηνός Ιουνίου, όταν βομβάρδισαν την Αθήνα με χημικά και τσάκισαν τους Έλληνες.

Ο τζίρος της εμπορίας οργάνων είναι ανυπολόγιστος για τα κυκλώματα.
Και οι ΔαΝεισΤές θέλουν τα λεφτά τους!



Ο τροϊκοτσολιάς δήλωσε στην Καθημερινή ( που έσβησε την ανάρτηση) ότι, “οι μεταμοσχεύσεις είναι η κορυφαία πολιτική Δημόσιας Υγείας” και έχουν απόλυτη προτεραιότητα για το υπουργείο [είναι πολλά τα λεφτά Άρη].



Έχουν έτοιμο και το καινούργιο είδος Οργανικού Πασοκόσκυλου, που το λένε “Τοπικό Συντονιστή Μεταμοσχεύσεων (ΤΣΜ)“, σύμφωνα με το μοντέλο της Ισπανίας.

Στην γκεμπελική προπαγάνδα “πειθούς” έχουν συστρατευθεί τα τρία κομματα Μπατσόκ, ΝΔ και ΛΑΟΣ, που προώθησαν και ψήφισαν το κατάπτυστονομοσχέδιο της “εικαζόμενης συναίνεσης”.

Διαβάστε εδώ, πως έβαλαν τους λύκους να φυλάνε τα πρόβατα: “Λ. Γρηγοράκος, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ,μέλος της ΕπιτροπήςΟδικής Ασφάλειαςτης Βουλής εισηγείται “αξιοποίηση” οργάνωνθυμάτων τροχαίων!“


Ο Συνασπισμός και το ΚΚΕ καταψήφισαν το ν/σ. Όλες οι εξελίξεις για το μείζον αυτό θέμα εδώ.


Τέλος, θέλω να γνωρίζετε, αν δεν το έχετε διαβάσει ήδη, ότι τα ορφανά ανήλικα παιδιά σε ιδρύματα, αυτά που δεν έχουν γονείς, ούτε κάποιον επίσημο κηδεμόνα (π.χ. συγγενή ή ανάδοχο) βρίσκονται απολύτωςστη δικαιοδοσία και στο έλεος του όποιου ιδρύματος, και αν ό μη γένοιτο συμβεί στο έρημο και ορφανό παιδί κάτι κακό και πέσει σε κώμα, το ίδρυμα θα αποφασίζει εάν και πότε θα το “αποσυνδέσουν”, σύμφωνα με το κατάπτυστονομοσχέδιο. Και ο νοών νοήτω. 

Διαδώστε το!!!

Την άνοιξη στις ευρωπαϊκές κλινικές υπήρχε μια τεράστια λίστα αναμονής για μεταμόσχευση νεφρού, και η τιμή της συναλλαγής ήταν 96.000 δολάρια στη Γερμανία και $ 83,000 στο Ισραήλ.

Τώρα η τιμή είναι περίπου 20.000 δολάρια.

Τον Ιούνιο, η μεταμόσχευση νεφρού στο Ισραήλ έπεσε στις 34 000 δολάρια και οι εκπρόσωποι των ίδιων των κλινικών μεταμόσχευσης ειδοποίησαν τους ασθενείς οι οποίοι βρίσκονταν σε λίστα αναμονής για 5 ή 7 χρόνια να προσέλθουν για την επέμβαση........

Να μιλάς για εθνικοσοσιαλισμό και τα όργανά σου να στέλνονται στο Ισραήλ....

Τα ίδια έχουμε και στην Συρία. Η ίδια κλίκα είναι...που δολοφονεί τους ορθόδοξους. Αυτή η κλίκα είναι σήμερα που δολοφονεί τον Ελληνισμό....δικά τους όλα. Γιατροί, εμπόριο οργάνων, φανατικοί μουσουλμάνοι, χαφιέδες εθνικιστές,σοσιαλιστές, αγορές, χρηματιστήρια, πορνεία και ναρκωτικά. 

Λέμε τίποτε παράξενο, που δεν γίνεται κατανοητό και ως εκ τούτου απαιτεί μεγαλύτερη ανάλυση;

Όταν ελέγχεις ανθρώπους, που, για να πλουτίσουν βυθίζουν τον λαό σε εμφύλια σύρραξη, μπορείς επ' άπειρον να τους ελέγχεις...........αυτό συμβαίνει στην Ουκρανία. 

Αυτό έγινε στην Γιουγκοσλαβία πριν λίγα χρόνια. Την Ελλάδα την φοβούνται......και περιμένουν. Θα συνεχίσει να ξεπουλά;;; Αν δεν ξεπουλήσει;;; Τα ίδια όπως Ουκρανία....για αυτό άλλωστε αφήνουν τα άκρα να τσακώνονται......μεταξύ τους....Αν ξεπουλήσει η Ελλάδα αυτά που θέλουν;; 

Τότε έρχεται ο Αλέξης....του George Soros. Eίναι φαύλος κύκλος.

Kάποιοι νομίζουν πως η μαφία υπάρχει μόνο στη Σικελία η στην Αλβανία. Κάνουν τραγικό λάθος. Η Ιταλική μαφία όπως και η Αλβανική δεν συγκρίνονται με τους τοκογλύφους σιωνοπροτεστάντες της Ουάσιγκτον και του Βερολίνου.....είναι αστείο και μόνο να το σκεφτεί κάποιος.....

ΠΗΓΗ
ΣΥΖΕΥΞΗ ΑΡΘΡΩΝ/ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ : Α.Τ.
                                                                                                                                         anatropitora

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com