Translate

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η ΣΥΡΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΥΠΟ ΔΙΕΘΝΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΗΣ ΟΠΛΑ! - ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΟΛΑ! - ΑΦΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ!

   Η Συρία μόλις αποδέχτηκε την έξυπνη πρόταση της Ρωσίας, να θέσει υπό Διεθνή Έλεγχο τις αποθήκες χημικών της!
    Ο Υπουργός Εξωτερικών της Συρίας Ουάλιντ αλ Μουάλεμ, μετά τη συνάντησή του με τονΡώσο Υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ στη Μόσχα και την ρωσική

πρόταση  να τεθούν υπό Διεθνή Έλεγχο οι Αποθήκες Χημικών Όπλων της Συρίας, με στόχο να καταστραφούν τελικά και η Συρία να συνδεθεί έτσι με τον Οργανισμό για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων, δήλωσε πριν από λίγο:

  "Η Αραβική Δημοκρατία της Συρίας χαιρετίζει την πρωτοβουλία της Ρωσίας,  με κίνητρο την ανησυχία της συριακής ηγεσίας για τις ζωές των πολιτών μας και την ασφάλεια της χώρας μας, καθώς επίσης και την εμπιστοσύνη μας στη σοφία της ρωσικής ηγεσίας,  που προσπαθεί να εμποδίσει την αμερικανική επίθεση εναντίον του λαού μας"!

   Νωρίτερα ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι είχε ζητήσει την παράδοση των χημικών μέσα σε μία εβδομάδα, ποντάροντας ότι η Συρία δεν θα το κάνει, ώστε οι ΗΠΑ να κερδίσουν έναν γύρο εντυπώσεων!
   Να όμως που το κάνουν, παγώνοντας τα πάντα και τους πάντες... και "¨αφοπλίζοντας" τους σκληρούς του Κογκρέσου!
   Επίσης ο Βρετανός Πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, είχε νωρίτερα δηλώσει στο Κοινοβούλιο της χώρας του, πως "αν η Συρία έθετε το χημικό της οπλοστάσιο υπό διεθνή έλεγχο, προφανώς θα ήταν ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός»!                                                             ΣΠΑΕΙ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com