Translate

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ... ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!


1850 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ! ΓΙΑΤΙ; 

Ο υπάλληλος της Βουλής, ο νερουλάς που αλλάζει το νερό σε κάθε βουλευτή που παίρνει το λόγο από το Βήμα της Βουλής, παίρνει τα ίδια λεφτά πλέον με τον... Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Σχεδόν 3 χιλιάρικα και μετά από 40 χρόνια υπηρεσίας!!!!  
Η Γερμανία με 8 φορές μεγαλύτερο πληθυσμό από την Ελλάδα, έχει 2.600 υπαλλήλους στη Βουλή της, ενώ τη Ελλάδα έχει 1850!!! Μη ξεχνάτε επίσης πως δύο φορές πήγαν να τους κόψουν τους απίστευτους μισθούς που παίρνουν και έκαναν πίσω οι κυβερνώντες μετά από τις απειλές των υπαλλήλων της Βουλής! Ο Σαμαράς τη δεύτερη φορά υποσχέθηκε πως θα επαναφέρει το ζήτημα εντός δύο εβδομάδων για να περικοπούν οι μισθοί των Υπ. Βουλής αλλά πέρασε ήδη ένας χρόνος και δεν το τόλμησε! Προφανώς κορόιδευε των υπόλοιπο κόσμο που υπέστη μειώσεις και περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις του μέχρι και κατά 81% όπως στους δικαστές στους οποίους επίσης από το 2010 τους έχουν κοπεί εντελώς τα δώρα ενώ οι υπάλληλοι της Βουλής το μόνο που τους περικόπηκε είναι δύο μόλις μήνες από τους 16 που έπαιρναν και τώρα παίρνουν 14 μήνες αποδοχές το χρόνο! 

Και ενώ πετάνε στο δρόμο και εντελώς απροειδοποίητα ολόκληρους κλάδους όπως η Δημοτική Αστυνομία, Φύλακες Σχολείων, εκπαιδευτικούς κλπ, ακόμα να αγγίξουν τα τρωκτικά υπαλλήλους της Βουλής που πλησιάζουν τους 2000 και που εάν ήταν άνδρες οι κυβερνώντες από αυτούς θα έπρεπε να αρχίσουν τις απολύσεις που υπέγραψαν όπως και από το τομάρι τους και από 300 βουλευτές να περιοριστούν στους 200 όπως προβλέπει και το Σύνταγμα και μπορεί να γίνει άμεσα για να δώσουν και το καλό παράδειγμα... Σιγά όμως που θα απολύσουν τους ανεψιούς τους γιούς και τις κόρες τους και την δική τους μάσα οι απατεώνες και προδότες που πάτε και ψηφίζετε..
Και όμως, ακούσατε κανέναν κωλοδημοσιογράφο ή και πολιτικό να μιλάει για τους υπαλλήλους της Βουλής, την πλέον ευνοημένη κάστα τρωκτικών του Δημοσίου;

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com