Translate

Ν.έα Δ.ημοσκόπηση για τα πρόβατα ...


Οριακό προβάδισμα της ΝΔ δείχνει νέα ''δημοσκόπηση''


Οριακό προβάδισμα της ΝΔ δείχνει νέα δημοσκόπηση
Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγειταί με 23,2% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει 22,8%. Τρίτο κόμμα στη δημοσκόπηση αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή με 9,7% και ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 7,3%, το ΚΚΕ με 4,9%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,5% και η ΔΗΜΑΡ με 2,8%.Χαρακτηριστικό είναι ότι το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου (Αναποφάσιστοι / Αποχή/Δεν απαντώ) αγγίζει το 16,2%, ενώ το 5% δηλώνει ότι θα ψηφίσει άλλο κόμμα.
 Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή της αδιευκρίνιστης ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει 28,9%, ο ΣΥΡΙΖΑ 28,4% , το ΠΑΣΟΚ 9,1%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 5,6%, η Χρυσή Αυγή 12,1%, η ΔΗΜΑΡ 3,5% , το ΚΚΕ 6,1% και άλλο κόμμα επιλέγει το 6,2%.
Καταλληλότερος πρωθυπουργός με 44,6% θεωρείται ο Α. Σαμαράς έναντι 31,4% του κ. Τσίπρα. Στην ερώτηση "ποιο κόμμα πιστεύετε ότι θα βγει πρώτο στις επόμενες βουλευτικές εκλογές όποτε και αν γίνουν " προηγείται η ΝΔ με 42,9% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 35,9%.
Παράλληλα, το 41,6% δηλώνει ότι καταλληλότερη κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η κοινωνία και η οικονομία θα είναι μια συμμαχική κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ έναντι 36,2% που θεωρεί ως καταλληλότερη μια συμμαχική κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ.
 Τέλος, το 60,6% πιστεύει ότι πρέπει να γίνουν απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, ενώ το 64,5% τάσσεται υπέρ της άρσης της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων. Το 65,2% των ερωτηθέντων τάσσεται υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ.
enikos

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. 

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com