Translate

"ΕΜΜΕΣΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ" Σ. ΑΡΑΒΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!


Τα κύρια θέματα του ρωσικού Συμβουλίου εθνικής Ασφαλείας ήταν η τρομοκρατία στον Βόρειο Καύκασο και η ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι .Ο Βλαντιμίρ Πούτινέχει επανειλημμένα τονίσει ότι «διάφορες χώρες» προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν την κατάσταση ασφαλείας στη Ρωσία με  τρομοκρατικές επιθέσεις που θα προέρχονται από τον Βόρειο Καύκασο.

Ο κίνδυνος των τρομοκρατικών επιθέσεων στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι συνδέονται  με «έμμεσες απειλές» από την  Σαουδική Αραβία
Με τον όρο "άλλες χώρες" ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα μπορούσε να σημαίνει και την Σαουδική Αραβία. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες  ένας από τους Σαουδάραβες πρίγκιπες  ( ο οποίος εκτελεί χρέη  Δντή της υπηρεσίας πληροφοριών της Σ.Αραβίας ) ήρθε στην Μόσχα μυστικά  και συναντήθηκε με τον Ρώσο Πρόεδρο Β.Πούτιν προτείνοντας του  να αλλάξει τη θέση του στο θέμα της Συρίας . Σε αντάλλαγμα, υποσχέθηκε την υπογραφή μεγάλων ρωσικών αμυντικών συμβάσεων, καθώς και την «ασφάλεια»!!! των Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι. Επιπλέον, ο πρίγκιπας άφησε να εννοηθεί ότι σχετική άρνηση θα έχει  αντίκτυπο στην δράση των  « Τσετσένων  τρομοκρατών».
Είναι σαφές ότι αυτή  η «κεκαλυμμένη υπόδειξη» του Σαουδάραβα πρίγκιπα σημαίνει ότι σε περίπτωση που η Ρωσία δεν αλλάξει τη στάση της σχετικά με τη Συρία, η Σαουδική Αραβία θα προσπαθήσει να υποκινήσει τρομοκρατικές  επιθέσεις στη Ρωσία μέσω των Τσετσένων ισλαμιστών τρομοκρατών.
Μετάφραση: Γ. Μοτσάκος
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών                                                                                                          πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com