Translate

Η AΧΡΗΣΤΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟ ΤΑΜ - ΤΑΜ ΚΑΙ Ο ΖΑΜΠΕΤΑΣ! VIDEO

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤH ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ! ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
Συγκεκριμένα, για το μπουρδελοκατάστημα - μπαρ που το έχουν αφρικανοί στην οδό Κέας και Ιωάννου Δροσοπούλου 183 και με το όνομα "Πριγκηπέσσα", έχουν γίνει πάνω από 300 καταγγελίες και αναφορές έγγραφες και προφορικές από κατοίκους της περιοχής στην Δημοτική Αστυνομία, εδώ και τριάμισι χρόνια και δεν έχει κλείσει το μπουρδελομάγαζο αυτό ούτε για μία ώρα!

 Το μπουρδελομάγαζο των αφρικανών λειτουργεί ως "κοσμική ταβέρνα" εδώ και τρισίμισι χρόνια εντελώς παράνομα αφού πάντα λειτουργεί παραβιάζοντας το ωράριο λειτουργίας από τα μεσάνυκτα μέχρι και την δεκάτη η ώρα πρωινή και με μουσική στην διαπασών και μαζεύοντας στην περιοχή ορδές αφρικανών μεθυσμένων και πρεζομένων που κατουράνε και χέζουν παντού ενώ ταυτόχρονα σκοτώνονται μεταξύ τους ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ για τις "μοιρασιές", προκαλώντας και ζημιές σε μαγαζιά και παρακείμενα αυτοκίνητα ενώ νταβατζήδες ξυλοκοπούν επίσης τις πουτάνες τους οι οποίες ουρλιάζουν από το ξύλο μέχρι και τις δέκα το πρωί! Να σημειωθεί μάλιστα πως τα πρώτα δύο χρόνια, δεν είχε καν άδεια λειτουργίας το μπουρδελομάγαζο αυτό!!!!

Και ενώ για να λειτουργήσει κοσμική ταβέρνα σε πολυκατοικημένη περιοχή χρειάζεται προηγουμένως να υπάρχει εξασφαλισμένος χώρος πάρκιν όπως λέει ο νόμος για να μπορέσει να λάβει το μαγαζί την άδεια λειτουργίας και ενώ η διατάραξη κοινής ησυχίας και κυρίως η παραβίαση ωραρίου λειτουργίας καθώς και οι υγειονομικές διατάξεις παραβιάζονται συνεχώς και επί τόσα χρόνια και ενώ όλα αυτά αποτελούν σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα πλημμελήματα που θα έπρεπε δηλαδή σε κάθε καταγγελία να πηγαίνουν οι υπεύθυνοι του καταστήματος στο δικαστήριο με την αυτόφορη διαδικασία και στις 3 παραβάσεις να έχει κλείσει προσωρινά ή να αφαιρεθεί και μόνιμα η άδεια λειτουργίας, εντούτοις το μουρδελομάγαζο των αφρικανών συνεχίζει να λειτουργεί εδώ και τρισίμισι χρόνια χωρίς ούτε μία ώρα να κλείσει ποτέ γιατί από τις 300 καταγγελίες η Δημοτική Αστυνομία δεν πάτησε το πόδι της ποτέ να ελέγξει το μαγαζί αυτό παρά μόνο τόσες φορές (λιγότερες από 3 σε κάθε έτος λειτουργίας) ώστε να μη μπορεί να κλείσει αυτό και μάλιστα ουδέποτε οδηγήθηκαν οι υπεύθυνοι του καταστήματος στο δικαστήριο με την αυτόφορη διαδικασία όπως προβλέπει ειδικά ο νόμος για την παραβίαση ωραρίου λειτουργίας η οποία επί τόσα χρόνια ήταν μόνιμη, σταθερή και διαρκής για κάθε βραδιά λειτουργίας του μπουρδελομάγαζου αυτού!!!!!!!

Είναι σαφές πως σύμφωνα με όλα όσα περιγράφουν οι καταγγελίες των κατοίκων, η Δημοτική Αστυνομία και όχι μόνο, παρείχε προστασία στον μπουρδελομάγαζο αυτό των αφρικανών που σημαίνει πως προφανέστατα πρέπει να τα "έπαιρνε" ή ο Καμίνης πουλάει "πλάτες" στους λαθραίους, ειδάλλως δεν εξηγείται διαφορετικά και εάν εξηγείται διαφορετικά να μας πει κάποιος υπεύθυνος της Δημοτικής Αστυνομίας πως εξηγείται διαφορετικά.


Συνεπώς τέτοια Δημοτική Αστυνομία δεν την χρειαζόμαστε και πολύ καλά έπραξε η κυβέρνηση και την καταργεί ασχέτως αν για άλλους λόγους την καταργεί...

Θα μου πείτε τώρα μήπως η κανονική Αστυνομία έπραξε κάτι καλύτερο αν και αυτή επίσης είχε την αρμοδιότητα ειδικά στο θέμα της σύλληψης για το αυτόφωρο; Όχι μόνο δεν έπραξε επίσης τίποτα και η κανονική αστυνομία αλλά αυτοί ήταν ακόμα περισσότερο προκλητικοί και μόνο που δεν σε έβριζαν όταν τους έκανες την καταγγελία λέγοντας πως έχουν να ασχοληθούν με άλλα πιο σοβαρά ζητήματα και να μην τους απασχολήσουν οι κάτοικοι ξανά για αυτό το ζήτημα γιατί θα συλληφθούν εκείνοι!!!!! Συνεπώς μακάρι να καταργηθεί και η κανονική αστυνομία και να πάρουν όλοι τους από έναν μεγάλο μπούλο να στανιάρουν.

Δημοτική Αστυνομία και κανονική Αστυνομία είναι απαραίτητες όταν αυτές εφαρμόζουν τον νόμο και προστατεύοντας όλους τους πολίτες ισότιμα.
Εάν λειτουργούν έτσι όπως λειτουργούν τότε είναι προτιμότερο να πάνε όλοι στα σπίτια τους και να μη τους πληρώνουμε τσάμπα και να αφήσουν τους πολίτες να λύσουν τα προβλήματά τους, μόνοι τους. Σίγουρα μπορούν να τα λύσουν πολύ καλύτερα παρά περιμένοντας τους μαλάκες της Δημοτικής και της κανονικής Αστυνομίας να τους τα λύσουν. Οι δύο αστυνομίες μπορούν να λειτουργήσουν βέβαια αλλά θα πρέπει πρώτα να υπάρξει η σωστή και σοβαρή κυβέρνηση και η διοίκηση του Δήμου φυσικά που θα το επιβάλει αυτό και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΜΑΓΑΖΟ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ MAKELEIO.GR ΕΔΩ

ΥΓ1. Ο Κασιδιάρης βγαίνει σίγουρα στην Αθήνα δήμαρχος και το ξέρουν από τις μυστικές δημοσκοπήσεις γι αυτό και κατάργησαν την Δημοτική Αστυνομία ώστε να μην έχει στα χέρια του το εργαλείο αυτό. Δεν πειράζει, θα δημιουργηθεί άλλο εργαλείο και πολύ πιο καλό....

ΥΓ2. Και όποιος ανώμαλος μιλήσει για ρατσισμούς κλπ, τον καλώ να πάρει τους αράπηδες στη γειτονιά του να του παίζουν ταμ ταμ όλο το βράδυ μέχρι τις 10 το πρωί και να του χέζουν την εξώπορτα μέχρι να πάθει πανώλη.


πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com