Translate

Όταν όλα δείχνουν μια γωνία μόνο άρχισε να σκέφτεσαι τι θέλουν να κρύψουν!


Υπάρχει ένα video που παλιά το παίξαμε και εμείς που δείχνει ενα στρατιώτη να φορά μανδύα ορατότητας και να δρα στο Ιράκ! Δες το και συνεχίζω ...
Αυτό που θέλω να σου πω και με λίγα λόγια είναι ότι το συγκεκριμένο ον δεν είναι στρατιώτης και δεν φορα μανδύα ορατότητας!
(Παρένθεση για εύλογο ερώτημα ...γιατί μας το λες τώρα ενώ είχες παίξει το βίντεο και εσύ? Απάντηση όσο μπορεί να θεωρηθεί απάντηση: Γιατί τώρα έχει αγριέψει το θέμα Υμηττού και τα πράγματα πρέπει σιγά σιγά να βγαίνουν στην φόρα!)
Για το συγκεκριμένο ον έχουμε κάνει μεγάλες έρευνες μια και προσωπικά είχα την τύχη η την ατυχία να συναντήσω ένα ...εδώ στην Ελλάδα και μάλιστα στην παράλια Αλμυροποταμου στην Εύβοια!
Τελευταίες φορες που εγινε αντιληπτο ηταν σε περιοχές του Υμηττού ,πάνω από τον Χολαργό και την Αγία Παρασκευή και στην Πεντελη !
Η θέαση του είναι σαν να κοιτάζεις κινούμενη μάζα νερού ! Η σχέση που έχει με το νερό ωστόσο μετά από έρευνες πρέπει να είναι στενές!!
Είμαστε σε μια εποχή που πέραν των λαμογιων και τον προδοτών τα αστέρια ,οι πλανήτες ,ο μεγάλος ενιαυτός έχουν κάνει την εμφάνιση τους ! Σύντομα πολλά παράδοξα θα κάνουν συνέχεια νέες εμφανίσεις στο πεδίο της "πραγματικότητας" μας!
Σε περίπτωση που συναντήσετε ένα τέτοιο ον θα πρέπει να εστιάσετε το μυαλό σας στον χρόνο ,μόλις η επαφή σταματήσει (ακόμα και αν "νομίζετε" ότι το κοιτάτε από ασφαλή απόσταση ) θα πρέπει να ελέγξετε τον χρόνο ...αν βρίσκεστε σε λογική διάρκεια χρόνου δηλαδή και αν δεν έχουν περάσει ανεξήγητα αρκετές στιγμές-ώρες!
Αν με ρωτήσετε πόσες πιθανότητες υπαρχουν να το συναντήσετε θα σας πω ότι ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ..ιδίως σε ανθρώπους που τους αρέσει η φύση και κινούνται σε ώρες που η "φυση¨"κοιμάται ...!
Δεν δίνω άλλα στοιχεία,έχω ξαναπεί μπορεί εσύ να θες να μάθεις και εγώ να καίγομαι να σου δείξω άλλα ταυτόχρονα θέλουν να μάθουν και οι "άλλοι"...αυτοί οι άνευ νου που θέλουν να μιμηθούν! Δεν σκοπεύω να τους βοηθήσω ....!! Το μόνο που θέλω να πω είναι μην κοιτάς μόνο ότι δίνει το παγκόσμιο κατεστημένο πολλές φορές είναι για άλλους σκοπούς και ότι το θέμα είναι υπό στενή παρακολούθησή...και όταν φθασουμε στην τρύπα ...θα την λαμπαδιασουμε!
Stranger ...ποιος σου είπε ότι ο δράκος στα παραμύθια βγαίνει μόνο σε πράσινο?
Υ.Γ Σε περιπτωση που το εχεις συναντησει και ειχες απωλεια χρονου θα πρεπει να μας ενημερωσεις με εμαιλ και να συναντηθουμε για ......να σε εξετασουμε!!

πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com