Translate

ΗΠΑ: Άνδρες των ειδικών δυνάμεων κατάφεραν να εξουδετερώσουν άντρα 107 ετών (!!!) σκοτώνοντας τον!

PictureΈνας 107χρονος έπεσε νεκρός στο Αρκάνσας μετά από ανταλλαγή πυρών με την SWAT (άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας). Οι τοπικές αρχές λένε ότι ο αιωνόβιος σκοτώθηκε αφού αρνήθηκε να παραδοθεί. 
Σύμφωνα με αναφορές, οι αστυνομικοί επενέβησαν έπειτα από καταγγελίες πολιτών που δήλωσαν στην αστυνομία ότι τους είχε απειλήσει με κυνηγητικό όπλο, το βράδυ του Σαββάτου. Τα θύματα φέρεται να είπαν ότι ο Isadore τους είχε απειλήσει με  κυνηγητικό όπλο.
Όταν οι αστυνομικοί πλησίασαν το υπνοδωμάτιο όπου κρυβόταν, ο Isadore πυροβόλησε μέσα από την πόρτα. Κανείς δεν χτύπησε, όμως. Οι αστυνομικοί υποχώρησαν και απηύθυναν έκκληση για επιπλέον βοήθεια, δηλαδή την ομάδα SWAT, Οι αξιωματικοί της προέβησαν σε διαπραγματεύσεις με τον 107χρονο 'ύποπτο'.

Τοποθέτησαν μια κάμερα στο δωμάτιο όπου ο Isadore είχαν καταφύγει για να βεβαιωθούν ότι ήταν πράγματι οπλισμένος με πιστόλι.
Αφού απέτυχαν να καταλήξουν σε συμφωνία με τον γέρο, οι αξιωματικοί έριξαν καπνογόνα στο δωμάτιό του, μέσα από ένα παράθυρο του υπνοδωματίου, υποθέτοντας ο Isadore δεν θα έχει άλλη επιλογή παρά να παραδοθεί.
Ομως αντ' αυτού, ο 'πολύ σκληρός για να πεθάνει' γέρος άρχισε να πυροβολεί τους αξιωματικούς της SWAT.
Οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα του υπνοδωματίου και πέταξαν μέσα μια συσκευή απόσπασης της προσοχής. Πάραυτα, ο Isadore πυροβόλησε στην ομάδα εισόδου και τότε οι αξιωματικοί ανταπέδωσαν τα πυρά, σκοτώνοντας τον.
Το θέμα διερευνάται από τις εισαγγελικές αρχές.
Θαυμάζουμε, ειλικρινά, το θάρρος αυτών των ανδρών και την άριστη εκπαίδευση τους, καθώς και την τεχνογνωσία τους. Όπως και στην περίπτωση της  γυναίκας βετεράνου που συλλαμβάνεται για ειρηνική διαμαρτυρία ενάντια στον πόλεμο με την Συρία, έτσι κι εδώ, βλέπουμε ότι τα χρήματα του Αμερικάνου φορολογούμενου πιάνουν τόπο. Αυτό είναι νόμος και τάξη. Διμοιρίες ολόκληρες για σύλληψη ή ξεπάστρεμα, είτε μιας γυναίκας ή ενός παππού που μπορεί να έπασχε και από άνοια. Βασικά το μεγάλο του αμάρτημα δεν ήταν που έστρεψε την καραμπίνα προς κάποιους, αλλά που κατάφερε να φτάσει 107 χρονών. Γι' αυτό του το θράσος και για ό,τι δεν ήθελε η φύση να κάνει και το ανέβαλε, ανέλαβαν οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων και... καθάρισαν! 
                                                                                                                                 allnewz.weebly.com -- lithosfotos

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com