Translate

- ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ Η ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ Η.Π.Α.

ΗΠΑ: Η Ρωσία είναι απομονωμένηΗΠΑ: Η Ρωσία είναι απομονωμένη


Αναφερόμενος σε μια «άποψη διαμετρικά αντίθετη» από αυτή του επικεφαλής του Κρεμλίνου, ο Λιτλ υπενθύμισε ότι «περισσότερες από 30 χώρες» συμμερίζονται την ανάλυση των ΗΠΑ, σύμφωνα με την οποία το καθεστώς του σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ «ευθύνεται για τη χρήση χημικών όπλων στις 21 Αυγούστου».
Ο Πούτιν, σε άρθρο του που δημοσιεύεται στην εφημερίδα New York Times, κατηγόρησε τους σύρους αντάρτες - και όχι τον στρατό του καθεστώτος- ότι διέπραξαν την επίθεση με χημικά όπλα της 21ης Αυγούστου, για να προκαλέσουν μια στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Πενταγώνου πάντως, «τα στοιχεία δείχνουν ξεκάθαρα ότι το καθεστώς Άσαντ φέρει την άμεση ευθύνη» για την επίθεση αυτή.
«Βάσει των στοιχείων, η αντιπολίτευση δεν έχει την ικανότητα να εξαπολύσει μια συντονισμένη επίθεση τέτοιου εύρους, με ρουκέτες και πυροβολικό, από μια συνοικία την οποία ελέγχει το καθεστώς και στόχο μια συνοικία την οποία ελέγχουν οι εξεγερμένοι», πρόσθεσε ο Λιτλ.                                                              enikos

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com