Translate

Δείτε τους Metallica να παίζουν πρώτη φορά το "Frayed Ends Of Sanity" / Νέο ρεκόρ για το "Black Album"

Ιστορικές είναι όπως φαίνεται οι τελευταίες ημέρες για τους Metallica, καθώς αφενός έπαιξαν για πρώτη φορά ζωντανά το "Frayed Ends Of Sanity", αφετέρου είδαν το "Black Album" να ξεπερνά τα 16 εκατομμύρια πωλήσεις σύμφωνα με το Nielsem SoundScan, παραμένοντας φυσικά στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Όσον αφορά το "Frayed Ends Of Sanity", το κομμάτι παίχτηκε για πρώτη φορά εχθές, κατά τη διάρκεια της συναυλίας των Metallica στο Sonisphere της Φινλανδίας. Μπορείτε να δείτε

το σχετικό ερασιτεχνικό video, με σχετικά καλή ποιότητα ήχου και εικόνας  ΕΔΩ, ενώ το πιθανότερο είναι να διατεθεί και επίσημα σε καλύτερη ποιότητα τις επόμενες ημέρες. 


Το έβδομο κατά σειρά κομμάτι του "...And Justice For All" δεν είχε παιχτεί ποτέ ολόκληρο σε συναυλία -μάλιστα ήταν το μοναδικό κομμάτι από τους εννέα δίσκους του συγκροτήματος που δεν είχε παιχτεί ποτέ ζωντανά- και δικαιολογημένα αποτέλεσε το πρώτο από τα τρία κομμάτια του encore.

Στα των πωλήσεων, το "Black Album" έγινε τις προηγούμενες ημέρες το πρώτο άλμπουμ που ξεπερνά σε πωλήσεις το φράγμα των 16 εκατομμυρίων, σύμφωνα με το επίσημο σύστημα καταγραφής Nielsen SoundScan που τέθηκε σε λειτουργία το 1991, χρονιά κυκλοφορίας του δίσκου.

Το "Black Album" βρέθηκε στην πρώτη θέση της αντίστοιχης λίστας στα τέλη του 2009, ξεπερνώντας το το "Come On Over" της Shania Twain. Μέχρι στιγμής, τα δύο αυτά άλμπουμ είναι τα μόνα που έχουν ξεπεράσει το φράγμα των 15 εκατομμυρίων, ενώ από τα 22 άλμπουμ που έχουν ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια, πιο πρόσφατο είναι το "21" της Adele που κυκλοφόρησε το 2011.

                                                                                                                                                 ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com