Translate

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ... Η ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ! ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ! ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ ΚΡΙΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ. ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΟΓΔΟΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ! ΑΥΡΙΟ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΖΑΡΟΥΛΙΑ (ΦΩΤΟ & VIDΕΟ)

mathaiopoulos

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετα την απολογια του στις εφέτες ανακρίτριες ο Αρτεμης Ματθαιοπουλος.

mat5
Ο κατηγορούμενος βουλευτής, ο οποίος κλήθηκε σε απολογία για την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης , κατέθεσε στις ανακρίτριες δισέλιδο απολογητικό υπόμνημα και στη συνέχεια αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις.
mat1
Σύμφωνα με πληροφορίες στο σύντομο απολογητικό του υπόμνημα ο βουλευτής υποστήριξε ότι η δίωξη σε βάρος του είναι πολιτική υπογραμμίζοντας ότι σε καμία περίπτωση η Χρυσή Αυγή δεν είναι εγκληματική οργάνωση.
Στο σκεπτικό αναφέρεται ότι αν αφηνόταν ελεύθερος θα συνέχιζε την εγκληματική του δραστηριότητα και θα προέτρεπε και προπαγάνδιζε την εγκληματική δράση της Χ.Α..!!!!!
Ακολουθεί στη φυλακή τους Μιχαλολιάκο, Παππά, Λαγό, Ηλιόπουλο, Γερμενή, Κούζηλο και Μπούκουρα. Αύριο θα αποφασίσει το δικαστικό συμβούλιο για την τύχη της Ελένης Ζαρούλια.
Μετά την απολογία Ματθαιόπουλου, οι ανακρίτριες θα αποστείλουν κλήσεις για συμπληρωματικές απολογίες στους υπόλοιπους βουλευτές για τους οποίους έδωσε άδεια η Βουλή για άρση της ασυλίας τους μεταξύ των οποίων οι προσωρινά κρατούμενοι Νίκος Μιχαλολιάκος και Χρήστος Παππάς, αλλά και ο Ηλίας Κασιδιάρης που είναι ελεύθερος με όρους για τη βασική κατηγορία.
kasidiaris
exodos1
exodos2
Διαβάστε επίσης

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com