Translate

''SUCCESS STORY'' ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ ... ΛΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΚΛΑΒΟΥ


Σαμαράς: Μειώνεται από 1ης Αυγούστου ο ΦΠΑ στην εστίαση


ΒΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ...ΖΗΤΩΩΩ!
Τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς. Όπως τόνισε θα ισχύσει από την 1η Αυγούστου.
Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι είναι η πρώτη θετική αλλαγή. "Είναι μήνες που πήρα πάνω μου αυτή την πρώτη μεγάλη μείωση φόρων, δεν ήταν εύκολο, αλλά είπα στην τρόικα ότι θα αυξηθεί ο τζίρος και τα έσοδα του κράτους".
Όπως είπε, «τα καταστήματα πρέπει να κόβουν αποδείξεις, μόνο έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για νέες μειώσεις φόρων». Έστειλε μήνυμα ότι «το πείραμα πρέπει να πετύχει για να αρχίσει η αποκλιμάκωση των φόρων». Είπε επίσης ότι έλαβε υπόψιν του τις διαβεβαιώσεις χιλιάδων καταστηματαρχών ότι το μέτρο αυτό θα βοήθησει στην αύξηση του τζίρου.
Ο κ. Σαμαράς στο μήνυμά του σημείωσε ότι οι πιστωτές δεν έχουν ακόμη πειστεί για την αποτελεσματικότητα του μέτρου, ωστόσο δέχτηκαν να το δοκιμάσουν για πρώτη φορά. «Το είχαμε υποσχεθεί αυτό πριν από ένα χρόνο ως κυβέρνηση και τώρα το υλοποιούμε», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.
Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, λόγω της επίτευξης των στόχων δεν θα εφαρμοστούν μέτρα που είχαν ψηφιστεί στο μνημόνιο για το 2014. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε πως δεν θα υπάρξουν μειώσεις στις συντάξεις απόστρατων και δεν θα εφαρμοστεί η επιβολή πρόσθετου φόρου 2 τοις χιλίοις στους τζίρους των επιχειρήσεων.
«Όχι μόνο αποτρέπουμε κάποια δυσάρεστα, αλλά επιβάλουμε θετικές αλλαγές», ανέφερε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι «αντίθετα από ό,τι ισχυρίζονται κάποιοι έχουμε πετύχει τους στόχους». «Πήρα πάνω μου την πρώτη μεγάλη μείωση φόρων» υπογράμμισε.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com